péntek

Testvérek: Az ideológiák és hamis tanok nagy zűrzavara közepette, amelyet az emberi teremtmény ebben a pillanatban kap, Isten gyermekének nemcsak az imádságban kell aktívnak maradnia, hanem figyelnie kell a világ minden történésére, hogy ne fogadjon el 2017

 

A mi Urunk Jézus Krisztus

03.08.2017

 

"Néhány gyermekem nem ment át nehéz időkön, nem ismerik az éhség arcát, nem ismerik az elnyomás arcát, nem ismerik a kétségbeesés arcát, amikor nincs birtokukban, ami szükséges a fájdalom megfékezéséhez. Anyám adott nektek és adni fog nektek olyan gyógyszereket, amelyeket megtalálhattok a természetben, és ezekkel enyhíthetitek és eltüntethetitek a betegségeket. Ne tartsd ezeket várva, hogy használhasd őket, keresd meg, hol vannak, keresd meg, hol találod őket a közeledben, ne várj az utolsó pillanatra. A pestis csendben, az emberiség előtt leplezetlenül jár. Megvannak az eszközeid és még több is, hogy harcolj ellene. Nem hagyom el az én népemet."

 

A Boldogságos Szűz Mária

12.03.2017

 

"Én, mint Anya, arra kérlek benneteket, hogy tartsátok fenn az életmódotok részeként a napi VITAMIN C fogyasztását, a nyers fokhagyma vagy a gyömbér napi fogyasztását."

 

A Boldogságos Szűz Mária

24.05.2017

 

"Súlyos betegségek közelednek, amelyek az emésztőrendszert támadják, használja az ANGELICA néven ismert növényt, és használja megfelelően az egész növényt, óvatosan a terhes nőkkel. Jön egy betegség, amely a szemet fogja megtámadni, erre használja az EUPHRASIA nevű növényt."

 



A mi Urunk Jézus Krisztus

17.05.2017

 

"A nagy betegségek gyorsan terjednek, és amikor az egészség eszközeivel ismertté válnak, amikor már nem sikerül elrejteni őket, az lesz az, amit Anyám kinyilatkoztatott nekik néhány betegségre vonatkozóan, ami megállítja őket, de mindezek közepette a teremtmény Hite szükséges.".

 

A Boldogságos Szűz Mária

20.05.2017

 

"Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok, imádkozzatok, ne felejtsétek el, hogy a betegség a laboratóriumokból ered, használjátok fel, amit az egészségért mondtam nektek.