szombat

Ünnepélyes Mária-köszöntő. Élő közvetítés 17 -orától. December 1 - 2018


OROSZORSZÁG Kinyilatkoztatások és próféciák Luz de Mária által 2018

 

A Boldogságos Szűz kérése NEM teljesült!

Ezt a kérést figyelmen kívül hagyni súlyos hiba volt.

 

1917. május 13-án és az azt követő 5 hónapban (a 13. napon) a Boldogságos Szűz Mária megjelent három kis pásztornak, Jacintának, Luciának és Franciscónak a portugáliai Fatimához közeli Iria hegyén. Három titkot adott nekik, és egy nagyon különleges kérést fogalmazott meg, hogy különösen Oroszországot (a kommunizmus bölcsőjét) szenteljék Szeplőtelen Szívének.

 

A MI URUNK JÉZUS KRISZTUS

30.11.2018

 

Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok Oroszországért, lepjétek meg a világot.

 

A LEGSZENTEBB SZŰZ MÁRIA

29.10.2018

 

Ajánljatok böjtöt, akiknek az egészsége megengedi, Oroszországnak.

 

A LEGSZENTEBB SZŰZ MÁRIA

02.07.2018

 

Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok Oroszországért, szenvedjetek a természetért.

 

A MI URUNK JÉZUS KRISZTUS

16.06.2018

 

Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok Oroszországért, az emberiség szétszóródik, mint példa arra, hogy mi fog az emberiségre lesújtani e nemzet miatt.

 

A MI URUNK JÉZUS KRISZTUS

06.06.2018

 

Szeretett Népem, Oroszországban a terrorizmus miatt feszültséggel teli pillanatokat fogunk átélni.

 

A LEGSZENTEBB SZŰZ MÁRIA

03.06.2018

 

Imádkozzatok gyerekek, imádkozzatok Oroszországért, a báránybőrbe bújt farkas ki fogja mutatni magát.

 

A LEGSZENTEBB SZŰZ MÁRIA

21.05.2018

 

Szeretett gyermekeim, anélkül éltek, hogy felismernétek, milyen közel vannak a nagy események, amelyekkel szembe kell néznetek, az aláírt béke nem igaz, nagy sajnálatomra. A hatalom embere uralni akarja a világot, ezért a sas, aki a magasból figyel, és abszolút mindent uralni akar, el fog bukni, mert aki azt hiszi, hogy mindent uralhat, az nem ural semmit. Hasonlóképpen, a medve elkaphatja a sast, amikor az leszáll a talapzatáról. Ne felejtsétek el, hogy akik szövetségeket kötöttek, meg fogják szegni azokat, és a barátokból ellenségek lesznek.

 

A LEGSZENTEBB SZŰZ MÁRIA

16.04.2018

 

Imádkozzatok időben és időn kívül, imádkozzatok Amerikáért, Oroszországért és Franciaországért, szenvedni fognak.

 

A MI URUNK JÉZUS KRISZTUS

24.03.2018

 

A nagyhatalmak veszélyes fegyverekkel látták el a kis országokat, hogy részesei legyenek a káosznak. Az atomarzenáljuk meghaladja a Föld elpusztításához szükséges mennyiséget, mégis egyre több bakteriológiai és nukleáris fegyvert építenek. Oroszország meglepi a világot, és az Egyesült Államok tovább tisztul.




Oroszország felszentelése,

A világbéke elengedhetetlen feltétele

 

1.- A SZENT SZŰZ KÉRÉSE

A Szűzanya kérése, amelyet a Vatikán által hivatalosan közzétett Második Titokban fejezett ki, Oroszország felszentelése volt:

 

"Azért jövök, hogy Oroszország Szeplőtelen Szívemnek való felszentelését és a bűnbánat áldozását kérjem az első szombatokon. Ha meghallgatjátok kívánságomat, Oroszország megtér, és béke lesz; ha nem, akkor az egész világon terjeszti tévedéseit, háborúkat szít... különböző nemzetek pusztulnak el".

 

1929. június 13-án ismét megjelent Lucia nővérnek a spanyolországi Tuyban, a Szentháromság látomásával együtt, és azt mondta neki: "Eljött az idő, amikor Isten arra kéri a Szentatyát, hogy a világ püspökeivel együtt végezze el Oroszország felszentelését".

 

(Maga Isten az, aki Oroszország felszentelését kéri, békét és üdvösséget ígérve, ha ez a kérésnek megfelelően megtörténik).

 

1931 augusztusában, látva, hogy Isten kérése nem teljesül, a mi Urunk Jézus Krisztus így szólt Lucy nővérhez: "Mondd meg szolgáimnak, hogy mivel a francia király példáját követik kérésem teljesítésének késlekedésében, nekik is követniük kell őt a nyomorúságban".

 

(A király nem akarta Franciaországot Jézus Szentséges Szívének szentelni, ahogyan azt a mi Urunk kérte, miután sok szerencsétlenséget kellett elviselnie).

 

2.- TÖBB KÍSÉRLETET TETTEK

- XII. Pius felszentelte Oroszországot a Szeplőtelen Szívnek (1952. július 7.), de nem vett részt rajta a világ összes püspöke (ez elengedhetetlen feltétel volt, ahogyan kérték. Ha MINDENKI részt vesz, akkor az egyetemes egyház szenteli fel, részvételük nélkül az egyház nevében történik).

 

Ezt követően több kísérletet is tettek, de sikertelenül. Nem Oroszországot, hanem a világot szentelték fel. 1967-ben jelentek meg "Lucia nővér emlékiratai", amelyben feltárja a kérés sürgősségét: Oroszország felszentelését.

 

- János Pál 1982. május 13-án kísérelte meg. De nem Oroszországot szentelték fel, hanem a világot. A L'Osservatore Romano (1982.5.19.) című lapban kijelentette, hogy "megpróbált mindent megtenni, ami a körülményekhez képest lehetséges volt".

 

- A világ 1982-es "felszentelési aktusa" nem felelt meg a kérésnek, mivel nem vett részt benne az összes püspök, és Oroszországot sem említették.

 

- János Pál 1984. március 25-én újra megpróbálta, de a világot ismét felszentelték. Nem minden püspök vett részt, és Oroszországot nem említették kifejezetten ebben a felszentelési aktusban.

 

A szertartás után a pápa imádkozott: "Világosítsd meg különösen azokat a népeket, akiktől Te magad várod a felszentelésünket és a szentté avatásunkat".

 

Másnap, 1984. március 26-án a L'Osservatore Romano pontosan úgy idézte ezeket a szavakat, ahogyan ő mondta: "Világosítsd fel különösen azokat, akiktől te magad is várod...".

 

- A világ felszentelésének 1984-es aktusa nem elégítette ki Fatima kérését. Nem volt érvényes a kérésnek megfelelően.

 

A pápa tudná, hogy ez a törvény nem felelt meg a Szűzanya kérésének, amely "még várat magára" egyes népek (Oroszország) felszentelését.

 

 

3.- A JOGI AKTUS ÉRVÉNYTELENSÉGE

Lucia nővér megerősítette ("Fatima Napja", 1985. szeptember): "a felszentelés még nem teljesedett be, mert nem Oroszország volt a felszentelés egyértelmű tárgya, hanem a világ". (1984. március 25.)

 

1987. július 20-án, a szavazásra menet gyorsan meginterjúvolva, Lucia nővér megerősítette Enrico Romero újságírónak, hogy Oroszország felszentelésére még nem került sor, "mert Oroszországot nem nevezték meg kifejezetten a világ felszentelésének 1984-es aktusában".

 

A világot felszentelték, de Oroszországot nem.

 

1987. október 25-én Mayer bíboros nyilvánosan elismerte, hogy Oroszország felszentelésére nem a kért módon került sor: "Oroszországot nem nevezték meg konkrétan, és a világ összes püspöke sem volt bevonva".

 

1987. november 26-án Stickler bíboros egy magánbeszélgetésen megerősíti, hogy Oroszország felszentelésére azért nem került sor, mert a pápának nincs meg a püspökök támogatása. "Nem engedelmeskednek neki" - mondta.

 

4.- NAGY ZŰRZAVAR

Egyesek, tudván, hogy Oroszországot nem szentelték fel, azt mondják, hogy a világ felszentelése elég. Mások azt mondják, hogy Oroszországot már háromszor szentelték fel. Az igazság más:

 

Sem Lucia nővér, sem II. János Pál soha nem mondta nyilvánosan, hogy a világ felszentelésének aktusai (1982. május 13. és 1984. március 25.) eleget tettek a fatimai kérésnek.

 

Ezt a zűrzavart a Vatikán kétértelmű tájékoztatási politikája táplálja. Sodano bíboros a 2000. június 26-i sajtótájékoztatón azt mondta, hogy Oroszországot "már 1981-ben felszentelték; a felszentelést 1982-ben megerősítették, majd 1984-ben ratifikálták".

 

És azt gondolhatjuk, hogy ha az 1981-es és 1982-es törvények érvényesek lettek volna, akkor nem kellett volna 1984-ben újra megpróbálni.

 

 

A levél végén ezt olvassuk:

 

"Lucia nővér személyesen megerősítette, hogy ez az ünnepélyes és egyetemes felszentelési aktus megfelel a Szűzanya kívánságának: "Sim, està feita, tal como Nossa Senhora a pediu, desde o dia 25 de Março de 1984"" - 1989. november 8-i levél.

 

Lucia nővér megerősítette volna ennek az "egyetemes aktusnak" az érvényességét, egy 1989. november 8-án kelt levélben. Ezért nem ment el személyesen.

 

És nem azt mondják, hogy Oroszország felszentelése (ahogyan kérték), már megtörtént, hanem hogy egy "ünnepélyes és egyetemes aktus" történt.

 

Ez tényleg nagyon kétértelmű, nem tisztáz semmit. Semmiképpen sem azt állítja, hogy Oroszország felszentelése már megtörtént (amit kértek), hanem azt, hogy egy "ünnepélyes és egyetemes aktus" történt.

 

Fatimában nem kértek "ünnepélyes és egyetemes aktust", (ami mindenre érvényes, gondolhatnánk.) 1917-ben kérték, és 1929-ben Tuyban megerősítették, hogy Oroszországot szenteljék fel Mária Szeplőtelen Szívének, amit a pápa a világ összes püspökével együtt végezzen el.

 

És ez, mint tudjuk, még nem történt meg. Az is régóta ismert, hogy a levelek, amelyekre Sodano bíboros utal, és amelyeket állítólag Lucia nővér írt alá, hamisítványok.

 

Ha Lucia nővér úgy gondolná, hogy a fatimai kérés már teljesült, akkor látnánk és hallanánk őt a televízióban.

De idéznek egy homályos eredetű levelet, amelyről ma már biztosan tudjuk, hogy nem ő írta.

 

Lucia nővér pedig már 1987-ben kijelentette Enrico Romero újságírónak:

"A világ felszentelésének 1984. március 25-i aktusa nem felelt meg a Szűzanya kérésének".

 

 

5.- NEM TELJESÜLT

A fatimai kérés a Második Titokban fogalmazódik meg, amelyet a Vatikán hivatalosan a 20. század közepén adott ki:

 

"Istenem ... meg fogja büntetni a világot a bűneiért, háború, éhínség és egyházüldözések révén.... Ennek megelőzésére eljövök, hogy Oroszországot Szeplőtelen Szívemnek szenteljem, és az első szombatokon a bűnbánat áldozását kérjem".

 

1929. június 13-án Tuyban a Szűzanya azt mondta Lucia nővérnek: "Eljött az idő, amikor Isten arra kéri a Szentatyát, hogy a világ püspökeivel együtt végezze el Oroszország felszentelését".

 

- A világ 1984. március 25-i felszentelése nem tudta teljesíteni a mennyei kérést, mert - ahogyan Lucy nővér személyesen elmondta - Oroszországot nem nevezték meg, és nem vett részt rajta a világ összes püspöke.

 

 

6.- NEM TÚL NEHÉZ

Amit 1917. július 13-án Fatimában kértek, és 1929. június 13-án Tuyban megerősítettek, az az volt, hogy Oroszországot Mária Szeplőtelen Szívének szentelje "a pápa a világ összes püspökével együtt".

 

És ezt mindannyian biztosan tudjuk, hogy valamilyen okból kifolyólag még nem teljesült be. Nem engedelmeskedünk az Ég kérésének. Isten az, aki ezt kéri. Ezt a kérést figyelmen kívül hagyni súlyos hiba.

 

 

Mégis egyesek (Sodano bíboros) ragaszkodnak ahhoz, hogy Lucia nővér azt vallotta volna, hogy a világ felszentelése elegendő lenne.

Ezeket a forrásokat megvizsgálva azt látjuk, hogy "betűkkel" van írva.

 

Vagy hogy ezt egy Fülöp-szigeteki elnök mondta. 1989-től kezdve gépelt levelek jelentek meg a P.C.-ben, amelyeket állítólag Lucia nővér írt alá, és amelyek szerint Oroszország felszentelése már megtörtént.

 

Lucia nővér soha nem erősítette meg őket. Mi több, szakszerűen bebizonyosodott, hogy Lucia nővér aláírása ezeken a leveleken hamisítvány volt: "Még gépelni sem tud, nemhogy P.C.-vel írni" - mondta az egyik unokatestvére. Hamisítvány!

 

- János Pál sem ismerte el soha, hogy Oroszország felszentelése már megtörtént, Fatimában megfogalmazott konkrét kérésnek megfelelően.

 

Sem II. János Pál, sem Lucia nővér soha nem mondta nyilvánosan, hogy az 1982-es és 1984-es világgá avatás teljesítette a kérést.

 

Beszélnek, mondanak és összezavarnak. De az igazság az, hogy sem a pápa, sem Lucia nővér soha nem ismerte el, hogy Oroszország felszentelése érvényesen történt a Fatimában kérteknek megfelelően.

 

KÉRDÉSEK OROSZORSZÁG FELSZENTELÉSÉRŐL

 

1. Mi az a "felszentelés"?

 

V: A felszentelés olyan szertartás, amelynek során egy személyt, személyek csoportját vagy dolgokat elkülönítenek és Isten szolgálatára vagy más szent célra szentelnek. C.f. Oroszország felszentelése

 

Mit jelent "Oroszország felszentelése Mária Szeplőtelen Szívének"?

 

V: 1917. július 13-án a Szűzanya azt mondta Lucia nővérnek Fatimában:

"Isten meg fogja büntetni a világot a bűneiért, háborúkkal, éhínséggel, az Egyház és a Szentatya üldöztetésével. .... Ennek megakadályozására jövök, hogy Oroszországot Szeplőtelen Szívemnek szenteljem".

 

A Szűzanya kérése nagyon egyszerű: "Oroszországot, a 20. században oly sok bánat okozóját félre kell tenni, és szentté kell tenni a Fiúisten Anyjának szentelésével". Nem a világot kérték felszentelésre, hanem Oroszországot.

 

Miért van szükség arra, hogy éppen Oroszországot szenteljük fel?

 

V: Mert "Oroszország lesz az Ég által kiválasztott eszköz, hogy megbüntesse a világot", ha nem kapjuk meg a megtérés kegyelmét. A mi Urunk azt mondta Lucy nővérnek, hogy Oroszország nem fog megtérni, hacsak nem szentelik fel:

 

"Mert azt akarom, hogy egész Egyházam elismerje ezt a felszentelést Mária Szeplőtelen Szívének diadalaként, majd kiterjessze imádatát, és az Isteni Szívem iránti imádat mellé helyezze az e Szeplőtelen Szív iránti imádatot." És mert ez Isten akarata.

 

4. Mi történik, ha Oroszország felszentelése nem történik meg?

 

V: A Szűzanya azt mondta, hogy ha nem történik meg a Fatimai kérésnek megfelelően a szentté avatás, akkor:

 

"Oroszország az egész világon terjeszteni fogja tévedéseit, elősegítve a háborúkat és az egyházüldözést. A jók mártírhalált fognak szenvedni, a Szentatyának sokat kell majd szenvednie, különböző nemzetek fognak megsemmisülni".

 

Ugyanígy Oroszország csodálatos megtérése a felszentelése után, és a világnak megítélt béke is Isten kegyelmének hatalmának jele lesz, amely Egyháza szolgái és Mária Szeplőtelen Szíve közbenjárása által hat.

 

5. Pontosan hogyan kell ezt a felszentelést elvégezni?

 

V: A Szűzanya megjelent Lucia nővérnek a spanyolországi Tuyban 1929. június 13-án, hogy azt mondja neki:

 

"Eljött az idő, amikor Isten arra kéri a Szentatyát, hogy a világ összes püspökével együtt szentelje fel Oroszországot Szeplőtelen Szívemnek".

 

És megígérte, hogy ezzel az eszközzel megmenti őt. Ez a kifejezés "ezen az úton" meggyőző, azt jelenti, hogy a felszentelés nem pusztán egy szimbólum, hanem maga az eszköz, amellyel a megtérés megvalósul.

 

A felszentelés aktusa nélkül nem lesz Oroszország megtérése, és megtérés nélkül Oroszország tévedései (KOMMUNIZMUS) továbbra is fertőzni fogják a világot, az egyház üldözését, a jók mártíromságát, a "különböző nemzetek megsemmisülését" eredményezve, ahogyan azt bejelentették.

 

Lucia nővér már többször elmagyarázta, "hogy a szentté avatás aktusához a pápának ki kell választania egy időpontot, amikor az egész világ püspökeinek megparancsolja, hogy mindegyikük a saját székesegyházában, a pápával egy időben, ünnepélyes és nyilvános szertartást végezzen Oroszország kárpótlásáról és felszenteléséről".

 

6.- De..., Fatima nem egyszerűen egy magánjelenés, amit egyetlen katolikusnak sem kell elhinnie?

 

V: Egyáltalán nem. A fatimai jelenéseket egy nyilvános csoda is megerősítette, amelynek több mint 70 000 ember volt tanúja: az úgynevezett Napcsoda.

 

János Pál 1982-ben Fatimában kijelentette, hogy a fatimai üzenet "kötelezettséget ró az Egyházra".

 

János Pál kétszer is megpróbálta felszentelni Oroszországot (1982. május 13., 1984. március 25.), de Oroszországot nem említették, és a világ összes püspöke sem vett részt rajta. A világot felszentelték, de Oroszországot nem.

 

7.- Sikerült-e a pápának 1984. március 25-én végrehajtania Oroszország felszentelését?

 

V: Nem! Lucia nővér maga nyilatkozta a "Sol de Fatima" magazinnak 1985 szeptemberében adott interjújában, hogy "az 1984. március 25-i aktus nem felelt meg a Szűzanya kérésének, mert nem volt benne az összes püspök részvétele, és Oroszországot sem említették külön".

 

1987. július 20-án, a szavazásra menet gyorsan meginterjúvolva Lucia nővér megerősítette Enrico Romero újságírónak, hogy Oroszország felszentelésére még nem került sor, "mert Oroszországot nem nevezték meg kifejezetten ebben a felszentelési aktusban".

 

János Pál pedig az 1984-es szertartás után elismerte, hogy a Boldogságos Szűz még más népek (Oroszország) felszentelésére vár: "Világosítsd meg különösen azokat a népeket, akiktől te magad is várod a felszentelésünket és átadásunkat. -C.f. L'Osservatore Romano

 

(Kiadja a L'Avvenire, az olasz püspökök hivatalos orgánuma).

 

8.- Az 1984-es világszentelés nem volt elegendő a Szűzanya kérésének teljesítéséhez?

 

 

V: Nem! Lucia nővér kezdettől fogva ragaszkodott ahhoz, hogy "Oroszországot külön meg kell említeni ebben a felszentelési aktusban".

 

1929-ben a spanyolországi Tuyban a Szűzanya eljött, hogy elmondja neki: "Eljött az idő, hogy a Szentatyától kérje az ország felszentelését".

 

1978-ban egy Umberto Pasquale atyával készített interjúban megkérdezte tőle:

"Beszélt-e valaha a Szűzanya a világ megszenteléséről?"

 

Lucia nővér azt mondta: "Nem, Umberto atya, soha! A Cova da Iria-ban a Szűzanya megígérte: "Eljövök, hogy Oroszország felszentelését kérjem".

 

9.- A kommunizmus bukása nem bizonyítja, hogy Oroszország megtért, és hogy a szertartásnak eredményesnek kellett volna lennie?

 

 

V: Nem! 1997-ben Oroszországban olyan törvényt hoztak, amely diszkriminálja a katolikus egyházat. A papok és apácák csak 3 hónapra kaptak vízumot, amelyet nem lehetett meghosszabbítani. A Vatikán elítélte ezt a törvényt, mint visszalépést. Nem történt megtérés!

 

10.- Túl késő Oroszország felszenteléséhez, hiszen tévedései már elterjedtek?

 

 

V: Nem! A mi Urunk azt mondta Lucia nővérnek Rianjóban, 1931 augusztusában:

"Nem akarod meghallgatni a kérésemet! ... Mint a francia király, meg fogják bánni, és meg is fogják, de már túl késő lesz. Oroszország már az egész világon elterjesztette tévedéseit."

A mi Urunk Lucia nővérnek a szentté avatáskor azt vallotta: "Soha nem lesz túl késő Jézushoz és Máriához fordulni".

 

És a Szűzanya megjövendölte: "A végén Szeplőtelen Szívem győzedelmeskedni fog. A Szentatya felszentel engem, Oroszország megtér, és a világnak a béke ideje adatik".

 

11. Miért olyan sürgős Oroszország felszentelése?

 

A. A Szűzanya figyelmeztetett Fatimában, a Második Titokban:

"Ha nem fogadjátok meg kívánságomat, Oroszország az egész világon terjeszteni fogja tévedéseit, háborúkat és egyházüldözést szorgalmazva. A jók mártírhalált fognak szenvedni, a Szentatyának sokat kell majd szenvednie, különböző nemzetek fognak megsemmisülni".

 

Még nem láttuk a nemzetek megsemmisülését, bár az események már előre jelzik ezt... Meg kell várnunk, amíg ez megtörténik..., amíg több nemzet megsemmisül, hogy pontosan teljesítsük, amit a Szűzanya kért tőlünk?

 

12.- De ha a pápa úgy véli, hogy a szentté avatás már megtörtént, akkor milyen jogon kérdezi tőle bárki is?

V: A pápa nyilvánosan SOHA nem jelentette ki, hogy Oroszország felszentelése érvényesen megtörtént. Ellenkezőleg, II. János Pál szavaiból, amelyeket az Osservatore Romano idézett, kiderül, hogy úgy érezte, hogy egyes népeket még fel kell szentelni (Oroszország).

Lucia nővér 1987. július 20-án Enrico Romero újságírónak megerősítette: "Oroszország felszentelése még nem történt meg, mert Oroszországot nem nevezték meg kifejezetten".

 

1989-től kezdve állítólagos levelek jelentek meg Lucia nővértől, gépelve és PC-n, amelyekben az áll, hogy a Mennyország elfogadta a világ felszentelését 1984-ben (Lucia nővér nem gépel és nem ír PC-n.) Ezek hamisak.

 

OROSZORSZÁGOT NEM SZENTELTÉK FEL ÉRVÉNYESEN.

 

Ahogy Fatimában kérték. És annak ellenére, hogy II. János Pál elismerte ezt, sok hazugság és csalás terjed Fatimáról. Ez nagyon komoly, mert a nemzetek jóléte függ Fatima üzenetétől.


Lucia nővér NAGYON SZOMORÚ

 

Szomorú, hogy egyes papok és vallásosok hazugságokat tesznek közzé Fatimáról. A világot többször is felszentelték, de Oroszországot nem. Oroszországot nem az előírt formában és módon szentelték fel.

 

A szentté avatás ellenzőinek érvei ostobák, gyerekesek: "egy Fülöp-szigeteki elnök mondta, hogy az ég már elfogadta", de egyesek hisznek nekik, mert papok.

 

Ezek pedig sok testvért zavarba és megtévesztésbe vezetnek, vitákat és összecsapásokat provokálva különböző fórumokon.

 

Azzal, hogy hazugságokat terjesztünk és aláássuk Fatima üzenetének érvényességét, a világ jólétét ássuk alá. Ez nagyon komoly dolog, mert a világ üdvössége függ ettől az üzenettől.

 

HAZUGSÁG ÉS MEGTÉVESZTÉS

 

Lucia nővér többször is kijelentette (az 1930-as évek óta), hogy szükség van Oroszország felszentelésére, ahogyan azt Fatimában kérték. Amikor ez nem történt meg, 1967-ben emlékirataiban erőteljesen kitartott amellett, hogy.

 

Itt van a Szűzanya és üzenete ellenségeinek első bizonyított hazugsága, akik megpróbálják elpusztítani azt és figyelmen kívül hagyni kéréseit.

 

Azt mondják, hogy Oroszországot már hatszor szentelték fel: 1942 októberében és 1952 júliusában XII. Pius pápa, 1965-ben pedig VI. Pál pápa. Egyértelműen hazudnak, különben Lucia nővér nem ragaszkodott volna 1967-ben ehhez.

 

- Azok, akik azt állítják, hogy Oroszországot ezeken a napokon már érvényesen felszentelték, hazudnak. Ezt bizonyítja az a tény, hogy Lucia nővér 1967-ben ragaszkodott ahhoz, hogy Oroszország felszentelését egyszer és mindenkorra végrehajtsák.

 

Azt is mondják, "hogy ez már 1982-ben megtörtént, II. János Pál által; a szentté avatás 1984-ben megerősítve; és 2000-ben megerősítve".

 

Ezek az emberek nem gondolják, hogy "ha az 1982-es szentté avatás érvényes lett volna, akkor nem kellett volna megkísérelni 1984-ben, sem 2000-ben". Ez bárki számára logikus, de egyesek nehezen ismerik be.

 

2000 júniusában Sodano bíboros azt mondta (személyes minőségében), hogy az 1984-es világgá avatást a Mennyország elfogadta. Lucia nővér állítólag ezt egy 1989-es levelében elismerte (de az biztosra vehető, hogy ezek a levelek hamisítványok, nem Lucia nővér írta alá őket).

 

ÖSSZECSAPÁSOK ÉS VITÁK

 

Mégis, egyes vallásosok ragaszkodnak ahhoz, hogy a Mennyország elfogadta az 1984-es világszentelést ("Lucia nővér elmondta volna egy Fülöp-szigeteki elnöknek" - mondják), és más barbárságokat. Sokakat maguk után rángatnak, pereskedést és konfrontációt provokálnak az internetes fórumokon.

