hétfő

FÁtima KINYILATKOZTATÁSOK ÉS PRÓFÉCIÁK, LUZ DE MÁRIA ÁLTAL 2015

 

A LEGSZENTEBB SZŰZ

25.10.2015

 

Ne zavarodjatok össze gyermekeim, a küzdelem fokozódni fog, ahogy a pillanat előrehalad. Az emberiség üdvösségére vonatkozó Nagy Kinyilatkoztatások teljesítése még mindig elmaradt, Oroszország Szeplőtelen Szívemnek való felszentelése nem teljesült, Franciaországot Fiam Szent Szívének és az egész világnak szentelték, DE NEM TELJESÍTETTEK NAGY KÉRÉSEMET, hogy elkerüljék e nemzedék kalamitásait és nagy szenvedéseit.

 

AZ IDŐ NEM IDŐ, HANEM PILLANAT, ÉS EBBEN A PILLANATBAN ÚGY TŰNIK, HOGY RÓMA NEM TEKINT A PILLANATRA, MINT OLYANRA, MIVEL NEM TESZ ELEGET A KÉRÉSEMNEK.

 

Fiam elfogadta néhány szeretett pedellusom jó szándékát, a világot Szeplőtelen Szívemre bízta, de jelzéseimet nem teljesítették maradéktalanul.

 

A LEGSZENTEBB SZŰZ

10.05.2015

 

FÁTIMÁBAN FIGYELMEZTETTEM A KOMMUNIZMUSRA ÉS ANNAK PUSZTÍTÓ EREJÉRE, ŐK ELFORDULTAK A KÉRÉSEMTŐL, MERT FÉLTEK ATTÓL, HOGY MEGNEVEZIK OROSZORSZÁGOT, ÉS PILLANATOK VÁLASZTJÁK EL ŐKET ATTÓL, HOGY EZT AZ ERŐT, AMELYET NEM AKARTAK ELHALLGATNI, AMIKOR KÉRTEM, AZ EGÉSZ EMBERISÉG ELLEN HASZNÁLJÁK.

 

A LEGSZENTEBB SZŰZ

13.05.2015

 

AZ EMBERISÉG MEG FOGJA ISMERNI AZ ENGEDETLENSÉG GYÜMÖLCSÉT, HA NEM VESZI KOMOLYAN HÍVÁSAIMAT MINDEN OLYAN HELYEN, AHOL MEGJELENTEM. A FÁTIMAI KÉRÉSEMET NEM TELJESÍTETTÉK, EZ KOMOLY DOLOG.

 

A LEGSZENTEBB SZŰZ

21.12.2014

 

Közeledik fatimai jelenésem századik évfordulója, és szomorúan látom, hogy még nem teljesítettétek mindazt, amit Fatimában kértem, hogy elkerüljük az emberiséget fenyegető nagyobb gonoszságot.

Ne legyetek óvatlanok, gyermekeim; a medve látszólag alszik, de csak támadásra készül.

 

A MI URUNK JÉZUS KRISZTUS

09.03.2015

 

Mivel Anyám fatimai kérése nem teljesült, ennek az engedetlenségnek a következményei nagy szenvedést fognak okozni gyermekeimnek. Amikor az emberiség felébred, meg fogja bánni, hogy nem ragaszkodott ehhez a megfeleléshez, és ezt a legmélyebb bánatukig bánni fogja.

 

A MI URUNK JÉZUS KRISZTUS

26.02.2015

 

Anyám Fatimában az egész emberiséghez szólt, és amit még nem tudtok, az már most feltárul.

Tanuljatok meg a jelekre figyelni, és felfedezitek, mi volt eddig rejtve.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése