szombat

Élő közvetítés.Ünnepélyes Mária-köszöntő, Csíksomlyón Oktober 2014.

2014 Szeptember első szombatján 7-ikén, rózsafüzérrel és gyertyás körmenettel, ünnepélyes Mária-köszöntő az esti 7 órás szentmisén. A közvetités 5,30 órától kezdödik.

Szentmise Rózsafüzér Királynő ünnepén Segesd 2014

2014!

 

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

 


Üdvösség Anyja: Atyám meg fogja rázni a világot, úgy fizikailag, mint pedig lelkileg

2014. február 8. szombat, 16:00
Drága gyermekem, ahogy a Szentlélek, Isten Ajándéka, leszállt Fiam apostolaira, úgy fog kiáradni ezekben az időkben mindazokra, akik szeretik Fiamat.
Atyámnak sok terve van, amelyeket meg fog valósítani, hogy megmentse minden egyes gyermekét. Ezek a tervek számos csodás eseményt foglalnak magukba, beleértve a különleges Kegyelmi kiáradást, azokat a kinyilatkoztatásokat, amelyek ezeken az Üzeneteken keresztül adatnak, és még sok más egyéb beavatkozást, hogy Isten gyermekei ne tévedjenek el, rossz utat követvén. Néhány ezekből a beavatkozásokból ökológiai büntetések formájában fog megnyilvánulni. Amikor ezek rendszeressé válnak, az ember többé már nem mondhatja, hogy az áradások, a földrengések, a szökőárak, a vulkánkitörések és a hurrikánok azért történnek, mert az ember elhanyagolja a Földet.
A Föld Isten irányítása alatt van, mert azt Ő teremtette. Ő fog dönteni a sorsáról – senki más –, mert az Övé minden Hatalom.
Atyám meg fogja rázni a világot, úgy fizikailag, mint pedig lelkileg, miközben a gonosz tervei és cselekedetei minden nemzetben virágzanak. Minden Isten ellen elkövetett megszentségtelenítést az Ő megtorlásai fogják követni, amelyek elviselhetetlen fenyítést fognak előidézni. Atyám heves küzdelmet fog folytatni az ember bűne ellen; az embernek sohasem szabad alábecsülnie Isten Hatalmát.
Isten Szeretetét sohasem szabad magától értetődőnek tekinteni. Őt sosem szabad gyengének tekinteni, csak azért, mert gyermekei iránti Szeretete kifürkészhetetlen. Az Ő Irgalma nagy, és mindazok, akik szeretik Istent, a megpróbáltatások alatt meg lesznek kímélve, amelyek azért szabadulnak az emberiségre, mert a hamis istenek és az emberiség megszállottsága javára félredobták Istent.
Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok, mert minden megjövendölt dolog Fiam Második Eljövetelének előkészítésében most fog elkezdődni. Az események lefolyása gyors lesz, és a Sátán hadserege olyan kimért léptekkel fogja megrohamozni Fiam Egyházát, hogy azt csak kevesen fogják észrevenni. Ezután pedig már semmivel sem fognak törődni, mert nem sokkal később már olyan sokan lesznek megtévesztve, és oly sokan lesznek a karmaik között, hogy valódi szándékaikat többé már nem kell rejtegetniük.
Nektek, drága gyermekeim, most fel kell készülnötök, maradjatok nyugodtak, tegyetek meg mindent, amire utasítást kaptatok, és imádkozzatok. Maradjatok együtt. Vigyétek el az Igazságot más lelkekhez is; imádkozzatok kitartóan azok megtéréséért, akik nem hisznek Istenben, és mindazokért, akik sértegetik Fiam, Jézus Krisztus emlékét.
Szeretett Édesanyátok,
Az Üdvösség Anyja





Hamarosan tanúi lesztek a globális védőoltásnak, amelyről 2010 – ben beszéltem nektek

 

 

2014. október 3. péntek, 15:10

Drága szeretett leányom, jól figyelj most Ígéretemre: Én újra el fogok jönni, hogy kihirdessek egy új kezdetet, egy vég nélküli új világot. Amikor Én kiárasztom Irgalmamat az egész világra, mindazok, akik elfogadják Isten Kegyelmét, Királyságom részei lesznek.

Én az emberiségnek megadtam minden jelet, minden figyelmeztetést és minden Kegyelmet, hogy az emberek felkészítsék lelküket. Egyesek meghallották Isten Szavát úgy, ahogyan az a Szent Evangéliumban rögzítve van, és figyelmet szenteltek neki. Mások hallották és látták az Igazságot, de nem voltak hajlandóak azt elfogadni. Hamarosan eljön a nap, amikor a teljes Igazság és az, hogy Én Ki Vagyok, napvilágra kerül, a bűnösök pedig kellő időt fognak kapni arra, hogy szabad akaratuk szerint meghozzák döntésüket. Senki nem lesz arra kényszerítve, hogy elfogadja Irgalmamat, mert ezt a döntést egyedül csak ti hozhatjátok meg. Mások vonakodni fognak attól, hogy tanúságot tegyenek az Igazságról, még akkor is, amikor az nyilvánvaló lesz számukra. Sajnos, ők el fognak veszni. Másoknak szükségük lesz ugyan egy bizonyos időre, még mielőtt hűséget fogadnának Nekem, de a Nagyfigyelmeztetés megtörténte utáni idő rövid lesz.

Most azért jövök, hogy beszéljek nektek azokról az eseményekről, amelyek feltárják ezeknek az időknek a jeleit, és e Küldetésben való Jelenlétem jelét. Viharokat lehet majd látni sok nemzetben, és ezek hetekig fognak tartani. Hamarosan tanúi lesztek a globális védőoltásnak, amelyről 2010-ben már beszéltem nektek. Isten Keze lesz majd látható az Ő Isteni Igazságszolgáltatásában, amikor megengedi, hogy kísértéseket helyezzenek azok elé, akik Egyházamban Őt szolgálják. Amikor ezek és minden más prófécia valóra válik, Én várni fogok. És aztán jönni fog a Nagyfigyelmeztetés. Ez röviddel a Nagy Nap előtt fog bekövetkezni, amikor azon Ígéretem, hogy újra eljövök, végre beteljesedik.

Nektek bíznotok kell Jóságomban, Szeretetemben és Irgalmamban. Ha ezt megteszitek, elég erősek lesztek ahhoz, hogy szembenézzetek mindenféle megpróbáltatással és sértéssel, melyeket az Én Nevemben szórnak majd rátok, és hogy a kegyelem által hűek maradjatok Szent Szavamhoz.

Maradjatok békében, és legyetek reményteljesek, mert az irántatok való Szeretetem és a ti Irántam való szeretetetek el fogja pusztítani a gonoszságot, mely hatalmába kerítette azokat a lelkeket, akik elszakították magukat Tőlem.

 

Jézusotok

péntek

Élő közvetítés 19 órától. Assisi Szent Ferenc atyánk tranzitusa.

Október 3-án, pénteken az este hét órakor kezdődő ünnepi szentmise keretében emlékezünk meg Assisi Szent Ferenc atyánk tranzitusáról, égbe költözéséről. A szentmisére minden velünk együtt ünneplőt szeretettel várunk.

Tranzitus - Szent Ferenc Ünnepe

Szentmise közvetítés a Sziklatemplomból (2014.10.03.)