hétfő

Testvérek: Az ideológiák és hamis tanok nagy zűrzavara közepette, amelyet az emberi teremtmény ebben a pillanatban kap, Isten gyermekének nemcsak az imádságban kell aktívnak maradnia, hanem figyelnie kell a világ minden történésére, hogy ne fogadjon el 2010

 

A mi Urunk Jézus Krisztus

17.03.2010

 

Drága Népem, szeretlek benneteket, végtelenül szeretlek benneteket, végtelenül szeretlek benneteket, és ma arra hívlak benneteket, hogy helyezzétek el Keresztemet látható helyre otthonotokban. Ne féljetek, ne szégyelljétek, hogy felismertek benneteket, mert én szeretlek benneteket és folyamatosan elismerlek benneteket. Ma ismét arra hívlak benneteket, hogy kenjétek fel otthonaitok ajtaját, mert a pestis közeledik az emberiség felé.

 

A mi Urunk Jézus Krisztus

14.04.2010

 

A pestis közeledik az emberiség felé. Emberi kezek állítják elő, akik az utóbbi időkben elvesztett gazdasági hatalmukból egy kicsit vissza akarnak szerezni, és betegséget okoznak népemnek. Ez nagy fájdalmat okoz nekem a Szívemben. Ezért figyelmeztetlek benneteket, és ismét emlékeztetlek benneteket a szentségek használatára, hogy megvédhessétek magatokat. Emlékeztetlek benneteket, hogy kenjétek fel otthonotokat a védelem érdekében.

 

A Boldogságos Szűz Mária

09.05.2010

 

Gyermekeim, magatokat büntetitek, magatokra hoztátok a megjövendölt csapást. Az emberi szív nagy pusztulást fog érezni. A tudomány emberei zavarba jönnek, mivel úgy érzik majd, hogy képtelenek gyógymódot találni. Rá fognak jönni, hogy csak az Isten erejébe vetett hit gyógyítja meg ezt a szenvedést a szentségek és jelzések segítségével, amelyeket a Mennyből adtunk nekik ezekre az esetekre.

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése