péntek

Az Antikrisztus Próféciák és kinyilatkoztatások Luz de María számára 2021

 

LEGSZENTEBB SZŰZ MÁRIA

23.12.2021

 

Gyermekeim, arra vágyom, hogy anyaméhemben tartsalak benneteket, az Üdvösség és menedék ládájában mindannyiótok számára, a sok fájdalom ellenére, amely a gonoszság következményeként jön, amely azok kezébe került, akik a gazdasági hatalom révén elindultak, hogy kétségbeesést terjesszenek gyermekeimben az egész Földön, megnyitva az utat az Antikrisztus előtt, ostorozva ezt a generációt, amely hagyta, hogy a gonosz behatoljon a helytelen cselekedetek és tettek révén.

 

SZENT MIHÁLY ARKANGYAL

19.12.2021

 

A nagy világintézmények engedelmeskedtek a földi hatalmaknak, és az emberiséget megsemmisítették. Az új antikrisztusok addig mutatkoznak be, amíg a gonoszság mestere meg nem jelenik.

 

SZENT MIHÁLY ARKANGYAL

06.12.2021

 

Közép-Amerikát megostorozták, földje megrendült. Ezeket a keresztény országokat a kommunizmus foglalta el, tálcán kínálták fel őket uralkodóik, azok, akik a gonoszság intézőiként arra készülnek, hogy lelkük zsákmányát felajánlják az Antikrisztusnak.

 

SZENT MIHÁLY ARKANGYAL

12.11.2021

 

Lelki felkészülésre hívlak benneteket, amely nélkül az emberi teremtménynek nem fog sikerülni legyőznie az Antikrisztus parancsnoksága alatt álló gonoszságait.

 

SZENT MIHÁLY ARKANGYAL

04.11.2021

 

LÉGY ÉBER EMBERISÉG! Az ördög csatlósai arra csábítanak benneteket, hogy uralkodjatok rajtuk, rabszolgaságba vezetnek benneteket, és arra szoktatnak benneteket, hogy annak hordozói legyetek, ami az Antikrisztus pecsétje előtt van.

 

A MI URUNK JÉZUS KRISZTUS

24.10.2021

 

Követem az Antikrisztus megjelenése után fog eljönni, és gyermekeim fel fogják ismerni őt.

 

SZENT MIHÁLY ARKANGYAL

06.09.2021

 

Abban az időben vagytok, amikor az Antikrisztus kezének első megnyilvánulásai láthatóak az emberiségen, ahogyan a kezek is, amelyek folyamatosan kísérik őt.

SZENT MIHÁLY ARKANGYAL

22.08.2021

 

NE FELEDJÉTEK, HOGY AKI AZ EGÉSZ EMBERISÉG ELŐTT BEMUTATKOZIK, AZ AZ ANTIKRISZTUS, AKI A BÉKE KIRÁLYAKÉNT FOGJA MAGÁT FELTÜNTETNI. Tartsátok meg a tudással és bölcsességgel teli hitet, és kérjétek a Szentlelket, hogy világosítson meg benneteket, hogy ne vezessen félre benneteket a tudatlan többség.

 

SZENT MIHÁLY ARKANGYAL

12.06.2021

 

A személyes tettek és cselekedetek az a hőmérő, amely álszentség nélkül, hangosan kiáltja nektek az igazi belső életet, amelyet megfertőzött a Földet elárasztó szellemi vakság.

 

Mennyei Légióim állandóan őrködnek ezek felett az emberi teremtmények felett, akik nem hajlandók az igazsággal szemlélni magukat és vállalni hibáikat.....

 

ISTEN E GYERMEKEINEK MEG KELL ÁLLNIUK, KÜLÖNBEN TESTVÉREIKET AZ ANTIKRISZTUS KEZÉBE ADJÁK.

 

A MI URUNK JÉZUS KRISZTUS

10.05.2021

 

A KATEJONOM, MEGERŐSÍTVE HŰSÉGES NÉPEM ÁLTAL, MEGÁLLÍTJA A VILÁG LEIGÁZÁSÁNAK TERVEIT A JÖVŐBELI KORMÁNYNAK, AMELYET AZ ANTIKRISZTUS MÁR MOST VEZET.

 

LEGSZENTEBB SZŰZ MÁRIA

02.04.2021

 

Ki fog tudni vásárolni és eladni (Jel 13, 16-17)?

AZOK, AKIK ENGEDTEK AZ ANTIKRISZTUS PECSÉTJÉNEK, DE ELVESZTETTÉK A LELKÜKET.

 

SZENT MIHÁLY ARKANGYAL

24.03.2021

 

Mások kezében vannak, akik nem a Szentháromság kezében vannak...

A gonosz hatalom perverz kezében vannak, amely mindent előkészít az Antikrisztus bemutatására... (II. Thessz. 2, 3 - 4)

 

LEGSZENTEBB SZŰZ MÁRIA

14.03.2021

 

Szomorúan látom, hogyan távolodtok egyre távolabb Fiamtól, amikor az emberiség nagy része nem érez szükséget iránta, és így az Antikrisztussal és az ő hamisságával való találkozás és elfogadás felé rohan, ha nem ébredtek fel szellemi letargiából (Kol 2:8).

 

SZENT MIHÁLY ARKANGYAL

22.02.2021

 

Démoni kezekbe adták az emberiség sorsát azáltal, hogy védik az Isteni Szívet sértő természetellenes törvényeket, meditáció nélkül fogadnak el mindent, ami hozzájuk érkezik, korlátozták a normális cselekedeteiket és életük cselekedeteit, hogy felkészítsék őket az Antikrisztus nyilvános megjelenésére.

 

Ez a nemzedék az elit ráerőltetése előtt él, amely minden és minden felett átveszi a hatalmat a földön, hogy átadja az emberiséget az Antikrisztusnak, megszilárdítva az egyetlen vallást, az egyetlen kormányt, az egyetlen valutát, az egyetlen oktatást, buzgóságukban, hogy utánozzák Istent, az Egyet és a Háromságot.

 

A MI URUNK JÉZUS KRISZTUS

16.02.2021

 

A lélek ellenségének sikerült behatolnia az emberiség minden területére, behatolt Egyházamba, hogy elvezesse őket az igaz hagyománytól, elvezesse őket a világ megváltásáért való önátadásom végtelen misztériumától (Róm. 16,17).

 

Ez a gonosz stratégiája, amelyet azok fejtenek ki, akik az Antikrisztust képviselik, aki a Földön való jelenlétének levegőjét küldi nekik, félelmet keltve a testvéri találkozástól ebben az utazási időszakban, amely az Atyám általam rám bízott Küldetése beteljesedése felé tart, az emberi faj megváltása érdekében, hogy az Én Népem ne hagyja el azokat az émelyítő rongyokat, amelyeket magukkal cipelnek, és amelyekkel hivalkodnak.

 

SZENT MIHÁLY ARKANGYAL

09.02.2021

 

Imádkozzatok Isten népe, az Antikrisztus a földi hatalmakkal összhangban cselekszik, előkészíti világméretű bemutatkozását, a Hit hiánya megkönnyíti számára, hogy nehézség nélkül elfogadják.

 

A MI URUNK JÉZUS KRISZTUS

01.02.2021

 

Szeretteim, nézzétek a mindennapi életeteket? Egyik pillanatról a másikra megélted a váratlant, mert a tudomány emberének keze az emberiség rosszára használta azt. NEM LÁTJÁTOK, HOGY NAGY RAVASZSÁGGAL MANIPULÁLNAK BENNETEKET, AMÍG A GONOSZ CSATLÓSAI MEG NEM JELENNEK ELŐTTETEK, ÉS A MÁR KIALAKULT GONOSZSÁG EGYESEKET ARRA KÉSZTET, HOGY ELÁRULJANAK MÁSOKAT.

 

SZENT MIHÁLY ARKANGYAL

25.01.2021

 

A korábbi idők óta az emberiséget új ideológiák szállták meg, átalakították és elidegenítették Királyuktól és Uruktól, Jézus Krisztustól, előkészítve ezt a pillanatot, amikor a vírus révén a világ elitje álarc nélkül megmutatta magát, ami nem más, mint az antikrisztus lényegi megjelenítése, aki zsarnokká, árulóvá, csalóvá és a neki engedelmeskedők lelkének birtokosává válik.

 

FÉLJ, IGEN, FÉLJ attól, hogy elveszíted az ÖRÖKKÉVALÓS üdvösségedet, törekedj arra, hogy minden pillanatban jobb legyél, értsd meg, hogy mindazzal együtt, ami közeleg, bármilyen erős is az emberi teremtmény számára, csak Királyunk és Urunk Jézus Krisztus kezéből kerülhetsz ki győztesen, különben könnyű préda leszel magának az Antikrisztusnak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése