hétfő

A sötétség három napja Kinyilatkoztatások és próféciák Luz de Mária által 2019

 

A MI URUNK JÉZUS KRISZTUS

17.03.2019

 

Az Univerzum felbolydulása az emberek kiáltásait hallva érkezik, a Nap úgy felhevíti a Földet, mint még soha, és egy pillanat alatt a sötétség a Földre érkezik anélkül, hogy bejelentették volna, lehetővé téve, hogy elfoglalja a vezető helyet az égboltozaton, a ragyogás, amely megakadályozza, hogy az ember tisztán lássa, amíg a morajlás visszhangja a Földön, és mindenki tudatában van annak, hogy amit Én és Anyám bejelentettünk, az igaz.

Mária látomása a fényről a sötétség három napján

 

Az elmúlt néhány üzenetben a Mennyország érzékeltette velem a rohanást, amelyben élünk. Ez az isteni Ige iránti hála érzése, ugyanakkor a szorongásé is amiatt, ami az emberiséget fenyegeti.

 

Isteni Vőlegényem egy mérleggel ajándékozott meg. A mérleg egyik oldalán az emberi akarat volt, amely többet nyomott, a másik oldalán pedig a Háromságos Akarat, amelyet ebben a pillanatban megvetnek.

 

Ahogy az események kibontakoztak, láttam, hogy a mérlegnek az az oldala, ahol a Szentháromság Akarata nehezebb volt, - abban a pillanatban a mérleg Isten Akarata felé billent - és az ember szenvedett és szenvedett szüntelenül.

 

Isteni Házastársam azt mondta Nekem: Szerelmem, nézd, a mérleg máris az Én Akaratom felé billen. Most, hogy a természet szenved, megduplázza az emberrel szembeni érzéseit.

 

Tudom, hogy hamarosan nagy földrengés lesz. Tudom, hogy lesz egy támadás, amely az egész emberiséget megdöbbenti. Tudom, hogy minden olyan, olyan közel van az emberhez, hogy minden nap valóban áldás.

 

AMIT TENNÜNK KELL, HOGY KÖZBENJÁRUNK AZ EGÉSZ EMBERISÉGÉRT!

 

Ezek a napok annak a következményei, hogy a bűn füstje olyan mértékben felszállt, hogy Isten elküldi az Angyalokat, hogy fújják meg a harsonákat a sötétség napjai előtt.

 

Ezek a napok isteni eredetűek és az ember szabad akaratának következményei lesznek.

A Szentháromság megengedi, hogy a bűn tűz formájában a földre hulljon. Amikor ez megtörténik, Isten megkeményíti a természetet, és az ember ellen fog reagálni. Mindez egyetlen esemény során fog megtörténni.

 

Isten megígérte nekünk, hogy ez a megtisztulás tűz által fog történni, de ennek a tűznek meglesz az ereje, hogy áthatoljon a húson, és a lény legmélyére hatoljon. Ez nem az általunk ismert tűz. Ez a tűz a szájon keresztül fog belépni, és belülről fog égni. A hívők számára ez a hit próbája lesz.

 

Olyan sűrű lesz a sötétség, hogy semmit sem lehet majd megnézni. Ez a sötétség behatol a lélekbe. Tudom, hogy van egy ígéret, hogy csak az áldott gyertyák adnak fényt; de van egy fény, amely kiolthatatlan, a jó és hűséges lélek fénye. Mert sokan vannak, akiknek áldott gyertyájuk van, de rendetlenségben élnek. Ezeknek a teremtményeknek nem gyullad meg a gyertyájuk: a lelkük nem ad nekik fényt.

 

A bűn formát ölt. Például: a vágy démonként fog megjelenni. A test kívánságának, az abortusznak, a kábítószereknek, a káromlásnak a démonai lecsapnak a földre, és elragadják a bűnben lévő lelkeket.

 

Láttam, hogy a démonok káromlásokat kiabáltak, és a bűnben élők testét magukhoz vették, hogy bekopogtassanak a házak ajtaján, és úgy tettek, mintha a családtagok hangja lennének. Ily módon képesek lesznek belépni, és elragadni azokat, akik bent vannak, és kivinni őket a pokolba, amely megnyílik, és megrázza a földet, és megrázza a vizeket, amíg el nem árasztja a föld nagy részét, annyira, hogy aki életben marad, úgy fogja érezni, hogy egyedül van.

 

A földet holttestek fogják borítani, és farkasok csapása fog jönni, és megeszik a holttesteket, hogy azok ne szennyezzék be. A jókat megvédjük.

 

Legyen egy kis oltár a házban, imakönyvekkel és megáldott gyertyákkal.

 

Az Úr engedte, hogy lássam a sötétséget, szörnyű jajveszékelést hallottam. Észak felé néztem, és láttam egy nagy sötét felhőt dél felé haladni, de ez valami rettenetes volt. A sötétséggel együtt démonok és tűz jöttek, előrenyomulva és elragadva mindenkit, aki az útjukba került. Láttam, ahogy Isten angyalai a sötétség előtt, pillanatok alatt elviszik a jó embereket és hazaviszik őket, az ártatlanokat pedig máshová viszik.

 

Ahogy jött a sötétség, sűrű, nagyon sűrű; és a démonok a lények testéből bűz áradt, akiknek a beleit a démonok kihúzták és szétszórták a földön. A démonok szörnyű módon sikoltoztak, olyan szavakat, amelyeket nem értettem. Be akartak menni a hívek házaiba, ahol emberek imádkoztak és áldott gyertyákat tartottak, de nem tudtak. A démonok kétségbeesetten menekültek.

 

Egyik pillanatról a másikra az egész sötét földet néztem, az egész föld felbolydult.

A földrengés nem enyhült, és a vizek végigsöpörtek a földön. Láttam, hogy egy áldott gyertya három napig és tovább is kitartott. Ugyanígy láthattam, hogy a jók házai nem dőltek össze, hanem állva maradtak, akárcsak a Boldogságos Szűz Máriának és Jézus Szentséges Szívének szentelt helyek.

 



Jézus üzenete Pio Szentatyának

 

1959-es év

 

Közel van a büntetés órája, de én kinyilvánítom Irgalmamat.

 

A mi időnk szörnyű büntetésnek lesz tanúja. Angyalaim kiirtják mindazokat, akik kinevetnek Engem, és nem hisznek prófétáimnak. Tűzviharok fognak a felhőkön keresztül csapkodni, és az egész földön elterjedni.

 

Viharok, viharok, zivatarok, szakadatlan esőzések, földrengések fogják beborítani a földet. Ezután három napon és három éjszakán át megszakítás nélküli tűzeső következik, hogy megmutassa, hogy Isten a teremtés ura.

 

Azoknak, akik hisznek és reménykednek Igémben, nem lesz mitől félniük, mert nem hagyom el őket, sem azokat, akik hallgatnak üzeneteimre. A gonosz nem árthat azoknak, akik a Kegyelem állapotában vannak, és Anyám védelmét keresik.

 

Nektek, akik felkészültetek erre a próbára, jeleket és figyelmeztetéseket akarok adni. Az éjszaka nagyon hideg lesz, feltámad a szél, lesz... és mennydörgés.

 

Zárjon be minden ajtót és ablakot. Ne beszéljen senkivel a házon kívül. Térdeljen le a feszület előtt. Bánd meg bűneidet. Imádkozzatok Anyámhoz, hogy elnyerjétek a védelmét. Ne nézz ki, amíg a föld remeg, mert Atyám haragja szent. Az Ő haragjának látványát nem tudtad elviselni.

 

Akik nem hallgatnak erre a figyelmeztetésre, azokat elhagyja és azonnal megöli az isteni harag dühe.

 

A szél mérgező gázokat fog szállítani, amelyek szétterjednek az egész földön.

 

Azok, akik ártatlanul szenvednek, mártírok lesznek, és belépnek az én országomba.

 

A büntetések után az Angyalok leszállnak a Mennyből, és a béke szellemét terjesztik a Földön.

 

A mérhetetlen hála érzése fogja elragadni azokat, akik túlélik ezt a szörnyű megpróbáltatást.

Imádkozzátok jámboran a rózsafüzért, amennyire csak lehet, közösen vagy egyedül.

 

E három nap és három éjszaka sötétségében csak a Gyertyaszentelő Boldogasszony napján (február 2-án) megáldott gyertyákat lehet meggyújtani, és azok fényt adnak anélkül, hogy kiégnének.

 

1959-es üzenet - az ő végrendeletéből vették ki, és a ferences papok már 1990 karácsonya óta* terjesztették a világ összes katolikus imacsoportjának.

 

"A Lélek hirdeti nektek, hogy mi fog történni" (János 16:13). (Jn 16,13.) És Ámosz próféta: "Van-e szerencsétlenség anélkül, hogy az Úr ne okozná?", és ő azt válaszolja: "NINCS, mert az Úr semmit sem tesz anélkül, hogy terveit ne tárná fel a próféták előtt". (Ámosz, 3, 6-7)

 

Már Szent Pál is kijelentette: "Tudásunk részleges és próféciánk részleges". (I Korinthus 13, 9) De azt is: "Ne vesse meg a próféciákat, hanem vizsgáljon meg mindent, és tartsa meg, ami jó" (I Thess. 5, 19).

 

Canisius Szent Péter azt mondja:

 

Kisebb a veszély, ha elhisszük, amit jó emberek némi valószínűséggel mondanak, és amit az orvosok nem kifogásolnak, mint ha mindent meggondolatlanul és megvetően elutasítunk". Ahogy sajnos sokan teszik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése