szombat

Élő közvetítés 10,30 -tól. Szeptember 12-én - Mária neve napja.

Szeptember 12-én van Mária neve napja, amely egyben az őszi búcsú a Csíksomlyói Szűzanya szentélyében. A szentmisék reggel 8-kor, délelőtt fél 11-kor és este 7 órakor kezdődnek. A fél 11-es ünnepi szentmisét bemutatja, és szentbeszédet mond nm. és ft. Tamás József segédpüspök.

KATTÁRS-t megnyitó szentmise

SZENTMISE: BUDAÖRSI KŐHEGYI KÁPOLNA BÚCSÚ, BÖJTE CSABA (2015.09.12.)

Évközi 24. vasárnap 2015.09.12 - Gyerekmise a Pécs - Gyárvárosi templomban

Minden hónap utolsó szombat este 18 órakor kezdődő szentmise gitáros ifjúsági szentmise.
www.pecsgyarvarosplebania.hu

csütörtök

GENETIKAI MANIPULÁCIÓ Kinyilatkoztatások és próféciák Luz de Mária által 2015

A LEGSZENTEBB SZŰZ MÁRIA

 

09.09.2015

 

Amikor a Bábel tornyáról szóló történeteket olvassuk, rájövünk, hogy Isten nem állította meg az embert, hanem hagyta, hogy szabad akaratát gyakorolja, amíg az ember maga nem kapta meg, amit megfogant. Így van ez a jelen pillanatban is, az ember nem elégszik meg az élet megteremtésével, a klónozással. Ebben a pillanatban azon dolgozik, hogy a genetikát manipulálva szörnyetegeket hozzon létre, nem elégszik meg az Univerzum barázdálásával, a becsvágy lesz az ember saját büntetése.

 

SZENT MIHÁLY ARKANGYAL

 

02.05.2015

 

Legyetek tudatában annak, hogy már nem vagytok ugyanazok, mint a múltban. A jelen pillanat embere előrehaladt, és előrehaladása során manipulálta az emberi genetikát, és tovább fogja manipulálni, túllépve Isten törvényén, és arra vágyva, hogy egyenlő legyen Istennel, amíg el nem éri azt a pillanatot, amikor már nem lesz ura annak, amit teremt, el fogja deformálni azt, amit Isten teremtett, szörnyeket teremtve.

 

szerda

Szentmise közvetítés Déváról

Élő szentmise közvetítés: 2015. szeptember 9.-én 20.00 órától (román idő szerint). A szentmisét bemutatja: Csaba testvér

kedd

Élő közvetítés 10,30 -tól.Szeptember 8-án Szűz Mária születésének az ünnepe

Szeptember 8-án Szűz Mária születésének az ünnepe. Kisboldogasszony napján a szentmisék reggel 8-kor, délelőtt fél 11-kor és este 7 órakor lesznek.