szerda

Mérföldkővek: Fatima-Jeruzsálem-London-Svájc-Vatikán


Hatalmas villám csapott a Szent Péter-bazilika kupolájába október 7-én reggel, Rózsafüzér Királynője, más néven Olvasós Boldogasszony napján. Az ünnep eredetileg nem csupán a Mária-ájtatossághoz kapcsolódik, hanem egy történelmi eseménynek, a lepantói csatának állít emléket.

A villám körülbelül 9 óra 20 perckor csapott a bazilikába, amikor heves vihar haladt át Róma fölött. A vatikáni csendőrség megerősítette a hírt. Kárt nem jelentettek.

Néhányan, akik a Vatikán közelében tartózkodtak, érezték a villámcsapás erejét. „Minden megrázkódott. Éreztem a tüdőmben. Olyan volt, mintha egy pillanatra kiszorították volna a levegőt” – mesélte egy kávézó tulajdonosa.

Ez a szinte derült égből jött villámcsapás felidézte 2013. február 11-ét, amikor – szintén egy Mária-ünnepen, a Lourdes-i Szűzanya napján – ugyancsak váratlanul villám ütött a Szent Péter-bazilikába, néhány órával azután, hogy XVI. Benedek bejelentette, lemond a pápaságról.

Az október 7-i ünnepet Szent V. Piusz pápa rendelte el Győzelmes Boldogasszony néven a lepantói tengeri csata (1571. október 7.), illetve a törökök fölötti győzelem emlékéül, mivel a diadalt a rózsafüzér imádságnak, illetve a Szűzanya közbenjárásának tulajdonították.

Forrás és fotó: Aleteia.org

Magyar Kurír

Csakugyan villám csapott a Szent Péter-bazilikába a pápai bejelentés után?

2013. február 15. péntek 17:58

Az alábbi kép a Vatikánváros fölött kitört viharban készült február 11-én 18 órakor, mindössze néhány órával azután, hogy XVI. Benedek pápa bejelentette lemondását:

A felvételt Filippo Monteforte, az Agence France-Presse (AFP) nemzetközi hírügynökség fotósa készítette, és az AFP tette közzé a Twitteren február 12-én reggel.

A képszerkesztő programok korában nem meglepő, hogy sokan azonnal manipuláltnak bélyegezték.

Hamarosan kiderült, hogy több felvétel is van, amelyeket két, egymástól független hírügynökség fotósai készítettek: az AFP részéről Monteforte, az Agenzia Nazionale Stampa Associata (ANSA) hírügynökségtől pedig Alessandro Di Meo.

„Elismerem, hogy hihetetlennek tűnhet a felvétel, de mindig is fényképeztem villámokat” – írta Di Meo (www.alessandrodimeo.com) az ANSA hírügynökség blogján. „A különbség csupán annyi, hogy ez a villám éppen a megfelelő helyen és a megfelelő időben csapott le.”

Monteforte hasonlóan nyilatkozott az AFP Correspondent blogján: „Amikor elkezdődött a vihar, eszembe jutott, hogy hátha belecsap a villám; úgy döntöttem, érdemes várni, hátha sikerül elkapnom a megfelelő pillanatot.” Két órát várt, míg végül két villámlásnak is tanúja lehetett. „Az első villám hatalmas volt, bevilágította az eget, de sajnos elszalasztottam. A másodikkal nagyobb szerencsém volt: több képet is tudtam készíteni a villámfénytől megvilágított kupoláról.” 

A hírügynökségi fotósok szavait az Associated Presstől származó videofelvétel is alátámasztja:


A villámlás ténye tehát valószínűsíthető; a helyszín és az időzítés valóban különös. Érdekes adalék, hogy akkor is dörgött és villámlott, amikor IX. Piusz pápa 1870. július 18-án kihirdette a pápai tévedhetetlenség dogmáját, és az első fatimai Szűzanya-jelenést is villámlás kísérte. Egyes források szerint a lourdes-i jelenést mennydörgés előzte meg, és sokak szeme láttára villámok cikáztak a Passió-film forgatása közben is.

Magyar Kurír (mk)


Kecskével közösülést nézett Angela Merkel

kecske BBC



Megnyitották Svájcban a világ leghosszabb és legmélyebben fekvő földalatti vasúti alagútját – majd a kereszténységre gyakran hivatkozó vezető politikusok sátánista elemekben bővelkedő (!) megnyitó ünnepségen vettek részt. Többek között kecskével közösülést nézett Angela Merkel, és az Európai Unió más vezető politikusai.

A világ leghosszabb földalatti vasúti alagútját nyitották meg Svájcban: az építési munkálatok közel két évtizedig tartottak, melynek köszönhetően az Alpok alatt földalatti gyorsvasút köti össze Észak- és Dél-Európát. Mondhatjuk, hogy remekművet hoztak létre a svájciak, ami forradalmasítja az európai teherszállítást, – de az esemény kapcsán sajnos nem ez bír legnagyobb hírértékkel.

Az alagút megnyitó ünnepségére Volker Hesse német színházigazgató állított össze egy “színdarabot”, ami hivatalos megnevezése szerint a svájci kultúrát reprezentálja. Ezen az előadáson a “színészek” többek között

egy kecskének öltözött alak előtt térdepeltek ruha nélkül, majd később kecskével közösülést imitáltak.

Ezt a színdarabot megtekintették Európa vezető politikusai – többek között a magát kereszténynek nevező Angela Merkel, aki ünnepélyes keretek közt nézte a kecskével közösülést (a BBC képes beszámolója megtekinthető itt).

Szimbolikus gesztus? Angela Merkel egy év alatt beengedett Európába kétmillió ismeretlen migránst – köztük bűnözők tízezreit, akik európai nők százait erőszakolták meg. Az elkövetőket egyébként máig nem fogta el a német rendőrség. Tehát, miközben Merkel a kecskével közösülést nézte, az erőszaktevők továbbra is szabadon utazgatnak az EU területén.

Ezen a sátánista “színdarabon” nem csak Angela Merkel vett részt, hanem más, vezető európai politikusok, akik utólag semmilyen kritikával nem illették a látottakat. Megjelent többek között Francois Hollande francia elnök, Matteo Renzi olasz miniszterelnök és Christian Kern osztrák kancellár (az ő részvételükről itt számol be a BBC).

Angela Merkel német kancellár odahaza egy Kereszténydemokrata Unió nevű párt politikusaként bitorolja a kancellári széket. Ilyen keresztények ők – a választóknak keresztények, de titokban a föld alatt együtt elfogadhatónak tartják a kecskével közösülést.

http://www.hidfo.ru/2016/06/kecskevel-kozosulest-nezett-angela-merkel/


ÉGI KÜRTZENGÉS ÉS FELHŐGYŰRŰ JERUZSÁLEMBEN

Megdöbbentő videó: égi kürtzengés és felhőgyűrű Jeruzsálemben (Frissítve)

Megdöbbentő videó: égi kürtzengés és felhőgyűrű Jeruzsálemben (Frissítve)

A "jelenségről" több felvétel készült

jerusalem-phenomenon-in-the-sky-youtube-700x394.jpgTöbb mint egy percen keresztül erős kürtzengéshez hasonló hang hallatszott Jeruzsálem nyugati negyedében. A hangjelenséget a felvételek alapján látványos felhőgyűrű kísérte. (Frissítés: A felvételt eredeti publikálója eltávolította az oldaláról, így a hitelessége kétséges.) Felhőgyűrűkről blogunkon is beszámoltunk, a világszerte hallható furcsa hangokat pedig ezen oldalon gyűjtik folyamatosan. A Daily Mail cikke szerint a hangjelenségek az ezredforduló óta az egész világon megszaporodtak.

Valódi vagy sem? A fenti felvételt eredeti publikálója (egy izraeli videoproducer) eltávolította az oldaláról, így nem lehet eldönteni, hogy manipulált-e a hang és a látvány. (Valószínűleg igen.) A jelenségről közzétettek egy másik felvételt is (a képen a Teddy Kollek stadion látható):

A képsorokat több százan kommentelték a YouTube videómegosztón. A felvételek eredetiségét sokan vitatták. Mások felhívták a figyelmet arra, hogy a helyszín (Jeruzsálem), az időpont (Rós Hásáná, a zsidó újév előestéje, ami egyben szombati nap volt), a sófárra emlékeztető hang és a felhőgyűrű együtt egyfajta figyelmeztetés, vagy figyelemfelhívás lehetett.

A zsidó újév bibliai ünnep, amelyet emlékeztető kürtzengés jelzett Mózes rendelése szerint.

A hetedik hónapban, a hónap első napján ünnepetek legyen néktek, emlékeztető kürtzengéssel, szent gyülekezéssel. (3Móz. 23,24)

A Rós Hásáná idén október 2-ára esett, ez a felvétel egy nappal korábban készült.

De nemcsak az újév kezdetét jelezte kürtzengés, hanem a jubileumi, 50. évet a Törvény a kürtölés évének is nevezi.

És szenteljétek meg az ötvenedik esztendőt, és hirdessetek szabadságot a földön, annak minden lakójának; kürtölésnek esztendeje legyen ez néktek, és kapja vissza kiki az ő birtokát, és térjen vissza kiki az ő nemzetségéhez. (3Móz. 25,10)

 

 

Slomo Goren, az izraeli hadsereg főrabbija 1967-ben a sófár megfújásával jelezte azt, hogy felszabadult a Nyugati fal és a Templom-hegy

Nos, az október 2-án elkezdődött 2016–17-es zsidó újév egyben az 50. esztendő Jeruzsálem történelmi újraegyesítése óta. Az ősi várost 1967. június 7-én szabadította fel az izraeli hadsereg a jordániai megszállás alól. Izrael fővárosának választotta Jeruzsálemet, de ezt a legtöbb ENSZ-nemzet nem ismeri el, sőt a napokban az UNESCO még a város történelmi múltját is megtagadta a zsidó néptől.

A Törvény alapján a jubileumi, 50. esztendő a birtokrendezés éve volt a zsidó társadalomban.

Ekkor az időközben más tulajdonába került vagy elzálogosított földbirtokok visszakerültek eredeti tulajdonosaikhoz. Ha ezt Jeruzsálemre vonatkoztatjuk, akkor az előttünk álló évben a város státusát meghatározó döntés születhet. Bár a palesztinok azt követelik az ENSZ-től, hogy a várost a leendő palesztin állam fővárosának nyilvánítsák, egy ilyen döntéssel biztos, hogy nem eredeti tulajdonosához kerülne vissza Jeruzsálem. (A város történetével kapcsolatos érdekes tényekről ebben a posztunkban írtunk.)

A zsidóság szempontjából sem rendezett Jeruzsálem státusa. A város ősi szíve, a Templom-hegy felett Izrael csak formális szuverenitással rendelkezik, a gyakorlatban zsidók még látogatóként sem nagyon léphetnek a hegyre, nem is beszélve az imádkozás jogáról, pedig a helyszín a judaizmus legszentebb központja.

A jelenség időpontja ebből a szempontból is érdekes, mert pont egy nappal korábban, szeptember 30-án zajlott Jeruzsálemben Simon Peresz volt államfő temetése, amelyen 70 ország állam- és kormányfője vett részt, Barack Obamától Orbán Viktorig.

Persze nem mindenki keres bibliai ihletésű magyarázatot a jeruzsálemi kürtzengésre. Vannak, akik szerint a titokzatos nagyfrekvenciás HAARP-projekt keretében hozták létre a felhő- és hangjelenséget. Ennek igazolására több hasonló felhőformát rögzítő fényképfelvételt töltöttek fel, ez például Moszkva mellett készült:

moscowhalocloud.JPG

És egy bónusz:

Szukkot ünnepére megjelent az elveszett zsidó törzsek történetéről és jövőbeli visszatérésükről készült tanulmány angolul, amely letölthető az Amazon könyváruházból, itt



  • Megdöbbentő videó: égi kürtzengés és felhőgyűrű Jeruzsálemben

  • Több mint egy percen keresztül erős kürtzengéshez hasonló hang hallatszott Jeruzsálem nyugati negyedében. A hangjelenséget a felvételek alapján látványos felhőgyűrű kísérte. Az esemény október 1-én, szombaton történt, egy nappal a zsidó újév kezdete előtt. Nem a jeruzsálemi az egyetlen szokatlan égi- és hangjelenség az utóbb időben, felhőgyűrűkről blogunkon is beszámoltunk, a világszerte hallható furcsa hangokat pedig ezen oldalon gyűjtik folyamatosan.

http://vigyazo.blog.hu/2016/10/16/megdobbento_video_egi_kurtzenges_es_felhogyuru_jeruzsalemben

Illuminati Divat-Show volt London egyik katolikus templomában - a szabadkőműves és Illuminati környezetben tartott szertartás önmagáért beszél.

 

 

http://alternativhirek.blogspot.hu/2017/09/illuminati-divat-show-volt-london-egyik.html



A sötétségbe boruló Fatima: audiovizuális fény-show a fatimai Székesegyház falán.

 




2017. október 13-án lesz a fatimai Napcsoda 100. évfordulója, amelynek annak idején mintegy 70 000 ember volt a szemtanúja, hívők és hitetlenek egyaránt. A Szűzanya előre jelezte ennek a csodának az időpontját, azért, hogy a három pásztorgyereken keresztül Fatimában adott üzeneteinek hitelességét, fontosságát és sürgősségét alátámassza. Az üzenetek 1917. május 13-án kezdődtek el.

Ennek az eseménynek az emlékére és az idei 100 éves évforduló megünneplésére ismét megtalálták a módját annak, hogyan lehet megpróbálni gyalázni a Szűzanyát és profanizálni a szentet: a gyönyörű, tradicionális fatimai Rózsafüzér Nagyasszonya Bazilika homlokzatát kivetítő képernyővé változtatva audiovizuális fény-show-t vetítenek, hogy "ezzel tisztelegjenek" Isten Anyja és a fatimai jelenések előtt.

Ez a gyalázatos előadás, amelynek Fátima — Tempo de Luz (“Fatima — A fénynek az ideje”) lesz a neve, viccesen, az éjszakai sötétségben fog megtörténni, amely viszont jól illeszkedik a Szűzanya által megjövendölt (ld. Franco Adessa: A fatimai harmadik titok, Fr. Augustin Fuentes: A Lúcia nővérrel készült utolsó interjú - 1957 , A két Lúcia nővér - tények és fotók ) az Egyházban bekövetkező sötétségre. A fény-show-t háromszor megismétlik, október 12-én, 13-án és 14-én, a késő esti órákban.

Az alábbi rövid videóklippen meg lehet tekinteni a műsor reklámját.

Projecção multimedia Fátima- Tempo de Luz.

Ha valakinek ismerős az ötlet, hogy egy szent épület falára profán képeket vetítenek, az valószínűleg azért van, mert Ferenc pápa ugyanezt tette a Szent Péter Bazilikával 2015. december 8-án - nem a Szűzanyát ábrázoló képek vetítésével, hanem állatok, növények és egyéb teremtmények képeivel, követve az újpogány környezetvédelmi programot, amelyet a Laudato Si enciklika is jól tükröz.




Róma, Szent Péter Bazilika, 2015. december 8.

Szél Bernadett, az LMP társelnöke közérdekű adat-igénylést nyújtott be, elmondása szerint azért, hogy kiderüljön, valóban létezik-e a Soros-terv. G. Soros terve azonban évek óta nyilvánosan elérhető az interneten, hiszen a szerző maga tette közzé ezt az írást.

G. Soros 2015 szeptember 26-án publikálta a migrációra vonatkozó saját elképzeléseit a Project Syndicate nevű weboldalon (ITT, erre a szürke linkre kattintva lehet elolvasni, Szél Bernadett számára sincs titkosítva).

“Az Európai Uniónak átfogó tervre van szüksége a válság kezelése érdekében, ami gondoskodik a menekülthullámok hatékony irányításáról, hogy ezáltal a menekültek biztonságban és rendezett módon megérkezzenek, olyan ütemben, ahogyan Európa befogadó-képessége azt lehetővé teszi” – írta Soros, majd elkezdte részletezni, hogy ő szerinte milyen lépésekből kell álljon a terv.

Soros kifejtette, hogy az Európai Unió befogadó-képességét fokozni kell, hogy minél több menekült érkezhessen és a bevándorlás biztonságosabbá váljon.

G. Soros tervét hat pontban foglalta össze. Ezek:

  • 1. Az EU évente minimum egymillió menedékkérőt kell befogadjon “az előrelátható jövőben”. A befogadott menekülteket szét kell osztani az uniós tagállamok közt. (Soros itt visszautal arra, hogy egy szerdai csúcstalálkozón végre elfogadták a migránsok elosztásának tervét.) Az EU minden migránsnak 15000 eurót kell biztosítson lakhatásra, orvosi ellátásra és oktatásra. Ennek költségét hitelből kell fedezni.
  • 2. Az EU rengeteg pénzt ki kell fizessen Libanonnak, Jordániának és Törökországnak, hogy támogassa azokat a menekülteket, akik jelenleg ezekben az országokban élnek. Az EU emellett többek közt amerikai hitelből évente 8-10 milliárd eurót kell adjon a frontországoknak, a migránsok segítése céljából.
  • 3. Az EU azonnal el kell kezdjen felépíteni egy közös menekültügyi hivatalt, majd a határvédelem jogát el kell venni a tagállamoktól és átadni az Európai Uniónak (közös határőrizet). Egyetlen uniós hivatalban központosítani kell annak megállapítását, hogy ki jogosult a menedékjogra és ki nem az. A menedékjogra nem jogosult migránsokat olyan módon kell “visszafordítani”, hogy ne sérüljenek a jogaik (a jogvédők nézetei alapján ez eleve lehetetlenné teszi kényszer alkalmazását).
  • 4. Az EU biztonságos bevándorlási útvonalakat kell létrehozzon a menedékkérőknek. Ez azzal kell kezdődjön, hogy a frontországokból (Görögország és Olaszország) a célországaikba szállítja őket. (Jól érti az olvasó: Soros szerint a migránsok eldöntik, melyik európai országban akarnak élni, és egy uniós hivatal oda el kell juttassa őket.)
  • 5. Az EU által felvett hiteleket arra (is) kell fordítani, hogy létrejöjjön egy globális standard a menedékkérők és migránsok kezelésére vonatkozóan.

“Ez az átfogó terv ötödik eleme”

– írta G. Soros, még mindig tervnek nevezve, amit a publicisztika kezdő soraiban is tervnek nevezett.

  • 6. “Annak érdekében, hogy az EU évente egymilliónál több menekültet és migránst tudjon befogadni, mozgósítani kell a magánszektort: NGO-kat, vallási szervezeteket és vállalkozásokat“. (Soros szó szerint írta az NGO-k mozgósítását). “Ezt elősegítendő, támogatókat és megfelelő IT kapacitást kell bevonni.”

A publicisztika után az oldal feltünteti, hogy “George Soros a Soros Fund Management és az Open Society Foundations (Nyílt Társadalom Alapítványok) elnöke.” Ez az a donor-szervezet, amin keresztül többek közt a Magyarországon működő NGO-k is több száz millió forint támogatásban részesülnek. A szerző saját maga közölte az Európai Uniónak ajánlott migrációs tervet, amit mindvégig tervnek nevezett (az angol szövegben “plan”).

Szél Bernadett és számos más politikus ezek után tagadja a Soros-terv létezését, ami a nyelvismeret vagy a tájékozottság hiányáról árulkodik, vagy esetleg arról, hogy ők maguk is részesülnek a Soros által említett “NGO-k, vallási szervezetek és vállalkozások” számára elérhető anyagi juttatásokból.


http://www.hidfo.ru/2017/10/itt-a-soros-terv-barki-altal-olvashato/



Elhangzott a parlamentben: a Soros-terv a Sátán legvégső támadása



„Ma már tudjuk, hogy a fatimai harmadik titok szerint (...) a sátán legnagyobb és legvégső támadása az egyház ellen a családok elleni támadás lesz” – mondta napirend előtti felszólalásában a KDNP politikusa, Aradszki András.

felszólalás címe:

„A sátán/Soros terv ellen küzdeni keresztény kötelesség”

Az energiaügyért felelős államtitkár szerint a végső támadás már elérkezett,

„látjuk ezt már az abortusz, az eutanázia, az egyneműek házassága és a genderelmélet politikai erőltetése vonatkozásában is”.

De Aradszki szerint ezt látjuk Soros György támadásában is az európai család ellen, mikor migránsok 10 millióival hígítaná fel a keresztény kontinenst.

„A sátán elleni küzdelem pedig keresztény kötelességünk!”

Hogy hogyan? Az államtitkár ezt is megválaszolja:

„A rózsafüzér a legerősebb fegyver a Gonosz ellen, képes a történelem megváltoztatására. És ezt Soros György is meg fogja tapasztalni!”

Botos Tamás

Üdvösség Anyja: Ők egy új, piros könyvet fognak bemutatni, amelynek a borítójába egy kecskefej lesz beágyazva.

22281848_1874787759204461_5831882848732750486_n.jpg22405742_1874783912538179_2463656366572977180_n.jpg

http://profetieavertisment.ro/mesaje/1075/mama-mantuirii-vor-prezenta-o-carte-noua-rosie-cu-un-cap-de-tap-incrustat-in-coperta-ei/


https://informatiisimesaje.wordpress.com/2017/10/11/profetie-implinita-noul-liturghier-cartea-rosie-cu-un-cap-de-tap-incrustat-in-coperta/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése