hétfő

OROSZORSZÁG Kinyilatkoztatások és próféciák Luz de Mária által 2015

A LEGSZENTEBB SZŰZ

 

25.10.2015

 

Ne zavarodjatok össze gyermekeim, a küzdelem fokozódni fog, ahogy a pillanat előrehalad. Az emberiség üdvösségére vonatkozó Nagy Kinyilatkoztatások teljesítése még mindig hiányzik, Oroszország Szeplőtelen Szívemnek való felszentelése nem teljesült, Franciaországot Fiam Szent Szívének szentelték és az egész világot, DE NEM TELJESÍTETTEK NAGY KÉRÉSEMET, hogy elkerüljék e nemzedék kalmárságait és nagy szenvedéseit.

 

AZ IDŐ NEM IDŐ, HANEM PILLANAT, ÉS EBBEN A PILLANATBAN ÚGY TŰNIK, HOGY RÓMA NEM TEKINT A PILLANATRA, MINT OLYANRA, MIVEL NEM TESZ ELEGET A KÉRÉSEMNEK.

 

Fiam elfogadta néhány szeretett pedellusom jó szándékát, a világot Szeplőtelen Szívemre bízta, de jelzéseimet nem teljesítették maradéktalanul.

 

A LEGSZENTEBB SZŰZ

 

17.05.2015

 

Szeretteim, figyeljetek a kommunizmusra, pillanatokon belül fel fog támadni az emberiség ellen, és hivatalosan is megkezdi a harmadik világháborút.

 

Fiam Egyházának Hierarchiája figyelmen kívül hagyta Hívásomat, amely megállítaná a szörnyű következményeket erre a nemzedékre nézve, amelyet végtelenül szeretek.

 

A LEGSZENTEBB SZŰZ

 

10.05.2015

 

Szeretteim:

 

Oroszország katonai erejét nem azért mutatták be, hogy ne csodálják, hanem azért, hogy a világ tudja, mivel fogják megtámadni. Ez a néma kiáltás, hogy lássátok annak a hatalmát, aki lecsap az emberiség ellen, felhasználva ugyanakkor azokat a kis országokat, amelyekkel hűséges szövetségeket kötött a hatalom visszaszerzésére, és amelyek ebben a pillanatban a nagy pusztító, a kommunizmus szatellitjei.

 

A MI URUNK JÉZUS KRISZTUS

 

30.04.2015

 

Szeretteim:

 

Hányszor hoztam nektek az Igémet, hogy figyelmeztesselek benneteket erre a veszélyre, amely rosszabb, mint bármilyen betegség, amitől az ember szenvedhet! A kommunizmusról beszélek nektek, amely a szemetek előtt erősödik, és fájdalmat fog terjeszteni az egész emberiségre, és ezt az Isten nélküli emberek okozzák, azok, akikben nincs szeretet, akiket a becsvágy és a hatalom ural, és arra vezetik őket, hogy leigázzák gyermekeimet.

 

A LEGSZENTEBB SZŰZ

 

26.04.2015

 

Közeledik Fatimai jelenésem századik évfordulója, és szomorúan látom, hogy még nem teljesítették mindazt, amit Fatimában kértem, hogy elkerüljék az emberiséget fenyegető nagyobb rosszat.



A LEGSZENTEBB SZŰZ

 

22.04.2015

 

Mennyire, mennyire buzdítottam őket az emberiséghez intézett felhívásaimban, korábbi Üzeneteimben, mennyire felszólítottam őket, hogy nyissák meg szemüket, gondolkodásukat, tudásukat és szívüket, hogy ne hagyják magukat becsapni a kommunizmus gonosz kígyójától! És ti nem tudtatok ezekről a felhívásokról, és ebben a pillanatban is közömbösek vagytok.

 

Emberiség, imádkozzatok, imádkozzatok erősen Oroszországért, fel fog ébredni és bánatot fog terjeszteni mindenhol és minden emberre.

 

A LEGSZENTEBB SZŰZ

 

21.03.2015

 

FIAM EGYHÁZÁNAK HIERARCHIÁJA FIGYELMEN KÍVÜL HAGYTA, HOGY OROSZORSZÁGOT SZEPLŐTELEN SZÍVEMNEK SZENTELJE, ÉS EBBEN A PILLANATBAN, AMIKOR AZ EMBERISÉGET MEGSZÁLLTA A GONOSZ, EZ A FIGYELMEN KÍVÜL HAGYÁS MÉG INKÁBB MEGNYITOTTA A KAPUKAT A KOMMUNIZMUS ELŐTT, HOGY MEGSZÁLLJA A LEGTÖBB ORSZÁGOT, AHOL MÁR URALTA IDEOLÓGIÁJÁVAL GYERMEKEIM ELMÉJÉT. Aki azt állítja, hogy szeret Engem, az nem tud közösséget vállalni a kommunizmussal. Aki szeret Engem és szereti Fiamat lélekben és igazságban, az az, aki ellenáll annak a hamis ideológiának, amely halált hoz az emberiségre: Fiam népe.

A MI URUNK JÉZUS KRISZTUS

 

09.03.2015

 

Mivel Anyám fatimai kérése nem teljesült, ennek az engedetlenségnek a következményei nagy szenvedés lesz gyermekeim számára. Amikor az emberiség felébred, meg fogja bánni, hogy nem ragaszkodott ehhez a megfeleléshez, és ezt a legmélyéig bánni fogja.

FÁtima KINYILATKOZTATÁSOK ÉS PRÓFÉCIÁK, LUZ DE MÁRIA ÁLTAL 2015

 

A LEGSZENTEBB SZŰZ

25.10.2015

 

Ne zavarodjatok össze gyermekeim, a küzdelem fokozódni fog, ahogy a pillanat előrehalad. Az emberiség üdvösségére vonatkozó Nagy Kinyilatkoztatások teljesítése még mindig elmaradt, Oroszország Szeplőtelen Szívemnek való felszentelése nem teljesült, Franciaországot Fiam Szent Szívének és az egész világnak szentelték, DE NEM TELJESÍTETTEK NAGY KÉRÉSEMET, hogy elkerüljék e nemzedék kalamitásait és nagy szenvedéseit.

 

AZ IDŐ NEM IDŐ, HANEM PILLANAT, ÉS EBBEN A PILLANATBAN ÚGY TŰNIK, HOGY RÓMA NEM TEKINT A PILLANATRA, MINT OLYANRA, MIVEL NEM TESZ ELEGET A KÉRÉSEMNEK.

 

Fiam elfogadta néhány szeretett pedellusom jó szándékát, a világot Szeplőtelen Szívemre bízta, de jelzéseimet nem teljesítették maradéktalanul.

 

A LEGSZENTEBB SZŰZ

10.05.2015

 

FÁTIMÁBAN FIGYELMEZTETTEM A KOMMUNIZMUSRA ÉS ANNAK PUSZTÍTÓ EREJÉRE, ŐK ELFORDULTAK A KÉRÉSEMTŐL, MERT FÉLTEK ATTÓL, HOGY MEGNEVEZIK OROSZORSZÁGOT, ÉS PILLANATOK VÁLASZTJÁK EL ŐKET ATTÓL, HOGY EZT AZ ERŐT, AMELYET NEM AKARTAK ELHALLGATNI, AMIKOR KÉRTEM, AZ EGÉSZ EMBERISÉG ELLEN HASZNÁLJÁK.

 

A LEGSZENTEBB SZŰZ

13.05.2015

 

AZ EMBERISÉG MEG FOGJA ISMERNI AZ ENGEDETLENSÉG GYÜMÖLCSÉT, HA NEM VESZI KOMOLYAN HÍVÁSAIMAT MINDEN OLYAN HELYEN, AHOL MEGJELENTEM. A FÁTIMAI KÉRÉSEMET NEM TELJESÍTETTÉK, EZ KOMOLY DOLOG.

 

A LEGSZENTEBB SZŰZ

21.12.2014

 

Közeledik fatimai jelenésem századik évfordulója, és szomorúan látom, hogy még nem teljesítettétek mindazt, amit Fatimában kértem, hogy elkerüljük az emberiséget fenyegető nagyobb gonoszságot.

Ne legyetek óvatlanok, gyermekeim; a medve látszólag alszik, de csak támadásra készül.

 

A MI URUNK JÉZUS KRISZTUS

09.03.2015

 

Mivel Anyám fatimai kérése nem teljesült, ennek az engedetlenségnek a következményei nagy szenvedést fognak okozni gyermekeimnek. Amikor az emberiség felébred, meg fogja bánni, hogy nem ragaszkodott ehhez a megfeleléshez, és ezt a legmélyebb bánatukig bánni fogja.

 

A MI URUNK JÉZUS KRISZTUS

26.02.2015

 

Anyám Fatimában az egész emberiséghez szólt, és amit még nem tudtok, az már most feltárul.

Tanuljatok meg a jelekre figyelni, és felfedezitek, mi volt eddig rejtve.

vasárnap

Hit-Vallás: Ünnepi szentmise a Szent Lukács Idősek Otthonában

2015. október 25. - Szent Imre templom

A szentmisét bemutatja: Tomanek Ferenc káplán
orgonás mise

Tiszavasvári Görög Katolikus Mise

Vasárnapi szentmise Mohos Gábor atyával

Szentmise a Sarlós Boldogasszony templomban 2015. október 25.

2015-10-25 Vasárnapi szentmise a Gazdagréti Szent Angyalok Plébánián

Szent Mór ünnepi szentmise 2015.10.25. - Pécs - Gyárvárosi templom

A Szentmisét bemutatta: Kövesi Ferenc plébános

Évközi 30. vasárnap, 2015 Déva 12 óra

Élő szentmise közvetítés: 2015. október 25.-én 12.00 órától (román idő szerint). A szentmisét bemutatja: Bernardin testvér

Élő közvetítés 10,30 -tól. Évközi 30-adik Vasárnap. 2015