szombat

Az Antikrisztus Próféciák és kinyilatkoztatások Luz de María számára 2011


A MI URUNK JÉZUS KRISZTUS

10.21.2011

 

"Az emberiség egy olyan lényre vár, aki azt mondja: "Én vagyok az Antikrisztus", és aki magát Antikrisztusnak hirdeti. Azt várják, hogy megjelenik és csodákat tesz. De a csodákat már most is apránként véghezviszi az összes modern módszertanon keresztül, mint például a technológia, a visszaélésszerű tudomány, az atomenergia, a Föld elpusztítására irányuló projektek és az emberi biológia megváltoztatása. A nagyhatalmú kormányokat használta fel arra, hogy megteremtse hálóit és stratégiáit, hogy manipulálja a tömegeket, és minden alkalommal közelebb vigye őket a háborúhoz. Legnagyobb megjelenése az volt, hogy véghezvigye tervét, hogy minden helyről megsemmisítsen Engem, és bezárja Templomaimat. A következő stratégia az lesz, hogy bezárja Szentélyeimet és azokat a helyeket, ahol Boldogasszony Anyám megjelent."

 

Elemzés és elmélkedés

 

Ha megpróbálnánk megérteni az Antikrisztust és gépezetét szigorúan vallási szempontból, az azt jelentené, hogy röviden megfigyeljük hatalmát és csápjainak valódi kiterjedését. Meg kell értenünk, hogy természete spirituális, ördögi intelligenciával, valódi és működő erővel, amely szembeszáll a Fénnyel, Krisztussal. Általánosságban az ember szellemének rendje és a jó felé való fejlődése ellen van, és konkrétan az emberi fejlődés minden területén megnyilvánul, és ez az, amit az embernek azonosítania kell és bele kell ásnia magát.

 

Ezt az ördögi intelligenciát úgy kell felfogni, mint egy valós és működő erőt, amely a teremtés kezdete óta aktív, és pusztító befolyását magán az emberen keresztül gyakorolja, a mai napig a legsúlyosabb következményekkel, és egy olyan teremtést hagyott maga után, amely nemcsak erkölcsi és szellemi, hanem anyagi nyomorúságban merül el, mert az ember, ezen erő által indukálva, egy tisztátalan és önző tudományt hordozott ki, amely bolygónk szennyezését és romlását a szélsőséges határokig vitte, egészen odáig, hogy képes volt elérni a Földön minden élet kihalását.

 

A történelem során sok olyan férfi és nő volt, aki jelentős negatív hatást gyakorolt az emberi fajra, például politikai uralkodók, ideológusok, akik sötét és baljós tervekkel véres és pusztító háborúkba rángatták a nemzeteket, káoszt, megosztottságot és ellenszenvet teremtve, amely mindmáig fennmaradt és virágzott, előkészítve egy egyre ellenségesebb terepet, amely kedvező egy utolsó nagy konfliktus kirobbantásához. Voltak olyan önzetlen célokat nélkülöző tudósok is, akik a tudomány és a technológia minden területén hozzájárultak ahhoz, hogy például a hadiiparon keresztül a legszörnyűbb pusztító eszközöket hozzák létre, vagy olyan élelmiszeripar kifejlesztésével, amely szó szerint megmérgezte az embert, vagy az atomenergia kifejlesztésével, sok más mellett, mindig az önző, átmeneti hatalom megszerzésének vágya motiválta őket, tekintet nélkül az emberiségre gyakorolt jövőbeli következményekre.

 

Természetesen minden, amit az ember kíván vagy megvalósít, a szellemből és az elméből ered, ahol a lelkiismeret megkülönbözteti a jót és a rosszat, megérzi és megvalósítja kívánságát... Legyen az jó vagy rossz, annak megvalósítása, amit az ember tenni szándékozik, közvetlenül a szellemre hat az elmén keresztül, amely az ember legsebezhetőbb pontja az emberi fejlődést befolyásoló gonosz cselekedetekkel szemben.

 

Ez az oka annak, hogy az ember nem értette meg, hogy egy rosszindulatú szellemtől született, katasztrofális tudomány és technológia használata elkerülhetetlenül a dekadenciába visz minket. Az ember elszakította a tudományt a spiritualitástól, és így egy lelkiismeret nélküli tudományt hozott létre; ezzel kapcsolatban a vallások zavartan cselekedtek, és egy rendkívül káros és veszélyes technológiai rendszer létrehozásával, az ember tudatlanságának és dehumanizálódásának súlyosbító tényezőjével kikövezték az utat a gonosz szellem számára, hogy a világ urává és urává váljon.

 

Különböző entitások észrevétlenül olyan elemeket vezettek be, amelyek lassan, de biztosan hozzászoktatták az emberiséget olyan dolgokhoz, amelyek arra irányultak, hogy kikövezzék az utat a dekád felé vezető úton.

vasárnap