 

Eközben a világ egyre rosszabb és rosszabb lesz. És nincs kétségünk afelől, hogy a végén, ha nem hallgatunk rájuk és nem engedelmeskedünk, akkor úgy fog végződni, ahogy megjövendölték:

 

"Ha kívánságaimat meghallgatják, Oroszország megtér, és béke lesz. Ha nem, akkor az egész világon terjeszteni fogja tévedéseit, háborúkat és egyházüldözést szorgalmazva. A jók mártírhalált fognak szenvedni, és a Szentatyának sokat kell majd szenvednie.

sokat kell szenvednie; különböző nemzetek fognak elpusztulni." -Második titok

A PÁPA MEGPRÓBÁLTATÁSA

 

- János Pál 1982-ben megpróbált válaszolni a Szűzanya kérésére. De a világot szentelték fel, nem Oroszországot, és nem a világ összes püspöke vett részt rajta.

 

- János Pál 1984-ben újra megpróbálta, de ez sem sikerült, mert nem minden püspök vett részt, az aktus nem volt érvényes (a Fatimában kértek szerint), és ezért Oroszországot sem nevezték meg.

 

- János Pál a szertartás végén elismerte, hogy ez nem lehet. A Vatikán soha nem állította, hogy Oroszországot már érvényesen felszentelték volna.

 

- Sem Lucia nővér, sem II. János Pál soha nem ismerte el nyilvánosan, hogy a világ 1984-es felszentelése eleget tett az Ég kérésének, összhangban azzal, amit Fatimában kértek. Ellenkezőleg.

 

NINCS BÉKE A VILÁGON

 

Oroszország felszentelése még nem történt meg érvényesen, mert az Ég békét ígért a világnak, ha kérései teljesülnek. És mindannyian láthatjuk, hogy nincs béke a világban. Ez csak azt jelentheti, hogy a Mennyország kérése nem teljesült.

 

- Ha teljesítettük volna, békénk lenne. Ez logikus, nem igaz, vagy azt kell gondolnunk, hogy a Mennyország hazudik? Néhányan képesek lennének rá.

 

LUCIA NŐVÉR AZT MONDTA

 

1946. július 15-én William Thomas Walsh interjút készített Lucia nővérrel, és ezt az interjút dokumentálta a "Fatimai Miasszonyunk" című könyvében:

 

"Végül elérkeztünk a Második Titok fontos témájához, amelyről oly sok különböző és egymásnak ellentmondó változatot tettek közzé. Lucia világosan leszögezte, hogy a Szűzanya nem kérte a világnak az Ő Szeplőtelen Szívének való felszentelését. Amit kért, az Oroszország felszentelése volt".

 

"Lucia nővér nem kommentálta azt a tényt, hogy XII. Pius pápa 1942-ben a világot, nem pedig Oroszországot szentelte az Ő Szeplőtelen Szívének. De ő (Lucia nővér) többször is azt mondta, és szándékos hangsúlyozással:

 

- "A Szűzanya azt akarja, hogy a pápa és a világ összes püspöke egy különleges napon szentelje fel Oroszországot az Ő Szeplőtelen Szívének. Ha ez megtörténik, akkor megtéríti Oroszországot, és béke lesz. Ha ez nem történik meg, akkor Oroszország hibái a világ minden országában el fognak terjedni." (p. 221)

 

Szűz Mária megjelent Lucia nővérnek 1952 májusában, és azt mondta:

 

"Tudassa a Szentatyával, hogy mindig várom..... A szentté avatás nélkül Oroszország nem térhet meg, és a világnak sem lesz békéje".

 

(II Pellegrinaggio Della Meraviglia, 440. o., Róma, 1960.)

 

Ugyanez a mű, amelyet az olasz püspöki kar égisze alatt adtak ki, azt állítja, hogy ezt az üzenetet 1952 júniusában közölték XII Pius pápával.

 

Barthas kanonok is megemlítette ezt a jelenést az 1967-es lisszaboni-fatimai Mária-kongresszushoz intézett közleményében.

 

 

LUCIA NŐVÉR ELMAGYARÁZTA

 

1982. március 21-én Dr. Lacerda tanú és a fatimai püspök előtt Lucia nővért hivatalosan felkérték, hogy magyarázza el II János Pál pápa személyes képviselőjének, mit akar a Szűzanya a pápától.

 

- Lucia nővér elmagyarázta, hogy a pápának ki kell választania egy időpontot, és meg kell rendelnie, hogy az egész világ püspökei a saját székesegyházukban, a pápával egy időben, ünnepélyes és nyilvános szertartást tartsanak a jóvátételről és Oroszország Jézus és Mária Szentséges Szívének szenteléséről.

 

- A pápai nuncius később azt mondta Dr. Lacerdának, hogy nem közölte a pápával, hogy minden püspöknek kötelessége csatlakozni a pápához Oroszország felszentelésében (ahogyan azt kérték), és mivel nem mindenki vett részt, az aktus érvénytelen volt.

 

1982. május 12-én, egy nappal az 1982-es felszentelés megkísérlése előtt a vatikáni L'Osservatore Romano közölt egy interjút Lucia nővérrel, amelyet Umberto Maria Pasquale atya, egy szalézi pap készített, és amelyben a nővér azt mondta Umberto atyának, hogy a Szűzanya soha nem kérte a világ felszentelését, hanem csak Oroszország felszentelését:

 

"Egy bizonyos pillanatban azt mondtam neki (Lucia nővérnek), hogy szeretnék feltenni neki egy kérdést. Ha nem tud válaszolni, hát legyen. De ha tudsz rá válaszolni, nagyon hálás lennék..... Beszélt neked valaha is a Szűzanya a világnak az Ő Szeplőtelen Szívének való szenteléséről?"

 

-Nem, Umberto atya, soha! 1917-ben Cova da Iria-ban a Szűzanya megígérte: el fogok jönni, hogy Oroszország felszentelését kérjem. 1929-ben, Tuyban, ... eljött hozzám, hogy elmondja, eljött az idő, hogy megkérjem a Szentatyát, [hogy] szentelje fel azt az országot [Oroszországot]".

 

1980. április 13-án Lucia nővér válaszolt Umberto atya kérdésére a Szűzanya Fatimában kért szentté avatással kapcsolatban:

 

Fordítás: Humberto tisztelendő atya

Kérdésére válaszolva tisztázok (néhány) dolgot:

A Szűzanya Fatimában kérésében csak Oroszország felszentelésére utalt. A Szentatyának, XII. Piusnak írt levelemben, amelyet gyóntatóm utasítására írtam, a világ felszentelését kértem, Oroszország kifejezett említésével. Odaadóan a tiétek, az ima egységében.

 

Coimbra, 1980. április 13.

 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

 

Lucia nővért 1983. március 19-én Dr. Lacerda ismét meglátogatta a pápai nuncius, aki a pápa nevében beszélt Lucia nővérrel.

 

Lucia nővér világosan megmondta nekik: "Oroszország felszentelése nem történt meg a Szűzanya kérésének megfelelően".

 

Mert nyilvánvalóan nem Oroszország volt a felszentelés tárgya, hanem a világ, és mert nem a világ MINDEN püspöke vett részt nyilvános és ünnepélyes szertartáson a saját székesegyházában, azzal a szándékkal, hogy Oroszországot felszentelje (ahogyan azt Fatimában kérték).

 

A szöveg, amelyet Lucia nővér készített a pápai nuncius számára, így végződött: "Oroszország felszentelése nem úgy történt, ahogyan a Szűzanya kérte. Ezt (korábban) nem mondhattam, mert nem kaptam engedélyt a Szentszéktől".

 

Lucia nővért arról is megkérdezték, hogy a világ 1984. március 25-i felszentelése elfogadható-e (a fatimai konkrét kérésnek megfelelően).

 

- 1987. július 20-án Lucia nővér a portugál törvények értelmében elhagyta kolostorát, hogy elmenjen szavazni. Enrique Romero argentin újságíró találkozott vele, és Oroszország felszenteléséről kérdezte. Ha az 1984-es felszentelés érvényes volt.

 

Lucia nővér megerősítette az újságírónak, hogy ez nem a kérésnek megfelelően történt, és hogy ha nem történik spirituális fordulat, amely az imára és az áldozatra helyezi a hangsúlyt, akkor minden nemzet a kommunista tévedések áldozatává válik:

 

- "Nem úgy került megrendezésre, ahogyan kérték, mert nem minden püspök vett részt rajta, és Oroszországot nem nevezték meg a szentté avatás egyértelmű és pontos tárgyaként."

 

És ez igaz: 1984. március 25-én nem Oroszországot, hanem a világot szentelték fel.

 

1989 májusában Law bostoni bíboros meglátogatta Lucia nővért. Lucia nővér elmondta neki, hogy a világ felszentelése (1984. március 25-én) nem felelt meg a Szűzanya fatimai követelményeinek.

 

"A Szentatya azzal igazolta magát (azzal), hogy az adott körülmények között a lehető legjobb módon történt. Megtörtént a püspökökkel való kollegiális szentelés keskeny útja, amit Ő (a Szűzanya) követelt és várt? Nem, ez nem történt meg.

 

 

A Szűzanya több jelenésben is beszélt a fatimai üzenetről. 1990. május 13-án Fatimában a Szűzanya azt mondta Stefano Gobbi atyának, az MMS alapítójának, hogy Oroszország Fatimában kért felszentelése még nem történt meg érvényesen.