kedd

Az Antikrisztus Próféciák és kinyilatkoztatások Luz de María számára 2018

 

A MI URUNK JÉZUS KRISZTUS

22.10.2018

 

Keressetek Engem, mielőtt túl késő lenne! A gonoszság fia eljön, átveszi az Én helyemet, és összezavarja azokat, akik nem ismernek fel Engem; testvéreik üldözőivé és a gonosz szolgáivá teszi őket.

 

EBBEN A PILLANATBAN ANNAK AZ ELŐJÁTÉKÁBAN ÉLTEK, AMI BE VAN JELENTVE...

 

Azok, akik az elitet szolgálják, amely a gonoszság fiának utasításait küldi, nekiláttak, hogy összezavarják azokat, akik az enyémek, hogy elforduljanak Tőlem.

 

A gonoszság fia azért küldi ki az utasításokat, hogy követői az isteni törvénnyel való közvetlen szembehelyezkedés révén instabilitást okozzanak a világban, hogy követői fellázadjanak a Szentségek ellen, elutasítva az isteni dolgokat és elfogadva azt, ami emberből való.

 

BOLDOGSÁGOS SZŰZ MÁRIA

07.05.2018

 

Világszerte történő jelenéseim során arra hívtalak benneteket, hogy lássátok, milyen irányba halad az emberiség, és ti nem engedelmeskedtetek Nekem.

 

Megjelenéseimben pedig figyelmeztettelek benneteket egy olyan hatalomra, amely határozott célokkal vezette az embert, és oda juttatta, ahol most van, ahol most van, ahol eljutott oda, hogy az élet minden területén uralja az embert a gazdasági hatalom által, amely által leigázta az Emberiség munkáját és cselekvését, ahogy neki tetszik. A világrend uralmat gyakorol az Emberiség felett minden szempontból, még azokban is, amelyeket el sem tudtok képzelni.

 

Szembesülve az Antikrisztus érkezéséről szóló bejelentéseimmel és az érkezését előkészítő hatalommal, az ember, egy megrögzött elképzeléssel, várta és várja, hogy az Antikrisztus megjelenését lássa maga előtt. Anélkül, hogy észrevettétek volna, megengedtétek, hogy ez a hatalom behatoljon az Emberiségbe általában, és csápjai révén:

 

birtokba veszi mindazt, amire az embernek szüksége van ahhoz, hogy folytassa az életútját ...

birtokba vesz minden újítást, hogy az embert a rosszul használt technológia rabszolgájává tegye...

birtokba veszi az ember elméjét a mozin, a televízión és néhány írott médiumon keresztül...

birtokba veszi az ember elméjét, és az oktatást olyannyira eltorzítja, hogy az már nem lesz megfelelő és erkölcstelen. A divaton keresztül sikerül szexuális devianciára ösztönöznie, és néhány modernista, úgynevezett valláson keresztül...

 

A MI ÁLDOTT SZŰZ MÁRIÁNK

 

02.03.2018

 

A kicsapongás, amelyre az emberiség törekszik, nem más, mint az, amire a sátán vezetett benneteket, hogy termékennyé tegye a talajt az antikrisztus számára.

 

Az emberiség történelme során voltak antikrisztusok, akik nemzeteket ostoroztak, emberi teremtmények millióit ölték meg és a legelképzelhetetlenebb aberrációkat követték el emberi teremtmények felhasználásával. Ezek az antikrisztusok mártírhalált hoztak nagy nemzetekre, kegyetlenül kísérleteztek az emberrel, démoni csapásokat és visszaéléseket okoztak. Egyes nemzetek és népek tanúi ennek a cselekedetnek, ők szenvedték el ezeknek az antikrisztusoknak a pusztításait, akik előrevetítették a nagy antikrisztust, aki nemcsak egyes nemzetek, hanem az egész világ számára csapás lesz.

 

Az a tény, hogy a világ kormányainak többsége nagy világszervezetekhez tartozik, a szabadkőművesség, az illuminátusok, a világ hatalmasainak egyik stratégiája, akik célokat követnek az Új Világrend beültetése érdekében, ahol a vallás az antikrisztus vallása lesz : a "sátánizmus".

 

A világgazdaság az antikrisztusé lesz, az egészség az antikrisztushoz való ragaszkodáshoz lesz kötve, mindenki szabad lesz, ha behódol az antikrisztusnak, élelmet kapnak, ha behódolnak az antikrisztusnak .... EZ AZ A SZABADSÁG, AMELYNEK EZ A GENERÁCIÓ MEGADJA MAGÁT: ALÁVETI MAGÁT AZ ANTIKRISZTUSNAK.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése