csütörtök

Az Egyházért, a klérusért

Keresztes Imahadjárat 22. imája

Ima a Katolikus Klérus számára

Leányom, a Keresztes Imahadjárat 22. imáját adom a világ számára, hogy azt a katolikus Klérus imádkozza.

Ó, szeretett Jézusom, tarts erőben engem, és napom minden pillanatában éleszd újra Irántad való szeretetem lángját.

Ne hagyd soha, hogy ez a láng, a szeretet lángja, mely Irántad ég, pislákoljon, vagy kialudjon. Ne hagyd soha, hogy elgyengüljek a kísértés jelenlétében.

Add meg nekem a szükséges kegyelmeket hívatásom, odaadásom, hűségem tiszteletben tartásához, és hogy meg tudjam tartani az igazhitű Katolikus Egyház tanításait.

Felajánlom Neked hűségemet, minden időben. Megfogadom, hogy elkötelezettségem által harcolni fogok hadseregedben, hogy amikor újra eljössz, a Katolikus Egyház újra felemelkedhessen dicsőségben, a Te üdvözlésedre, ó, drága Jézus.

Ámen.

(23) – Ima Benedek pápa biztonságáért

Szűz Mária: “… egy különleges ima, a Keresztes Imahadjárat 23. imája, Benedek pápa biztonságáért:

Ó, Örök Atyám, szeretett Fiad, Jézus Krisztus nevében, és azokért a szenvedésekért melyeket azért szenvedett el, hogy a bűntől megmentse a világot, most arra kérlek, hogy védd meg a Katolikus Egyház földi szent Helytartóját, Benedek pápát, hogy ő is segíthessen gyermekeid és minden Felszentelt Szolgád megmentésében, a sátán ostorcsapásaitól és bukott angyalai uralmától, akik a Földön járva lelkeket lopnak.
Ó, Atyám, védelmezd meg földi Helytartódat (pápádat), hogy gyermekeidet az igaz ösvényen vezethesse a Földi Új Paradicsomod felé. Ámen.”

 

(28) – Ima Isten minden gyermekének újra egyesítéséért

„Ó, Legmagasságosabb Isten,
Térdre borulunk Előtted, és könyörögve kérünk, egyesítsd gyermekeidet és őrizd meg a Keresztény Egyházakat a harc közepette a Földön.
Ne engedd, hogy különbözőségeink megosszanak bennünket a világban lévő eme nagy hitehagyás idején.
Irántad való szeretetünk által, esedezünk Hozzád, hogy szeretett Fiad, a mi Megváltónk, Jézus Krisztus Nevében add meg nekünk azt a kegyelmet, hogy szeressük egymást.
Imádunk Téged.
Szeretünk Téged.
Egyesülvén egymással harcolunk azért az erőért, mely megőrzi majd a Keresztény Egyházakat a megpróbáltatások idején, a Földön, és amelyekkel lehet, hogy mi is szembesülni fogunk az elkövetkezendő évek során. Ámen”

(38) - Ima Benedek Pápáért és a szent papokért.

A Keresztes Imahadjárat 38. imáját az elkövetkezendő hónap minden egyes napján imádkoznotok kell, ezáltal biztosítván, hogy Isten szent papjai ne essenek a gonosz csalás áldozatául, melyet a hamis próféta és követői terveznek.

Ó, Üdvösségnek áldott Anyja,
Kérlek, hogy ezekben a nehéz időkben imádkozz a Katolikus Egyházért
És szeretett Pápánkért, XVI. Benedek Pápáért, hogy enyhüljenek szenvedései.

Kérünk Téged, Üdvösség Anyja, hogy szent palástoddal borítsd be Isten szent szolgáit,
Hogy megkapják mindazokat a kegyelmeket, amelyek erőssé, hűségessé és bátrakká teszi őket a megpróbáltatások közepette, melyekkel majd szembesülniük kell.

Imádkozz azért is, hogy a Katolikus Egyház tanításainak megfelelően törődjenek nyájaikkal.
Ó, Istennek szent Anyja, add meg nekünk, az Egyház maradékának a Földön, a vezetés ajándékát, hogy segíthessünk Fiad Királysága felé vezetni a lelkeket.

Kérünk Téged, ó, Üdvösség Anyja, hogy tartsd távol a csalót Fiad követőitől, akik lelkük védelmére törekednek, hogy alkalmasak legyenek belépni az Új Paradicsom kapuin, a Földön. Ámen

Keresztes Imahadjárat 40. imája

Ima a Klérusnak, hogy felkészítsék a lelkeket Második Eljövetelemre.

Ó, Jézusom, én csak egy alázatos szolga vagyok, és szükségem van Rád, hogy vezess Engem, hogy így felkészíthessem a lelkeket a Te Dicsőséges Második Eljöveteledre.

