kedd

Nagy üldöztetés Luz de Mária által 2022

 

A MI URUNK JÉZUS KRISZTUS

19.12.2022


Népem, társadalmi felfordulások terjednek az egész földön, fokozva az éhínséget, a betegségeket, az üldöztetést és az igazságtalanságot.


SZENT MIHÁLY ARKANGYAL

03.11.2022


Egy másik jel jelenik meg előttetek: a vörösbe öltözött hold, (1) a vér színe, amelyet hódholdként ismertek. A hód gondoskodik a télről, de veszélyben vannak azok, akik üldözik, hogy levadásszák.


A hold az emberiség megtisztulása felé való haladását vetíti előre:


A nagy s és vulkánkitörések gyorsaságát vetíti előre.....

A legtöbb országban a tiltakozó társadalmak bánatát jelzi....

Komoly fegyveres felkeléseket jelez a kormányok megdöntésére....

Az istentelen emberiség üldöztetését jelzi testvéreivel szemben.


SZENT MIHÁLY ARKANGYAL

16.10.2022


Az isteni tisztelet nagyon lecsökkent az emberi teremtményben, és ez Isten népének nagy üldözését fogja előidézni. Ezért van szükség az emberi teremtmény hitére és megértésére, hogy szilárd legyen az imában; ima nélkül nincs összeolvadás a Szentháromsággal.


SZENT MIHÁLY ARKANGYAL

13.03.2022


EGYHÁZKÉNT MEG KELL ERŐSÍTVE MAGATOKAT A HITBEN. Az Antikrisztus csatlósai egy új vallást erőltetnek , mint az egyetlen igaz vallást. El kell mondanom nektek, hogy ez nem igaz, és nem a mi Királyunktól és Urunktól, Jézus Krisztustól származik, hanem magának a Sátánnak a gyomrából született, és az Antikrisztus számára teremtették, hogy uralkodjon rajtuk. Eljön, telítve az erőszakkal, az üldözéssel, a viszálykodással, a hazugsággal, a gyűlölettel és az árulással. A KERESZTÉNYEK VISSZATÉRNEK A KATAKOMBÁKBA, AHOL OTT LESZ AZ IGAZI FÉNY, AMELYET AZ ÖRDÖG NEM TUD KIOLTANI.


SZENT MIHÁLY ARKANGYAL

24.01.2022


MENNYEI LÉGIÓIM FIGYELIK JELEMET, HOGY SEGÍTSENEK NEKTEK AZ ÜLDÖZÉSSEL ÉS ZAKLATÁSSAL SZEMBEN, AMELYNEK KI LESZTEK TÉVE.


A MI URUNK JÉZUS KRISZTUS

07.01.2022


Anyám gyermekeinek bejelentett üldözése a tetőfokára hágott, az Antikrisztus csápjai, juhaim árusítói nem állnak meg, megmérgezik népem szívét, hogy fellázadjanak ellenem. Ezért van az, hogy gyermekeim nem tudják, hogyan imádjanak Engem, elfelejtik, hogy Én bennetek vagyok, csak akkor keresnek Engem, amikor fenyegetve érzik magukat vagy félnek, makacsok, gúnyolódnak Velem, Én beszélek hozzájuk és ők elfelejtik, de Én nem felejtem el Szavaimat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése