péntek

Nagy üldöztetés Luz de Mária által 2016

 

A LEGSZENTEBB SZŰZ MÁRIA

15.09.2016


AZ ÜLDÖZTETÉS SZÉLES KÖRBEN ELTERJED, NE NÉZZÉTEK TÁVOLRÓL, HOGY MI JÖHET EL HOZZÁTOK ANÉLKÜL, HOGY GONDOLKODNÁTOK RAJTA VAGY KERESNÉTEK.


Az ördög megragadta az elméket, a szíveket, az értelmet, a gondolkodást, az emberi ént, az emberi értelmet, az emberi vágyat és mindent, amit megragadhat, hogy az Emberiség engedje, hogy irányítsa és a legelképzelhetetlenebb tettek elkövetésére vezesse, amelyeket egyes gyermekeim elkövetnek.


A LEGSZENTEBB SZŰZ MÁRIA

01.09.2016


Említettem nektek a háborút, ami rátok kúszott, a hiányt, a növekvő természeti jelenségeket, az üldöztetést, és arra hívtalak benneteket, hogy életeteket Istenre összpontosítsátok. Legyetek SZERETET, MENTSE MEG A LELKET!


A MI URUNK JÉZUS KRISZTUS

09.06.2016


Arra hívtalak benneteket, hogy legyetek éberek azokkal szemben, akik átvették a hatalmat az Emberiség felett. Ezek erős előrenyomulást diktálnak az ember ellen, megsemmisítve mindent, aminek köze van Szeretetemhez és bennetek lévő Jelenlétemhez. Népem üldözése mellett döntöttek, jóváhagyásukat adva a világháború nagyobb megnyilvánulásához. Paktumot kötöttek néhány nagy nemzet uralkodójával, hogy a kis nemzetekben a politikai, társadalmi, erkölcsi, oktatási és vallási destabilizáció szatellitjeit alakítsák ki az egész Földön, hogy felgyorsítsák a világméretű káoszt.


A MI URUNK JÉZUS KRISZTUS

17.04.2016


Misztikus Testem kimondhatatlan szenvedést fog elszenvedni. Minél közelebb kerül az emberiség az imposztor: az Antikrisztus személyének leleplezéséhez, annál nagyobb lesz az üldözés hűséges gyermekeim ellen.


GYERMEKEIM SZERETETÉRT MEGHAGYOM, hogy ELJÖJJÖN JELENTETT ANGYALOM BÉKÉmmel, eljön és menedéket nyújt azoknak, akik magányosan imádnak Engem, Szeretet lesz azok számára, akik az antikrisztus üldöztetése alatt úgy döntöttek, hogy nem tagadnak meg Engem. Angyalom lesz a Hangja azoknak, akik az üldöztetés alatt a romok alatt, a hegyeken élnek. Ő fogja felemelni a gyengéket, hogy felálljanak és várják Második Eljövetelemet. Követemnek Angyalok légióit fogom adni, hogy megsegítsék gyermekeimet.


 

A MI URUNK JÉZUS KRISZTUS

14.04.2016


EGYHÁZAM ÉLETE ÉS KÖZPONTJA AZ EUCHARISZTIA: Én magam adom magam Testemben, Lelkemben és Istenségemben, hogy minden gyermekem keressen Engem és táplálkozzon belőlem, megfelelően előkészítve. Testem és Vérem tisztelete papjaim részéről üldöztetés okozója lesz, a világi ember nem tiszteli Isteni Jelenlétemet.


A LEGSZENTEBB SZŰZ MÁRIA

05.04.2016


A gonoszság féktelen vágya, hogy minél hamarabb globális üldözést okozzon gyermekeim és ártatlanságom ellen. Az önkéntes abortuszokat az anyaság és felelősségtudatukat elvesztő nők védelmének tekintik. Az országok többségében ez a gyakorlat megengedett, mivel az ember megveti az Élet Ajándékát, mit tartogat az ember a sorsa számára?


A MI URUNK JÉZUS KRISZTUS

02.04.2016


Szavamat világossá teszem számotokra, hogy Népem megértse a pillanatot, amelyben él, és annak komolyságát, mégis meghallgatatlan vagyok és elutasítanak. Elfelejtitek, hogy én azt nézem, mi történik mindannyiótok életében, és az emberiség előtt káromlónak nevezem azt, aki elveszíti Juhaimat, és egy másik legelőre vezeti őket, amelyet megmérgez a gyűlölet, a közöny, az arrogancia, az erkölcstelenség, az igazságosság hiánya, Igazságom akadályozása és Prófétáim üldözése, akiket azért küldtem, hogy megmentsék a lelkeket, és akiket Anyám figyelmeztetett minden jelenésében, hogy előre legyen lehetőségük különbséget tenni és rossz között.


Szeretett Népem, elvesztették a megkülönböztetés képességét, könnyelműen hoznak döntéseket, a hullámok által húzva, amelyek erősebbek, mint az a hit, amivel állításuk szerint rendelkeznek, az erő előtt, amivel a gonoszt átöleli Népem, az előtt a tudatlanság előtt, amivel Igazságomról rendelkeznek. Ezért fogadják Népem ellenségét úgy, mintha Én lennék, és megadják neki azt a tiszteletet, amellyel a teremtmények tartoznak Nekem, a legvéresebb üldözést okozva hívőim és Anyám gyermekei ellen, azok ellen, akik szilárdak és meggyőződésesek, azok ellen, akik el akarják érni a szentséget.


A LEGSZENTEBB SZŰZ MÁRIA

13.02.2016


Nem szűkülnek le gyermekeim kis számára azok, akik elhagyják Fiam Egyházát, ahogyan kedvenc gyermekeim közül sem lesznek kevesen azok, akik mártírrá lesznek. Fiam Népének üldözése fokozódni fog, Szívem vérzik érte, az emberiség előtt, amelyet eltölt a vágy, hogy eltüntessen mindent, ami Fiamra emlékeztet, és sátáni jelekkel helyettesítse azt.


A LEGSZENTEBB SZŰZ MÁRIA

28.01.2016


Imádkozzátok a Szent Rózsafüzért, és várjátok Szent Türelemmel a segítséget, amely a Mennyből érkezik a keresztények világméretű üldözésének legkegyetlenebb pillanatában.


A MI URUNK JÉZUS KRISZTUS

21.01.2016


NÉPEMET MEG FOGJÁK PRÓBÁLNI, MINT AZ ARANYAT A TÉGELYBEN....

TÚL SOKAN VANNAK, AKIK AZT ÁLLÍTJÁK, HOGY SZERETNEK ENGEM, DE VAJON HÁNYAN VANNAK AZOK, AKIK MINDENT ODAADNAK ÉRTEM, AKIK HŰSÉGESEK MARADNAK A LEGVÉRESEBB ÜLDÖZÉS KÖZEPETTE IS?


A LEGSZENTEBB SZŰZ MÁRIA

05.01.2016

A laikusok kérni fognak Engem, hogy segítsek Szeretett Fiaimnak, és Én ezt azokkal teszem, akik a Kegyelem állapotában vannak, vagy akik határozott szándékkal, a módosítás szándékával bűnbánatot tartanak, és úgy döntenek, hogy továbbra is hűségesek maradnak Fiamhoz, és megvédik és segítik a plébániákat, akiket a gonoszok és az Antikrisztus szövetségesei zaklatnak, akik a gonoszságtól megszállva a valaha látott legrosszabb forgatókönyveket fogják felállítani.