péntek

Égiek üzenete a soproni Megtört Fénykeresztnél 2011. április 15-én, péntek reggel 9 órakor Szabadkai Tiborné, Veronikán keresztül

Az Úr Jézus átöleli a fénykeresztet és felviszi a Menyországba, majd az Élő Vizek Forrásába meríti, Szent Vérével borítja be. Akik ennél a keresztnél imádkoznak és kérnek azoknak meghallgatásra talál imájuk, ha Isten úgy akarja.
Ennél a keresztnél sok megtérés és gyógyulás fog történni. Csak imádkozzunk és böjtöljünk!  Hinni kell az Égiekben és nagyon sokat kell imádkozni. Jézus így mondta: "Minden fénykeresztbe az Én Dobogó Szívemet és szeretetemet helyezem." Égi Édesanyánk ezt a helyet befedi Palástyával és megoltalmazza, a gonosz támadásaitól. A házat Szűzanyánk megáldotta és kérte, hogy nappali kápolna legyen az Ő tiszteletére.
Ha a Keresztút elkészül, Jézus lesz az első, Aki végigjárja, megszenteli és Szent Vérével megjelőli. Jézus így szól: "Lesznek olyan gyermekeim a keresztúton, akik nem hittek Nekem, akik eltaszítottak, de az Ő lelküket is megérintem, és engedem, hogy Eggyé váljanak Velem a Keresztútamon."

Jézus megszenteli a Keresztutat, a fénykeresztet, a telket és a rajta lévő házat, ami az ő hajléka, és terve van ezekkel.

Somogysámson, Nagypéntek 2011.04.22.

Eucharisztikus csoda

Sümegcsehi, boldog John Henry Newman bíboros temploma és kertje

Sümegcsehi, boldog John Henry Newman bíboros temploma és kertje 2010, a boldoggá avatás előtti hetekben. Boldog Newman bíboros első temploma a világon. Mindent Barsi Balázs atya gondos szeretete vesz körül.