csütörtök

FÁtima KINYILATKOZTATÁSOK ÉS PRÓFÉCIÁK, LUZ DE MÁRIA ÁLTAL 2013

 

A LEGSZENTEBB SZŰZ

16.10.2013

 

Arra hívlak benneteket, gyermekeim, hogy továbbra is szenteljétek magatokat Szeplőtelen Szívemnek minden nap, amikor csak a pillanat megérdemli, és a személyes szentelés során ne felejtsétek el megszentelni Oroszországot, ahogyan azt kértem, amikor Fatimában felfedtem Harmadik Titkomat.

 

A LEGSZENTEBB SZŰZ

22.07.2013

 

Minden Hívásom még nem lett kinyilatkoztatva, és türelmesen várok, várom, hogy a Fatimában adott összes Üzenetem kinyilatkoztatásra kerüljön.

 

A LEGSZENTEBB SZŰZ

13.05.2013

 

Szívem vérzik a hallgatás miatt, amelyet azok tartanak, akik nem fedték fel Fatimai Hívásom teljességét, ami elkerülte volna gyermekeim fájdalmát.

 

A HARMADIK FÁTIMAI ÜZENET FELDARABOLÁSA VOLT A SÚLYOS HIBA: AZ ENGEDETLENSÉG, AMELY CSALHATATLANUL GENERÁLTA E NEMZEDÉKNEK EZT A SIVÁR PILLANATÁT. FIAM EGYHÁZÁNAK HIERARCHIÁJÁNAK KEZÉBE, AKINEK VÉDELMEZŐJE ÉS ANYJA VAGYOK, BÍZOM GYÖTRELMES HÍVÁSOM HÁTRALÉVŐ RÉSZÉT.

 

A SZENT SZŰZ ÜZENETE

 

 

 

2013. MÁJUS 13.

 

Szeplőtelen Szívem szeretett gyermekei:

 

E különleges napon egyesüljetek az ÉN SZÍVEMMEL, emeljétek fel a hangotokat, és kérjétek a SZENT LELket, hogy fogadja el ezt a kérésemet, hogy minden egyes személyes felajánlás, amit ma megújítotok Szeplőtelen Szívemnek, növelje tudatosságotokat és megértéseteket, hogy felismerjétek a pillanatot, amelyben éltek, és teljesen elfogadjátok az Én Hívásom mélységét.

 

BIZTOSÍTOM AZOKAT, AKIK TUDATOSAN ELFOGADJÁK AZ ÍGÉRETET, HOGY MEGMENTENEK VAGYOK, hogy nem vesznek el, ha kitartanak a hitben.

 

A FATIMA FELHÍVÁSOM AZ ÖSSZES EMBERSÉGNEK szól, e nemzedék minden férfi, nő, fiatal és gyermek számára. Nem egy bizonyos ágazatnak, hanem az emberiségnek általában véve kellene felébrednie, tudatosítania és megváltoztatnia az események menetét, mielőtt túl késő lenne.

 

SÜRGŐSEN FELHÍVTAM A VILÁGBÉKÉT; felszólítottalak benneteket, hogy egyesítsétek erőiteket, hogy ne pusztítsátok el egymást, elkerülve ezzel a III. világháborút, amely, mint láthatjátok, a nagyhatalmak birtokában lévő fegyverekkel rövid idő alatt elpusztíthatja az emberiség háromnegyedét. Ez nem fantázia, hanem a rideg valóság.

 

ANYA VAGYOK, AKIT A FIAM EGYHÁZA ELISMER, DE A HANGOMAT ELHALLGATTATJÁK. HANG NÉLKÜLI ANYA VAGYOK.

 

Szeretetemet erre a nemzedékre hagytam, a figyelmeztetés, a változás és az emberiség új hajnalának teljes üzenetével, de elhallgattak, Titkomat feldarabolták, és még nem tették teljes egészében ismertté.

 

A HARMADIK TITOK, AMELYET FÁTIMÁBAN ADTAM, NEMCSAK A SZÜLETÉS FÁJDALMÁNAK BEJELENTÉSE, AMELYBEN TELJES MEGTISZTULÁS LESZ, HANEM REMÉNYTELJES BEJELENTÉS AZOK SZÁMÁRA, AKIK ELFOGADJÁK HÍVÁSOMAT ÉS MEGVÁLTOZTATJÁK ÚTJAIK IRÁNYÁT, felemelve a hangjukat, hogy a hatalmak hagyjanak fel a halálos fegyverek létrehozásával, amelyekkel pillanatok alatt a legnagyobb fájdalmat fogják okozni az egész emberiségnek, a Földnek, és megsemmisítik a természetet, Isten kezének művét.

 

A HARMADIK VILÁGHÁBORÚRÓL FIGYELEM: ha az emberiség nem változik meg, ha nem kerül közelebb Fiamhoz, a háború büntetés lesz a bűn következtében, amellyel az emberiség az ördög kezébe adta magát, ami a legszörnyűbb bűnök elkövetésére fogja késztetni őket, és az istentelenség fog uralkodni mindenütt.

 

Az éhínség úgy fog terjedni, mint a szél, az Ártatlanokat el fogják vinni az ÚT TÁRSAIK, akik az emberiség történelme során végig jelen voltak, és ŐK, akik az ISTENI AKARATBAN ÉLNEK, még egyszer közbelépnek azoknak a javára, akik az ember kegyetlen tudományának következményeit elszenvedik.

 

HŰSÉGES GYERMEKEIMET ISMÉT ÜLDÖZNI FOGJÁK ÉS A TEMPLOMOKAT BEZÁRJÁK, A SZABADKŐMŰVESSÉG TERJESZTENI FOGJA BORZALMAIT, BESZIVÁRGOTT FIAM FÖLDI HÁZÁBA, AHONNAN KILAKOLTATTÁK. Az igazak vére megtisztítja a gonoszok bűnét.

Az éhínség úgy fog terjedni, mint a szél, az Ártatlanokat el fogják vinni az ÚT TÁRSAIK, akik az emberiség történelme során mindvégig jelen voltak, és ŐK, akik az ISTENI AKARATBAN ÉLNEK, ismét közbelépnek azok érdekében, akik az ember kegyetlen tudományának következményeit elszenvedik.

 

HŰSÉGES GYERMEKEIMET ISMÉT ÜLDÖZNI FOGJÁK ÉS A TEMPLOMOKAT BEZÁRJÁK, A SZABADKŐMŰVESSÉG TERJESZTENI FOGJA BORZALMAIT, BESZIVÁRGOTT FIAM FÖLDI HÁZÁBA, AHONNAN KILAKOLTATTÁK. Az igazak vére megtisztítja a gonoszok bűnét.

 

RÓZSIA KONZEGÁCIÓJA AZ ÉRZELMES SZÍVEMBEN NEM VOLT MEG, AMIT KÉRTEK: egyesítette Róma helytartóját a világ püspökeivel és minden hívővel egy órában és egységben. Az általam szeretett Oroszország el fogja terjeszteni tévedéseit az egész világon, és siránkozás lesz, amikor már túl késő lesz.

 

A TÁRSADALOM VISSZÁSSÁGAIBAN ELMERÜLŐ, PREDESZTINÁLT FIAIM A KÖZÖSSÉGÜKNEK SZENTELIK MAGUKAT ANÉLKÜL, HOGY A SPIRITUALITÁST HELYEZNÉK ELŐTÉRBE, HANEM CSAK A SZOCIALIZÁCIÓT. Kiválasztottaim nevelőházait elárasztja a modernizmus, eltorzítva az igazi miszticizmust és spiritualitást, amellyel viselkedniük kellene.

 

A NAGY SZÉLHÁMOS FOGJA ELFOGLALNI A FIAM TRÓNJÁT, ÉS A TÖBBSÉG ÖRÖMMEL FOG RÁ TEKINTENI.

 

A LITURGIA MODERNIZMUSSAL LESZ MEGTELJESÍTVE, ami sérti Fiam háromszoros Szent Szívét..., és engem száműznek.

 

Az emberiség súlyos veszélyben van, a KOMMUNIZMUS MEGVÁLTOZTA ALAKJAIT, SZEKTÁKKAL KÖTELEZETT, AMELYEK FIAIM EGYHÁZÁN BELÜL ÁLLNAK, aláásva Helytartóim hatalmát, egészen odáig, hogy egyikük menekülni kényszerült hűséges bíborosai és püspökei holttestei közé, az Egyház a legsúlyosabb hitehagyását szenvedte el annak földi hatalma előtt, aki bitorolni fogja Péter trónját a Földön.

 

AZOK A GYERMEKEIM, AKIK OLTALMAM ALATT MARADNAK, ÉS MEGTARTJÁK A HITET AZ ÜDVÖSSÉG ÍGÉRETÉBEN, AMELYET ÉN ADTAM AZOKNAK, AKIK HŰSÉGBEN ÉLNEK, ŐK LESZNEK AZOK, AKIK A MAGASBÓL LESZÁLLÓ HATALOM KÖZEPETTE ELKÍSÉRIK FIAMAT MÁSODIK ELJÖVETELÉBEN, ŐK LESZNEK A SZENT MARADÉK, AKIK A NAGY PÁSZTOR ALATT ÖSSZEGYŰLVE, UJJONGVA ÉS UJJONGVA FOGJÁK NÉZNI AZ IGAZ EGYHÁZ VÉGSŐ GYŐZELMÉT.

 

Nem hagyom el gyermekeimet, figyelmeztetem őket. Szívem vérzik a hallgatás miatt, amelyet azok tartanak, akik nem fedték fel Fatimai Hívásom teljességét, amely megakadályozta volna gyermekeim fájdalmát.

 

Szeplőtelen Szívem szeretett gyermekei:

 

Térj vissza ehhez az Anyához, én szenvedek érted, nem akarom, hogy elveszítsd magad, és ne szenvedj az ördög és csatlósai kezétől. Különböző antikrisztusok már megszálltak benneteket, ne ragaszkodjatok ahhoz, ami a pokolba vezet benneteket.

 

A HARMADIK FÁTIMAI ÜZENET FELDARABOLÁSA VOLT A SÚLYOS HIBA: AZ ENGEDETLENSÉG, AMELY CSALHATATLANUL GENERÁLTA E NEMZEDÉKNEK EZT A SIVÁR PILLANATÁT.

 

Anyaként szeretettel fogadom gyermekeim bemutatását, akiket a Szívemben hordozok, és akikért ezeket a Titkokat adtam és adom, és akikért folytattam és folytatom a világ körüli utakat, és elviszem az Én Üzenetemet minden országba, hogy ne vesszenek el.

 

Szeretteim:

 

FIAM EGYHÁZÁNAK HIERARCHIÁJÁNAK KEZÉBE AJÁNLOM GYÖTRELMES HIVATÁSOM MARADÉKÁT, AKINEK VÉDELMEZŐJE ÉS ANYJA VAGYOK.

 

 

Az egyik legfontosabb isteni megnyilvánulás 100. évfordulóján, amely segít az emberiségnek meghaladni és elkerülni a nagy szenvedést, szeretnénk visszhangozni egy Anya szomorú felhívását, aki még ma is arra buzdít bennünket, hogy legyünk tudatában a valóságnak és a közvetlen veszélynek, amely az emberiséget az ember rossz cselekedetei miatt fenyegeti.

 

Természetesen a fatimai üzenet lényegének megértése azt jelenti, hogy megértjük azt az alapot, amelyre a jelen kor nagy gonoszságai épülnek, amelyek nemcsak az ember lelkiségét, hanem a negatív tudományok fejlődését is magukban foglalják, ami az egész emberi nemet érintő végzetes következményekhez vezet.

 

Az antropológiai, történelmi és tudományos tanulmányok, valamint az eredeti szöveghez hozzáférő személyek nyilvános indiszkréciói megállapították, hogy az égi titkok egy része a katolikus egyház hierarchiájának döntése alapján még ma is rejtve marad, és olyan igazságokat tartalmaz, amelyek drámai és az intézmény és a világ jövőjét veszélyeztető igazságokat tartalmaznak, egy olyan kozmikus rendű igazságot is megismertetve, amely a felelősöket abba a súlyos hibába vezette, hogy figyelmen kívül hagyták a Boldogságos Szűz kérését; hogy TELJESEN nyilvánosságra hozza üzenetét és különleges módon szentelje meg RUSZORSZÁGOT az Ő Szeplőtelen Szívének. .. [lásd Oroszország felszentelése].

 

Az érzékeny és objektív nyomozók, a figyelmes és feltétel nélküli megfigyelők és sok kiválasztott lélek kitartó hozzáállásának köszönhetően sikerült megérteni azt, amit egy összeesküvő kéz szándékosan elhallgatott a fatimai igazságról.

 

Tekintettel az események sietségére, arra szeretnénk bátorítani az olvasót, hogy ne csak lélekben, imádsággal, hanem tanulmányozással és az események és történések objektív elemzésével is elmélyedjen, hogy tisztán és objektíven meghatározhassa a VALÓDI veszélyeket, amelyek ma az emberiséget fenyegetik.

 

Bár Fatima üzenete súlyos eseményeket vetít előre, amelyek egyetemes megtisztuláshoz vezetnek, nemcsak az ember, hanem a természet részéről is, ugyanakkor reményteli üzenet is azok számára, akik szívükben elfogadják a Szent Anya kérését.



A MI URUNK JÉZUS KRISZTUS

20.03.2013

 

EBBEN A PILLANATBAN ARRA KÉREM FIAMAT, FERENCET, RÓMAI PÁPÁT ÉS PÜSPÖKÖT, HOGY HOZZA NYILVÁNOSSÁGRA A HARMADIK TITKOT, AMELYET ANYÁM FÁTIMÁBAN HAGYOTT AZ EMBERISÉGRE.

 

A MI URUNK JÉZUS KRISZTUS

24.02.2013

 

A pillanatok, amelyekre vártak, felgyorsították a próféciák elmúlását és lefolyását, és még mindig nem szentelték fel Oroszországot, Anyám Szeplőtelen Szívének, azok, akik szolgálatomra szentelték magukat, tudva e szentelés transzcendenciáját, amely megváltoztatná az emberiség sorsát. TUDTAK A HARMADIK TITOKOT, AMIT ÉDESANYÁM FATIMÁBAN NYILVÁNOSÍTOTT, ÉS KIVARJÁTOTTÁK, NEM HAGYTAK EL, NEM HAGYTAK EL, HOGY NEM TERJESZTENEK VITÁZSOT NÉPEMBEN, akik vakon járnak, mert ha tudnák, amit Édesanyám bejelentett, az ember szíve éber és figyelmes maradna mindarra, ami fentről száll alá, és az Egyházam intézményének szentségére törekedne.

OROSZORSZÁG Kinyilatkoztatások és próféciák Luz de Mária által 2013

 

A MI URUNK JÉZUS KRISZTUS

 

24.02.2013

 

A pillanatok, amelyekre vártak, felgyorsították a próféciák elmúlását és lefolyását, és még nem szentelték fel Oroszországot Anyám Szeplőtelen Szívének, azok, akik szolgálatomra szentelték magukat, tudván e szentelés transzcendenciáját, amely megváltoztatná az emberiség sorsát. Ismerték a harmadik Titkot, amelyet Anyám Fatimában kinyilatkoztatott, és félretették, hogy ne keltsenek vitát Népemmel. Aki vakon jár, mert ha tudná, amit Anyám hirdetett, az ember szíve éber és figyelmes maradna mindarra, ami fentről száll alá, és Egyházam intézményének szentségére törekedne.

 

A LEGSZENTEBB SZŰZ

 

05.06.2013

 

Oly sok felhívás, amelyek között arra kértem az Egyház Hierarchiáját, hogy szentelje Oroszországot Szeplőtelen Szívemnek! .... És ezt még nem hajtották végre. HOGYAN sok fájdalmat kerülne el az emberiség, ha csak ennek a felhívásnak engedelmeskednénk!

 

A LEGSZENTEBB SZŰZ

 

16.10.2013

 

Arra hívlak benneteket, gyermekeim, hogy továbbra is szenteljétek magatokat Szeplőtelen Szívemnek minden nap, amikor csak a pillanat megérdemli, és személyes megszentelésetek során ne felejtsétek el megszentelni Oroszországot, ahogyan azt kértem, amikor Fatimában felfedtem Harmadik Titkomat.

 

hétfő

SZENTMISE: A Szentkúti Mária-szobor megérkezése a Bazilikába 2013. október 14-én

A Mátraverebély-Szentkúti Nemzeti Kegyhely a következő bő egy esztendő alatt jelentős uniós segítséggel tetőtől talpig megújul, hogy minden szempontból megfeleljen rangjának és a zarándokok 21. századi igényeinek. A munkálatok októberben kezdődnek, ezért a kegyhely legféltettebb kincse, a Mária-szobor október 14-én a budapesti Szent István-bazilikába költözött, ahol a Szent Jobb közelében lesz ideiglenes lakhelye a felújítások végéig. Erdő Péter bíboros fogadta a jeles vendéget az általa celebrált 18 órai ünnepi szentmiséhez kapcsolódóan.