szerda

Efrain Rodriguez próféta jövendölése a közeljövőben várható eseményekről

 

Ennek az üzenetnek a célja nem félelemkeltés, hanem az, hogy felkészülhessünk az Isteni Ítéletre.

A jelenlegi időszak a szenvedéssel, betegséggel, negativitással teli korszak vége, amely lezárulásának része az Isteni Ítélet. Ennek következtében korszakváltás lesz, a Boldog Aranykor következik, amelyben az emberek szeretetben, békében, Istenhitben, szenvedéstől mentesen élik az életüket.

Jézus - a Mesterek Mestere

Jézus azért adta nekünk ezeket az információkat, hogy minél többen megtérjenek, vagyis feltétel nélkül higgyenek Benne. Az üzenet azt is tartalmazza, hogy a Jézusban való hit a megmenekülés egyetlen módja. Sőt, lesznek olyanok is, akik majd az események hatására kezdenek el hinni Benne, ha az Úr megadja nekik ezt az utolsó esélyt. Fontos, hogy tudjuk előre, mi következik és miért. Ebben az esetben felkészülhetünk rá lelkileg és fizikailag. Így nem fogjuk azt gondolni, hogy ezek az események véletlenül történnek.

Az is nagyon fontos, hogy kérjünk visszaigazolást Jézustól. Kérdezzük meg tőle, hogy igazak-e ezek az információk, és ebben az esetben mi a teendőnk. Ha őszintén tesszük ezt, Ő felelni fog nekünk.

Erfain Rodriguez, Puerto Rico-n élő próféta a következő információkat kapta Istentől:

Közelgő Isteni Ítélet - aszteroida becsapódásHamarosan Isteni Ítélet lesz, amely hat különböző eseményre terjed ki. Az első,

(1) az aszteroida becsapódás Puerto Rico közelében,

(2) a lökéshullám,

(3) földrengések

(4) cunamik

(5) háromnapos sötétség illetve világosság, és az utolsó

(6) a pestis járvány.

 

Mindenek előtt sürgősen hozzuk helyre kapcsolatunkat az Úrral, és tartózkodjunk a bűntől. Imádkozzunk hozzá, kérdezzük meg, hogy mi a terve velünk, kérdezzük meg, hogy el kell-e utaznunk valahová vagy sem, és ha igen, hová.

Keressük az Ő jelenlétét rendszeresen hajnali 2 óra körül (Puerto Rico-i idő szerint), ami magyar idő szerint reggel 8 nyári időszámítás esetén. Ez a legjobb idő arra, hogy meghallgassuk őt. Továbbá szükséges, hogy lehetőség szerint tartalékoljunk élelmiszert, vizet, kabátokat, meleg ruhát, takarókat mintegy 12 - 15 hónapra. Ő ezt kéri tőlünk.

Ilyen esemény soha nem történt még a világon ezelőtt. Ez a mi Urunk ítélete. Azt tanácsolta, hogy legyünk rá felkészülve lelkileg és fizikailag.

Ez az ítélet az egész világra érvényes, így bárhol laksz, rád is hatással lesz. Mindannyian fogjuk érezni a földrengést, és ha a tenger közelében élsz, akkor a cunami is hatással lesz rád.

Mit kell tennünk? Kérjünk Jézustól megerősítést, és kérdezzük meg Tőle, hogy el kell-e mennünk onnan, ahol élünk. Légy éber, hogy meghalld Jézus szavát.

Ha kérdésed van, írhatsz Efrain Rodriguez-nek: efrainrodriguez556@yahoo.com
(angol vagy spanyol nyelven lehet neki írni)



Ez az információ egy magyar prófétától származik, aki szintén megkapta az üzenetet Jézus Krisztustól az aszteroida becsapódásról, ennek elsősorban a Magyarországra vonatkozó hatásairól. Kérdezd meg Jézus Krisztust, hogy igazak-e ezek az információk, és az alapján döntsd el, hogy elhiszed-e vagy sem. Azt is kérdezd meg Tőle, hogy mit tegyél. Ha őszintén fordulsz hozzá, válaszolni fog neked.

Az első 3 napban várható:

  • 3 nap világosság,
  • Erős földrengés – 8-as magnitúdójú (Mercalli-skála),
  • Hirtelen feltámadó óriási viharok, esőzések, villámlás, váltakozó erősségű szél (100-200 km/h). A szél különböző tárgyakat, embereket sodor magával
  • Hirtelen megáradó folyók

A 3. nap után várható:

  • Lépcsőzetes vízszint emelkedés a tengerszinthez képest 4 hét alatt: 110 m, 130 m, 180 m, vagyis Magyarország nagy része víz alá kerül. Utána hónapokig tartó, lassú apadás.
  • Földrengések még mindig előfordulnak, de már gyengébb lökésekkel
  • Pestis járvány

Ha valaki elfogadja Jézust, feltétel nélkül hisz benne és követi Őt, Jézustól a bűnei alól feloldozást kapott, akkor nem esik Ítélet alá, vagyis a fentiekben leírt események őt nem érintik.

Az aszteroida becsapódás hatására pár hét alatt megnövekvő árvíz 180m-es tengerszint feletti magasságig önti el Magyarországot. A sötétkékkel jelzett területek 150m-es tengerszint alatt fekszenek, vagyis ezek víz alá fognak kerülni. A világoskékkel jelzett területek 150m és 200m közé esnek, ami azt jelenti, hogy egy részük víz alá kerül, egy részük még éppen kiemelkedik a vízből. Ez a térkép nem pontos, csak hozzávetőlegesen ábrázolja a kialakuló árvíz mértékét. Ha pontosan tudni akarjuk egy bizonyos terület tengerszint feletti magasságát, használjuk ezt a térképet: http://www.daftlogic.com/sandbox-google-maps-find-altitude.htm

http://isteni-itelet.hu/isteni-itelet/magyarorszagon-varhato-esemenyek

Szentmise közvetítés a Sziklatemplomból (2014.03.26.)

vasárnap

Missziós imahét Versegen (2014.03.23.)

HEJŐCSABA TEMPLOM BÚCSÚ MISKOLC 2014.03.23.

SZENTMISE: Szentmise Álvarado del Portillo boldoggá avatásáért (2014.03.23.)

2014. március 23. - Szent Imre templom

A szentmisét mondja: Tomanek Ferenc káplán
orgonás mise

Nagyböjt harmadik vasárnapja

Élő szentmise közvetítés: 2014. március 23.-án 12.00 órától (román idő szerint) szentmise Déváról. Szentmisét bemutatja: Bernardin testvér.

Inárcs Máriatemplom 2014.03.23.

2014-03-23 Vasárnapi szentmise a Gazdagréti Szent Angyalok Plébánián

Nagyböjt 3. vasárnapja - Szentmise - 2014.03.23

A Szentmisét bemutatta: Kövesi Ferenc plébános

Szentmise közvetítés a Sziklatemplomból (2014.03.23.)