Segíts nekem megtéríteni és felkészíteni a lelkeket, a Te szent Akaratodnak megfelelően, hogy ők alkalmasak legyenek belépni az Új Ég és Új Föld birodalmába, melyet Te Kereszthalálod által ígértél meg minden embernek.

Add meg nekem a szükséges Kegyelmeket, hogy megoszthassam azt a szomjas lelkekkel, és add, hogy soha ne mondjak le az Irántad való kötelességemről, drága Jézus, akinek hűséget ígértem Szent Fogadalmam által.

Ámen. 

Keresztes Imahadjárat 49. imája

 

A Keresztény Klérus hűség fogadalma

 

Ó, Jézus, én a te alázatos szolgád vagyok és szeretetet és hűséget fogadok Neked. Kérlek, adj nekem egy jelet, hogy hívsz Engem.

 

Segíts nekem, hogy megnyissam a szemeimet, és tanúja legyek Ígéretednek.

 

Áldj meg engem a Szentlélek Kegyelmével, hogy ne tudjanak majd megtéveszteni engem azok, akik azt állítják, hogy a Te Nevedben jönnek, de akik nem az Igazságot mondják.

 

Mutasd meg nekem az igazságot.

 

Engedd éreznem Szeretetedet, hogy Legszentebb Akaratodat teljesíteni tudjam.

 

Alázatos szívvel kérlek, mutasd meg nekem, hogy milyen módon segíthetek az emberiség lelkének megmentésében.

Ámen.

(53) – Ima a Katolikus Egyházért

Ó, Mennyei Atya,

Szeretett Fiad nevében kérlek Téged, adj erőt és kegyelmeket annak érdekében, hogy segítsen ellenállni a papoknak abban az üldöztetésben, amelyet elviselnek.

Segíts nekik, hogy ragaszkodjanak szeretett Fiad, Jézus Krisztus tanításainak igazságához, és soha ne mondjanak le az Eukarisztiában való jelenlétéről, és a hazugságokkal szemben ne gyengüljenek el, és ne terjesszék azokat. Ámen.

Keresztes Imahadjárat 56. imája

A papok számára, hogy a Szent Eukarisztiának védelmet keressenek

Ó, drága Atyám, drága Fiad Nevében, aki a Kereszten feláldozta önmagát az emberiségért, segíts nekem, hogy hűséges maradhassak az Igazsághoz.

Boríts be engem Fiad Drága Vérével, és add meg nekem azokat a Kegyelmeket, amelyekkel továbbra is hittel, bizalommal és tisztelettel szolgálhatlak Téged papi hivatásom hátralevő részében.

Soha ne engedd meg, hogy eltérjek a Szentmise Áldozat valódi jelentésétől, vagy a Szent Eukarisztia bemutatásától gyermekeid számára.

Adj nekem erőt, hogy képviselhesselek Téged és oly módon tápláljam nyájadat, ahogyan őket táplálni kell Fiad, Jézus Krisztus, az emberiség Megváltójának Testével, Vérével, Lelkével és Istenségével.

Ámen.

Keresztes Imahadjárat 57. imája

Ima a Klérus számára: Jézus, halljam a Te hívásod

Jézus, engedd meg nekem, hogy meghalljam Hívásodat. Ó, drága Jézusom, nyisd meg a fülemet hangod csengésére, nyisd meg a szívemet szerető hívásodra. Töltsd el lelkemet Szentlelkeddel, hogy felismerhesselek Téged ebben az időben.

Felajánlom Neked alázatos hűségemet mindenben, amit csak kérsz tőlem. Segíts nekem, hogy felismerjem az Igazságot, hogy felálljak, válaszoljak és kövessem a Hangodat oly módon, hogy segíteni tudjak Neked minden ember lelkének a megmentésében.

A Te Akaratod számomra parancs. Add meg nekem a bátorságot, hogy megengedjem Neked, hogy vezess engem; hogy felvehessem a szükséges fegyverzetet, annak érdekében, hogy Egyházadat Új Királyságod felé vezessem.

Ámen. 

Keresztes Imahadjárat 66. imája

Klérusnak: Segíts nekem, hogy Legszentebb Szavadhoz hű maradjak

Ó, drága Jézus, segíts nekem, hogy mindenkor hű maradjak Legszentebb Szavadhoz.

Adj nekem erőt, hogy a nehézségek ellenére védelmezzem Egyházad Igazságát.

Tölts el engem azzal a kegyelemmel, hogy oly módon bánjak a Szentségekkel, ahogyan azt tanították nekünk. Segíts nekem, hogy az Élet Kenyerével táplálni tudjam Egyházadat, és hogy hűséges maradjak Hozzád, még akkor is, ha majd ezt megtiltják nekem.

Szabadíts meg Engem a megtévesztés láncától, amellyel talán szembe kell néznem, hogy Isten Igaz Igéjét hirdetni tudjam.

Ebben az időben minden szent szolgádat borítsd be Drága Véreddel, hogy mi bátrak, készségesek és állhatatosak lehessünk hűségünkben Irántad, szeretett Megváltónk, Jézus Krisztus iránt.

Ámen.

(82) - Ima a Maradék egyházam győzelméért

Jézus, a világ Királya és Üdvözítője, felajánljuk neked tiszteletünket, hűségünket és cselekedeteinket, hogy Dicsőségedet minden embernek hirdethessük.

Segíts nekünk, hogy elnyerjük az erőt és bizalmat ahhoz, hogy felálljunk és mindenkor hirdessük az Igazságot.

Ne engedd, hogy meginogjunk vagy tétovázzunk menetelésünkben a győzelem felé, és azon tervünkben, hogy lelkeket mentsünk.

Felajánljuk önmagunkat, szívünket és minden vagyonunkat, hogy mentesek legyünk minden akadálytól, amint folytatjuk a tövissel teli utunkat az Új Paradicsom kapui felé.

Szeretünk Téged drága Jézus, szeretett Üdvözítőnk és Megváltónk.

Egyesítjük magunkat Szent Szíveddel, testben és lélekben.

Áraszd reánk Védelmed Kegyelmeit.

Boríts be minket Drága Véreddel, hogy elteljünk bátorsággal és szeretettel, hogy felálljunk és hirdessük Új Királyságod Igazságát. Ámen.

 

(100) – A Keresztes Imahadjárat 100. imája: „A Kereszténység túléléséért”

 

Ó, drága Jézus, azon képességért könyörgünk Hozzád, hogy túléljük a megpróbáltatásokat, amelyekkel most szembesülünk, mivel az utolsó Igaz Pápa befejezte az Irántad való Küldetését.

 

Segíts nekünk, hogy ellenálljunk a szörnyű visszaéléseknek, amelyekkel most szembe kell néznünk azon Egyház összeomlása miatt, amelyet mi valamikor megismertük.

 

Ne engedd soha, hogy eltérjünk Isteni Szavad Igazságától.

 

Segíts nekünk, hogy csendben maradjunk, amikor a támadások a vállunkra nehezednek arra csábítva minket, hogy hátat fordítsunk neked és a Szentségeknek, melyeket Te adtál a világnak.

 

Borítsd be Hadseregedet egy pajzshoz hasonlóan azzal az erőteljes Szeretettel, amelyre szükségünk van, hogy megvédjen minket a hamis prófétával és az Antikrisztussal szemben.

 

Segítsd Egyházadat a Földön, hogy elterjedjen és gyarapodjon; hogy ragaszkodjon az Igazság betartásához, és hogy segítsen testvéreinket az Igazság Ösvényén vezetni, hogy megfelelően felkészítsen minket Második Eljöveteledre. Ámen.


Keresztes Imahadjárat 110. imája

 

A papoknak, hogy hűségesek maradjanak Szent Szavadhoz

 

Ó, legdrágább Jézusom, kérlek, tarts erősnek és bátornak engem, hogy Legszentebb Nevedben meg tudjam védeni az Igazságot.

 

Könyörögve kérlek, add meg nekem azt a kegyelmet, mely szükséges ahhoz, hogy mindenkor tanúságot tegyek Szent Szavadról.

 

Tedd lehetővé számomra, hogy ellenálljak annak a nyomásnak, hogy valótlanságokat támogassak, amikor a szívemben tudom, hogy megbántanak Téged.

 

Segíts nekem, hogy halálom napjáig hű maradjak Szent Szavadhoz.

 

Ámen.

 

Keresztes Imahadjárat 114. imája

 

A papoknak, hogy megkapják az Igazság Ajándékát

 

Uram, nyisd meg a szememet. Engedd meg nekem, hogy lássam az ellenséget és zárd be a szívemet a csalással szemben. Mindent átadok neked, drága Jézus. Bízom a Te Irgalmadban.

 

Ámen.

 

Keresztes Imahadjárat 116. imája

 

Ments meg engem a gonosz hazugságoktól

 

Drága Jézus, segíts nekem. Megfulladok a bánat könnyeitől. A szívem össze van zavarodva. Nem tudom, hogy kiben bízhatok meg.

 

Kérlek, tölts el engem Szentlelkeddel, hogy a helyes utat választhassam Királyságodhoz.

 

Segíts nekem, drága Jézus, hogy mindig hűséges maradjak Szavadhoz, mely Péter által adatott a világnak, és sohase térjek el attól, amit nekünk tanítottál, és sohase tagadjam meg Kereszthalálodat.

 

Jézus, Te vagy az Út. Mutasd meg nekem az Utat. Ragadj meg engem és vigyél engem Nagy Irgalmasságod útján.

 

Ámen.

 

 

 

Keresztes Imahadjárat 121. imája

 

Hűségeskü Jézus Krisztus Hadseregének

 

Egységben vagyunk Szentséges Szíveddel, drága Jézus.

 

Mi hitelt érdemlően hirdetjük Isten Igaz Szavát. A világ végéig is el fogunk menni, hogy terjesszük az Igazságot.

 

Mi soha nem fogunk elfogadni semmi olyan hamis tant, melyet a Te Nevedben hirdetnek, és ami eltér attól, amire Te Magad tanítottál minket. Mi a hitünkhöz továbbra is hűek, igazak és állhatatosak maradunk.

 

Azokkal, akik elárulnak Téged, szeretettel és együttérzéssel fogunk bánni, abban a reményben, hogy majd ők is visszatérnek Hozzád. Rendíthetetlenek, de ugyanakkor türelmesek is leszünk azokkal szemben, akik a Te Nevedben üldöznek minket.

 

Győzedelmesen fogunk járni az egész úton Új Paradicsomodig.

 

Megígérjük, hogy fájdalmaink és szenvedéseink által elvisszük Hozzád mindazokat az elveszett lelkeket, akik Szeretetedre éheznek.

 

Kérünk Téged, fogadd el imáinkat a világ minden bűnöséért, hogy az Irántad való szeretetben egyesülve egy családdá válhassunk a Béke Új Korszakában.

 

Ámen.

 

Keresztes Imahadjárat 125. imája

 

Isten Legszentebb Szavának a megvédésére

 

Ó, Üdvösség Anyja, segíts nekem, Isten egy alázatos szolgájának, hogy megvédjem az Ő Legszentebb Szavát a gyötrelem idején. Drága Anyám, szentelj engem Fiadnak, hogy Drága Vérével beboríthasson engem. Add meg nekem, Fiad, Jézus Krisztus közbenjárására a kegyelmet, az erőt és az akaratot, hogy továbbra is hű maradjak Krisztus Tanításaihoz a Gyötrelem idején, mely fel fogja falni az Ő Legszentebb Egyházát a Földön.

 

Ámen. 

 

Keresztes Imahadjárat 135. imája

 

A papoknak, hogy megvédjék az Igazságot.

 

Ó, Üdvösségnek Szeretett Anyja, segíts nekem a szükség pillanatában. Imádkozz, hogy áldassak meg azokkal az Ajándékokkal, amelyeket a Szentlélek Ereje áraszt ki méltatlan lelkemre, hogy mindenkor képes legyek megvédeni az Igazságot. Támogass engem minden olyan kellemetlen esemény alkalmával, amikor majd azt kérik tőlem, hogy tagadjam meg az Igazságot, Isten Igéjét és a Legszentebb Eucharisztiát.

 

Segíts nekem, hogy felhasználván a kapott Kegyelmeket, megingathatatlan legyek a Sátán gonoszságaival szemben és mindazokkal a szegény lelkekkel szemben, akiket ő arra használ fel, hogy bemocskolja Fiadat, Jézus Krisztust.

 

Segíts nekem a szükség órájában. A lelkek érdekében add meg nekem azt a bátorságot, hogy Isten minden gyermeke számára kiszolgáltassam a Szentségeket, amikor talán Isten ellenségei megtiltják azt nekem.

 

Ámen.

 

Keresztes Imahadjárat 170. imája

 

Isten Szent Igéjének a védelmére

 

Ó, Drága Uram, szeretett Jézus Krisztusom

 

Tarts erősen Engem.

 

Védj meg Engem.

 

Tarts Engem Arcod Fényében, amint üldöztetésem fokozódik, amikor egyetlen bűnöm az, hogy védem Isten Szent Igéjét.

 

Segíts nekem bátorságra találnom, hogy Téged mindenkor hűségesen szolgáljalak.

 

Add nekem Bátorságodat és Erődet, miközben azért harcolok, hogy megvédjem Tanításaidat az erős ellenállással szemben.

 

Ne hagyj el engem, Jézus, a szükség ezen idején, és biztosítsd számomra mindazt, amire szükségem van, hogy Téged továbbra is szolgálhassalak a Szentségek kiszolgáltatása és a Szentmiseáldozatban kiosztott drága Tested és Véred által.

 

Áldj meg engem, Jézus.

 

Járj velem.

 

Pihenj meg bennem.

 

Maradj velem.

Ámen.