csütörtök

OROSZORSZÁG Kinyilatkoztatások és próféciák Luz de Mária által 2013

 

A MI URUNK JÉZUS KRISZTUS

 

24.02.2013

 

A pillanatok, amelyekre vártak, felgyorsították a próféciák elmúlását és lefolyását, és még nem szentelték fel Oroszországot Anyám Szeplőtelen Szívének, azok, akik szolgálatomra szentelték magukat, tudván e szentelés transzcendenciáját, amely megváltoztatná az emberiség sorsát. Ismerték a harmadik Titkot, amelyet Anyám Fatimában kinyilatkoztatott, és félretették, hogy ne keltsenek vitát Népemmel. Aki vakon jár, mert ha tudná, amit Anyám hirdetett, az ember szíve éber és figyelmes maradna mindarra, ami fentről száll alá, és Egyházam intézményének szentségére törekedne.

 

A LEGSZENTEBB SZŰZ

 

05.06.2013

 

Oly sok felhívás, amelyek között arra kértem az Egyház Hierarchiáját, hogy szentelje Oroszországot Szeplőtelen Szívemnek! .... És ezt még nem hajtották végre. HOGYAN sok fájdalmat kerülne el az emberiség, ha csak ennek a felhívásnak engedelmeskednénk!

 

A LEGSZENTEBB SZŰZ

 

16.10.2013

 

Arra hívlak benneteket, gyermekeim, hogy továbbra is szenteljétek magatokat Szeplőtelen Szívemnek minden nap, amikor csak a pillanat megérdemli, és személyes megszentelésetek során ne felejtsétek el megszentelni Oroszországot, ahogyan azt kértem, amikor Fatimában felfedtem Harmadik Titkomat.

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése