péntek

Testvérek: Az ideológiák és hamis tanok nagy zűrzavara közepette, amelyet az emberi teremtmény ebben a pillanatban kap, Isten gyermekének nemcsak az imádságban kell aktívnak maradnia, hanem figyelnie kell a világ minden történésére, hogy ne fogadjon el 2009

 

A Boldogságos Szűz Mária

15.10.2009

 

Gyermekeim, az emberiség rohamosan közeledik a végéhez, és FIAM KÖZVETLEN JÖVEDelme közel van. Arra hívtalak benneteket, hogy pecsételjétek le otthonaitokat, hogy a gonoszság és a dögvész elvonuljon felettetek, és ti engedelmesen siettetek, hogy engedelmesen kövessétek utasításaimat. Mégsem értik meg, hogy ha az otthon ajtajai és ablakai le vannak zárva, és az emberi teremtmény továbbra is langyos marad, a gonosz és a dögvész be fog hatolni, és a bűnnek fog engedni.

 

A mi Urunk Jézus Krisztus

05.2009

 

Arra kérem Önöket, hogy ne feledkezzenek meg a szentségek használatáról. Fertőző betegségek (pestis, pestisjárvány, egyéb) esetén szent olajjal kenjük meg az ajtókat és az ablakokat.

 

"Ha betegek vagytok, locsoljátok meg ételeteket szentelt vízzel, és tartsátok szem előtt a gyógynövények használatát, amelyeket Anyám utasított benneteket, hogy használjátok ezekre az előre nem látható esetekre."