szerda

Nagy üldöztetés Luz de Mária által 2019

 


SZENT MIHÁLY ARKANGYAL

10.12.2019


Látjuk, ahogy az emberek megtámadják a Szentháromság és a Szűzanya és Királynőnk tiszteletére emelt templomokat, és a Mennyben megborzongunk egy ilyen súlyos hiba miatt, és még súlyosabb lesz a következő hiba, mert az emberek által a Szentháromság imádására épített templomok megtámadásától kezdve Isten Népét fogják megtámadni, és a múlt időkből megjósolt üldözés következik.


Ne halmozzatok fel élelmet azokra a helyekre, amelyeket egyesek az üldözés és a nyomorúság idejére készítettek elő, ha előbb nem készítitek fel magatokat lelkileg és a Szentlélek által adott megkülönböztető képességgel, hogy szilárd hittel lemondhassatok a gonoszról és megmentsétek a lelketeket. Az étel, a gyógyszer, a pénz és bármi más, amivel ellátják őket, semmit sem ér számukra, ha nem a SZERETET IGAZI TEMPLOMJAI (. I Kor 6,19).


SZENT MIHÁLY ARKANGYAL

05.09.2019


A vandalizmus és az üldöztetés növekszik az ellen, ami a mi Királyunkat és Urunkat, Jézus Krisztust képviseli, az ellen, ami a mi Királynőnket és az egész teremtés Anyját képviseli, és Isten hívői ellen. Ez általánossá fog válni, ettől nem kell félnetek, mivel meg kell mentenetek a LELKETEKET: mert ezért VAGYOK ELSZÁLLÍTVA.


A MI URUNK JÉZUS KRISZTUS

26.04.2019


Ne pihenjetek, legyetek buzgók a megtérésben, készüljetek fel lelkileg mindarra, ami népemre vár, különösen az üldöztetésre, nemcsak azokéra, akik nem hisznek, hanem gyermekeiméire is, akik félelemből, a hit hiányából kiszolgáltatják őket azoknak, akik nem szeretnek Engem.


A LEGSZENTEBB SZŰZ MÁRIA

17.04.2019


Szeretett gyermekeim, a hit oly sok teremtményben olyan gyorsan gyengül, hogy azoknak a keveseknek, akik kitartanak, vissza kell térniük a katakombákba az üldözés miatt a nagy lelki tragédia miatt, amelyben az emberiség nagy része él (. Mk 6,34).


SZENT MIHÁLY ARKANGYAL

10.03.2019


Az ördög csapdákat állít nektek, amelyeket, mivel nem kaptatok helyes útmutatást és figyelmeztetést a Tisztulásról, amelyet az emberiség át fog élni, és az üldöztetésekről, amelyeket a hívő Nép szenved és szenvedni fog, nem érzékelitek, nem fogadjátok el őket vitathatatlan valóságként.


A Magasságos gyermekei, sok testvéreteket üldözték, üldözik és üldözni fogják, nem csak azok által, akik a gonoszért dolgoznak, hanem magából az Egyházból is, ezért arra hívlak benneteket, hogy növekedjetek, hogy megtartsátok a hitet, és ehhez mindenkinek erős munkába kell kezdenie, és időveszteség nélkül fel kell ismernie az Isteni Igazságot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése