szombat

Nagy üldöztetés Luz de Mária által 2015

 


A MI URUNK JÉZUS KRISZTUS

11.12.2015


A BŰN A SÁTÁN TÁPLÁLÉKA, ÉS MINDENKINEK KÖTELESSÉGE EZT TUDNI, HOGY NE JÁRULJON HOZZÁ AHHOZ A MUNKÁHOZ, AMELYET AZ ANTIKRISZTUS HAMAROSAN VÉGHEZVISZ. Ezért az Én Népem üldözései egyre nagyobbak lesznek, ahogyan a pillanat múlik. Templomaimat azok fogják bezárni, akiket Egyházam szeretetből befogadott, és mindezt azért, hogy eltüntessék találkozásunkat: a lelkekért való eucharisztikus étkezésemet.


A LEGSZENTEBB SZŰZ MÁRIA

22.11.2015


AZ ISTENI AKARATTAL RÖVIDÍTETT A PILLANAT, DE RÖVIDÍTÉSÉVEL ELŐKÉSZÜL AZ EMBERNÖK ELŐTT AZ ÉRDEKESEN MEGHIRDETETT NAGY KINYOMORÚSÁG, MELYEN Fiaim gyermekei a valaha elgondolt legnagyobb, leírhatatlan üldözést fogják elszenvedni, melyen keresztül Fiam Egyházának ellenségei gyönyörködni fognak a szenvedésben és örülni fognak gyermekeim kiontott vérén.


A LEGSZENTEBB SZŰZ MÁRIA

04.10.2015


Különösen a keresztények üldözése lesz könyörtelen, még könyörtelenebb, mint ebben a pillanatban. Az Antikrisztus és szövetségesei tudják, hogy a keresztény azzal az örömmel viseli keresztjét, amellyel a szerelmes várja a találkozást szerelmével.


A MI URUNK JÉZUS KRISZTUS

23.09.2015


Gyermekeim, az EMBERSÉG Káoszban van: forradalmak, lázadások, üldözések, gyilkosságok, abortuszok, és ez haragot vált ki az emberek elméjében, és mégis tagadják.... és nincs megírva az Igémben, hogy az idők végén mindez úgy fog megtörténni, ahogy most tagadják, ahogy ebben a pillanatban félelemből vagy tudatlanságból tagadják?


A MI URUNK JÉZUS KRISZTUS

26.07.2015


Szeretteim, annak a sötétségnek a megoldását, amelyben az ember ma él, nem egy "új világrend" fogja enyhíteni... Gyermekeim, legyetek biztosak abban, hogy ez az erőltetés a Fiam Népe elleni félelmetes üldözés lesz, nemcsak vallási üldözés, hanem lehetővé teszi, hogy az atomenergia pusztító ereje állandó fenyegetést jelentsen minden konfliktusban. A háborúban lévő vagy állandóan háborúra hívó emberiség megsebzi Anyai Szívemet. A faji viszályok növekedni fognak a pillanat emberének konformizmusa közepette, amelyet a gonosz vezet, amely elrejti azt, ami szükséges ahhoz, hogy ti, gyermekeim, ne ébredjetek fel.


A MI URUNK JÉZUS KRISZTUS

13.06.2015

A vörös sárkány a medvét fogja másodikként követni, és az emberiséget megrázza, üldözni fogja, és szövetségesei fogják uralni, szövetségesek, akik szinte félénken emelkedtek fel, kis országokat kormányozva, amelyek később nagy hatalommal fognak felemelkedni. Az üldözés heves lesz, terjedni fog, és közben gyermekeim szenvedni fognak azoktól, akik nem szeretnek Engem.


A LEGSZENTEBB SZŰZ MÁRIA

27.05.2015


MINDEN KERESZTÉNY ÜLDÖZÉSE FOKOZÓDNI FOG, MERT A SÁTÁN FÉL A FIAMTÓL, ÉS EZÉRT KIIRTJA AZOKAT, AKIK NEM ADJÁK FEL HITÜKET.


A MI URUNK JÉZUS KRISZTUS

23.05.2015


Mi lenne az emberrel, ha nem jönne folyamatosan az Én Irgalmasságom:

Azokra, akik ebben a pillanatban üldöztetést szenvednek?......

azokra, akik ebben a pillanatban mártírhalált halnak azért, mert nem tagadják meg a Bennem való hitet?....

azokra, akik a Természetért szenvednek?

azokra, akik életüket adják értetek, hogy példái legyenek az Én Akaratomban való igaz életnek, szeretve Engem az utolsó pillanatig?.... Ezeknek a testvéreiteknek tanúságot kell tenniük, nem szabad rájuk közömbösen tekinteni, egy pillanatra siratni, majd megfeledkezni róluk.

Népem hallgat, amikor testvéreit minden lehetséges gonoszsággal üldözik. Én megvédem őket, de nektek, mint testvéreknek, akik vagytok, kötelességetek, hogy imát és cselekvést vigyetek embertársaitoknak. Nem szabad hagynotok, hogy testvéreitek egyedül szenvedjenek, Egyházam védelme nélkül.


A MI URUNK JÉZUS KRISZTUS

03.03.2015


A NAGY NYOMORÚSÁG ALATT ÁLLANDÓ ÜLDÖZTETÉSBEN LESZNEK HÍVEIM, VALAMINT PAPJAIM, AKIK AZ ÉN AKARATOMAT TELJESÍTIK, AKIKNEK PÁSZTOROLNIUK KELL NYÁJAMAT, HOGY NE TÉRJENEK EL A HITTŐL, A REMÉNYTŐL ÉS A SZERETETTŐL.


A MI URUNK JÉZUS KRISZTUS

27.01.2015


Az ember büszkesége miatt az ártatlanok meghalnak, a lázadás táplálékot talál, az üldözés elharapódzik, a harc tombol, a hatalmasok tévedéseikben küzdenek, az elnyomók örömüket lelik; és a büszkeség által az ember elpusztítja önmagát.


A LEGSZENTEBB SZŰZ MÁRIA

01.01.2015


Gyermekeim, ez a pillanat arra lesz alkalmas, hogy megvizsgáljátok lelkiismereteteket, hogy az üldöztetés ellenére is megőrizzétek a hitet, hogy ne veszítsétek el a bátorságotokat, hanem legyetek segítségére testvéreiteknek. Ez a pillanat a lelkekért folytatott legnagyobb küzdelmet vonzza: anélkül, hogy észrevennétek, Mennyei Légióim a gonosz folyamatos támadásaival szemben harcolnak a lelkekért, hogy azok elbukjanak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése