péntek

Flüei Szent Miklós vezetésével, kilenced az áldott Békéért- VIII. állomás: A béke apostola

Szentmise 2015. október 23.-án 17.30 órától (román idő szerint). A szentmisét bemutatja: Csaba testvér

csütörtök

Flüei Szent Miklós vezetésével, kilenced az áldott Békéért- VII. állomás: Isten válaszol a hozzá fordulóknak

Szentmise közvetítés: 2015. október 22.-én 17.30 órától (román idő szerint). A szentmisét bemutatja: Csaba testvér

szerda

Flüei Szent Miklós vezetésével, kilenced az áldott Békéért- VI. állomás: Isten válaszol a hozzá fordulóknak

Szentmise közvetítés: 2015. október 21.-én 17.30 órától (román idő szerint). A szentmisét bemutatja: Csaba testvér

Az Antikrisztus Próféciák és kinyilatkoztatások Luz de María számára 2015

A MI URUNK JÉZUS KRISZTUS

20.10.2015

 

AZ ANTIKRISZTUS A VILÁGBAN VAN, ÉS A SZOLOKÉMIA MEGVIZSGÁLJA A SZKÉPET, AMELYBEN AZ EMBEREK MOZGÁSOLNAK, MEGTALÁLVA MINDENT, AMIRE SZÜKSÉGES A KÁOSZ ÁLTALÁNOSÍTÁSÁHOZ, és megjelenését az Én Népem a terrorizmus, a háború, a viszály és az éhínség miatti szenvedés közepette megváltásként fogja felfogni, amely egy kísértet lesz, amely gyermekeim között fog elhaladni, kétségbeesésbe ejtve az embert, és arra vezetve őt, hogy vadabb legyen, mint egy állat. Az éhínséggel szemben az ember nem ember.

 

A MI URUNK JÉZUS KRISZTUS

14.10.2015

 

NE FELEJTSÉTEK EL, HOGY A MIKROCHIP NEM AZ EMBER TALÁLMÁNYA, HOGY SEGÍTSE NÉPEMET, HANEM ARRA HASZNÁLJÁK, HOGY ELLOPJÁK A TEREMTMÉNYEK KÉPESSÉGEIT, ÉS AZ EMBERT AZ ANTIKRISZTUS KEZÉBE ADJÁK. Ő már a Földön van, és lopakodva vezeti a nemzeteket, ő lesz népem legnagyobb üldözője, népem ostora, ő lesz az, aki örülni fog gyermekeim fájdalmán...

 

A LEGSZENTEBB SZŰZ MÁRIA

09.09.2015

 

SZERETETT GYERMEKEIM, A SZENTÍRÁSBAN AZ EMBER MEGTALÁLJA, HOGY MI VÁR RÁ A JÖVŐBEN.

 

Ebben a pillanatban az antikrisztus útját a nagyhatalmak rajzolják ki, amely a szabadkőművességen, az illuminátusokon, a kommunizmuson, a Fiammal ellentétes ideológiákon, a Szent Ige deformációján, ahogyan azt a "New Age" végzi, a sátánizmushoz való ragaszkodáson alapul, és mindezt azokban foglalom össze, akik a szabadkőművesség csúcsáról érkezve ebben a pillanatban uralják az emberiséget.

 

A LEGSZENTEBB SZŰZ MÁRIA

19.08.2015

 

Szeretett gyermekeim:

 

HÁNYAN TAGADJÁK AZ ANTIKRISZTUS JELENLÉTÉT ÉS TEVÉKENYSÉGÉT EBBEN A NEMZEDÉKBEN! SZEGÉNYEK, MERT NAGYON MEG FOGJÁK BÁNNI, MERT MÁR MUNKÁLKODIK, DESTABILIZÁLVA AZ EGÉSZ VILÁGOT.

 

A gazdaság összeomlik, és amikor összeomlik, minden ember destabilizálódik, és ezzel az antikrisztus megtalálja a legnagyobb lehetőséget arra, hogy képmutató módon kinyújtsa a kezét az emberiség felé, az egységes valuta létrehozásával. Kövessük a gazdaság nyomát és fejlődését. Ezt követően ki fogja alakítani egész stratégiáját, hogy átvegye az egész emberiség feletti hatalmat, és végül azt fogja elérni, hogy a templomokat bezárják, és megtagadják tőletek Fiam Testét és Vérét. EZÉRT ARRA HÍVLAK BENNETEKET, HOGY HAGYJÁTOK, HOGY FIAM FORMÁLJON BENNETEKET, HOGY HAGYJÁTOK EL A RONGYOKAT, AMELYEKET MÉG MINDIG MAGATOKKAL HORDOZTOK, HOGY ÚJ TEREMTMÉNYEKKÉ VÁLHASSATOK, AKIKET NEM FOG LEIGÁZNI A GONOSZ.

 

A LEGSZENTEBB SZŰZ MÁRIA

16.08.2015

 

Szeplőtelen Szívem szeretett gyermekei:

 

MINDAZ, AMIT NEKTEK BEJELENTETTEM, NEM EBBEN A PILLANATBAN, HANEM AZ ELŐZŐ PILLANATOKBÓL, BETELJESEDIK.

 

A GAZDASÁG ÖSSZEOMLIK, MERT A GAZDASÁGON KERESZTÜL A GONOSZ URALJA A VILÁGOT.

 

Az ember a pénz istenének van alávetve, és az első dolog, amit az antikrisztus tenni fog, hogy megkezdje megnyilvánulását az egész emberiség előtt, az az lesz, hogy a világgazdaságot összeomlasztja, mert azáltal, hogy a gazdaságon keresztül minden országot, minden népet alávet, sikerülni fog neki, hogy uralma alatt tartsa őket.

 

A GONOSZ SEGÍTSÉGÉRE FOG SIETNI AZOKNAK, AKIKNEK NINCS ÉLELMÜK, AKIKNEK NINCS PÉNZÜK, HOGY MEGVEGYÉK, AMIRE SZÜKSÉGÜK VAN. NE FELEJTSÜK EL, HOGY AZ ANTIKRISZTUS AZ EMBERISÉG NAGY MEGMENTŐJEKÉNT FOG MEGJELENNI, ELŐSZÖR MEGMENTI ÉS SEGÍTI AZ EMBERISÉGET MINDEN ANYAGI DOLOGBAN, AZ EGÉSZSÉGEN KERESZTÜL IS, MAJD AMIKOR A HATALOM A KEZÉBEN LESZ, AKKOR EGY EGYEDÜLÁLLÓ VALLÁST FOG BEVEZETNI, HOGY SZELLEMILEG URALJA ŐKET.

 

NE VÁRJÁTOK AZ ANTIKRISZTUST HATALMAS SZEMÉLYKÉNT, NE VÁRJÁTOK, HOGY OSTORRAL A KEZÉBEN ÉRKEZIK, HANEM SZELÍD BÁRÁNYKÉNT FOG JÖNNI, ÉS AKKOR Ő LESZ MINDEN IDŐK LEGNAGYOBB ZSARNOKA.

 

Gyermekeim!

 

Az Antikrisztus nagy hatalommal fog eljönni, arra vágyva, hogy abszolút uralja az embert mindenben, amire az embernek szüksége van. Maradjatok éberek, ne hagyjátok magatokat megtéveszteni. Ne feledjétek, hogy a léleknek ez az ellensége azért fog jönni, hogy rabul ejtse az embereket, a tudatlanokat és a tanultakat.

 

Ne feledjétek, gyermekeim, hogy az antikrisztus a nagy intézményeken és a nagy politikusokon keresztül kovácsolta át magát. Az emberiség káoszba kerül, majd megjelenik az antikrisztus, aki úgy tűnik, hogy segít az emberiségen, állítólag megfékezi az állandó járványokat, helyreállítja a betegek egészségét, és úgy tűnik, hogy az Én Fiam.

 

A MI URUNK JÉZUS KRISZTUS

21.07.2015

 

Gyermekeim, készen kell állnotok, mert az antikrisztus, Népem ellenfele, Népem legszörnyűbb üldözője az emberiség között van, egy kis posztról irányítja vezetését egyelőre névtelenül, és ezen a poszton keresztül ismertté tette magát anélkül, hogy gyermekeim azonosítani tudnák.

 

Tudjátok, ahogyan Anyám folyamatosan előrebocsátotta nektek, hogy az, aki Nekem adja ki magát, nem úgy fog Egyházam elé járulni, amilyen valójában. Anyám gyermekeinek legszörnyűbb üldözője úgy fog Egyházam elé járulni, mint a védtelen bárány, holott benne rejtőzik a farkas, aki felfalja juhaimat.

 

Az antikrisztus felemelésére kigondolt nagy terv gyümölcsözővé válik, és ez nagy fájdalmat okoz Nekem, gyümölcsözővé, mert az ember engedetlensége megerősíti az egész struktúrát, amelyet az antikrisztus és nagy csápjainak megerősítésére hoztak létre. Jól tudom, gyermekeim, hogy Egyházam kebelében nem vagytok figyelmesek erre a tényre, amely előtt át kell áztatnotok magatokat, hogy ne érjen benneteket meglepetés, és zavartan üdvözölitek azt, amit nem kellene üdvözölnetek, és amikor felébredtek, a gonoszság hálójában találjátok magatokat.

 

A MI URUNK JÉZUS KRISZTUS

16.07.2015

 

SZERETETT NÉPEM, NE FELEJTSÉTEK EL, HOGY ÉN VAGYOK A TI ISTENETEK. Az emberek által teremtett istenek egytől egyig el fognak bukni: a pénz, amelyhez oly sok gyermekem ragaszkodik, országról országra el fog bukni, belső forradalmakat, nagyobb erőszakot, nagy zavargásokat, beleértve a faji zavargásokat is. Mindezt azért, mert a pénz nélküli ember a kétségbeesésig hatol. A bukott gazdaság a kormányok bukásához vezet, és itt jön be az Antikrisztus az egységes kormánnyal és az egységes valutával. Ne bízzatok a békeszerződésekben, a nemzetek el fogják árulni egymást.

 

A LEGSZENTEBB SZŰZ MÁRIA

30.06.2015

 

Várják az antikrisztust, hallottak már az antikrisztusról?

Azok, akik még ismerik a nyomorúságot, amely gyermekeimet fogja sújtani, félelemmel várják őt...

 

Hitetlenséggel várják őt azok, akik nem tartják magukat az Isteni Igéhez, és nem felejtik el a világi.....

 

Gyermekeim, nagy titkos szervezetek irányítják a világot, amelyet sietve vezetnek egy egységes kormány felé, amely az Antikrisztus belépésének kulcsa lesz.

 

Gyermekeim, az antikrisztus a Földön van, és azon dolgozik, hogy az embert a földre taszítsa, hogy ott a Szentháromság elleni bűn mocsarában fetrengjen.

 

Az antikrisztus paktumokat kötött, birtokába vette a pénzt, a fegyvereket, a csúcstechnológiát, az intézményeket, a vallásokat és az emberek akaratát, akik átadták neki a helyet.

 

AZ ANTIKRISZTUS KÖZTETEK VAN. MEGRAGADTA A VILÁG GYEPLŐJÉT, ÉS EBBEN A PILLANATBAN Ő TARTJA KEZÉBEN AZ EMBERISÉG IRÁNYÍTÁSÁT A GAZDASÁGBAN, AZ ÉLELMEZÉSBEN, A POLITIKÁBAN, A NÉPESSÉGSZABÁLYOZÁSBAN, ÉS MANIPULÁLJA A SZENTÍRÁS SZAVAIT, HOGY A POLITIKA ELTÉRÍTSE AZ EMBEREKET A HELYES ÚTRÓL, AMELYET FIAM HAGYOTT RÁTOK.

 

Szeretteim, mennyire hívtalak benneteket megtérésre, és mennyire kigúnyoltatok Engem! Ebben a pillanatban azzal találjátok magatokat szemben, amit megtagadtatok: az antikrisztus hatalmának a világ feletti hatalomátvételével.

 

AZOK, AKIK AZ ANTIKRISZTUS ELJÖVETELÉT KÉSZÍTIK ELŐ, AZOK, AKIK AZ ERKÖLCSTELENSÉG ÉS A GAZDASÁGI, TÁRSADALMI ÉS POLITIKAI INSTABILITÁS MÖGÖTT ÁLLNAK, HOGY KÁOSZT TEREMTSENEK, ÉS ÍGY URALJÁK AZT A SZÍNTERET, AMELY AHHOZ SZÜKSÉGES, HOGY AZ ANTIKRISZTUST BEMUTASSÁK A VILÁGNAK. Ő AZ ISTEN GYERMEKEI ELLENI HARCBAN FOG TETŐZNI.

 

A LEGSZENTEBB SZŰZ MÁRIA

01.06.2015

 

A hírek, amelyeket kapnak, nem bíztatóak. De vajon hányan hiszik el, ami más országokban történik? Ki hiszi el, hogy Gyermekeimet üldözik, nemcsak a hitükért, hanem a bőrük színe miatt is? Ez nem marad egyetlen államban, hanem elterjed az egész világon, amint az Antikrisztus eljön, hogy uralkodjon az elveszett emberiségen, és magához ragadja a hatalmat, amely ősidők óta számára van fenntartva.

 

A MI URUNK JÉZUS KRISZTUS

23.05.2015

 

Közeledem, és Népemnek akrisztussá kell válnia, hogy méltóképpen fogadhasson Engem, és mielőtt megérkeznék, megjelenik előttetek, minden emberi erővel: az Antikrisztus, aki hamis csodákkal összezavarja Népemet, de mivel Népem nem ismer Engem, összezavarodnak. Ezért AZ ÉRDEKLŐDÉSEM, HOGY LÉTREJÖTTOK A TUDÁSBAN, HOGY NEM SZUNNYADSZ, HOGY MOST ÉBREDSZ fel, HOGY FELEMELJED A HANGODAT ÉS SZERETETEMMEL SEGÍTSED EGYETEMET.

 

NEHÉZ MEGPRÓBÁLTATÁSOK JÖNNEK, GYERMEKEIM. Tudtok róluk, de fel kell készülnötök, mert az ember soha nincs jól felkészülve arra, hogy szembenézzen a megpróbáltatás pillanatával. Bármennyire is tudjátok, hogy mi fog következni..., nem vagytok felkészülve a pillanatra. Ezért hívlak benneteket, hogy ismerjétek meg Szavamat, ismerjétek meg az összes technológiát, amellyel a nagyhatalmak az antikrisztus parancsára rabszolgasorba fogják hajtani népemet.

 

A LEGSZENTEBB SZŰZ MÁRIA

10.05.2015

 

Szeretett gyermekeim!

 

Isteni parancsra feltárom nektek mindazt, ami általam volt, van és lesz kihirdetve, hogy a lelki vakság többé ne uralkodjon rajtatok, és sikerüljön eloldoznotok a láncokat, amelyekkel a gonoszság és a tudatlanság, amelybe az emberiség elmerült, arra akar benneteket vezetni, hogy összezavarodjatok és az Antikrisztusra, Fiamra tekintsetek.

 

Az Antikrisztus technológiai eszközökkel fog megjelenni, párosulva azok emberi eszközeivel, akik előkészítették bemutatását az emberiségnek.

 

A MI URUNK JÉZUS KRISZTUS

06.05.2015

 

ÉBER ÉS FIGYELMES GYERMEKEKET KÍVÁNOK, OLYAN GYERMEKEKET, AKIK ISMERIK AZ ÖRDÖG MESTERKEDÉSEIT, HOGY AZ ANTIKRISZTUS ÁLDOZATÁUL ESSENEK, AKI MÁR MOST IS KÖZÖTTETEK MOZOG.

 

Szükségem van egy megújult népre, amely felismeri az antikrisztust, különben megtévesztik őket, és áldozatául esnek neki, és ezért üldözői lesznek Népemnek, akiről azt állították, hogy szeretik.

 

A MI URUNK JÉZUS KRISZTUS

30.04.2015

 

EGYHÁZAM MÉG TÖBBET FOG SZENVEDNI, MINT AMENNYIT MÁR MOST IS SZENVED. Szenvedni fog azok kezétől, akik nem szeretnek Engem, és üldözik őket. Szenvedni fog azok kezétől, akik hamisan szeretnek Engem, az Én Egyházamon belül, és magukra veszik, hogy lerombolják azt, arra vezetve Népemet, hogy fellázadjon ellenem, és arra vezetve Népemet, hogy fellázadjon parancsolataim ellen. Mindez egy olyan terv, amelyet a sátán teljes mértékben kidolgozott, hogy előkészítse az utat és a nyilvános megjelenést annak, aki könyörtelenül üldözni fogja gyermekeimet: az Antikrisztusnak.

 

A LEGSZENTEBB SZŰZ MÁRIA

22.04.2015

 

Emberiség, imádkozzatok, imádkozzatok erővel, hogy ellen tudjatok állni a gonosz alattomosságának a földön lévő ivadékában.

 

A LEGSZENTEBB SZŰZ MÁRIA

21.03.2015

 

AZ ANTIKRISZTUS A SZUNNYADÓ EMBERISÉG KÖZEPETTE SZÖVÖGETI TERVEIT, AMELY NEM HALLGAT HÍVÁSAIMRA, ÉS EZÉRT NEM SIKERÜLT FELFEDEZNIE AZT, AKI HAMIS SZÖVETSÉGEKKEL ÉS KOMPROMISSZUMOKKAL, A MEGTÉVESZTÉS ÁLARCÁBAN MUTATJA BE MAGÁT. Abban a pillanatban, amikor csak egy kicsivel több hatalom lesz a kezében, Fiam népe ellen fog cselekedni.

 

ÁLDOTT SZŰZ MÁRIA

11.03.2015

 

ÉBREDJETEK, GYERMEKEIM, ÉBREDJETEK, MIELŐTT A SÖTÉTSÉG ELHOMÁLYOSÍTJA A GONDOLKODÁST ÉS MEGKEMÉNYÍTI AZ EMBEREK SZÍVÉT!

 

Szeretett gyermekeim!

 

AZ ANTIKRISZTUS NAGY ÉKESSZÓLÁSSAL MÁR BEMUTATKOZOTT AZ EMBERISÉG ELŐTT ANÉLKÜL, HOGY AZ FELISMERTE VOLNA ŐT. A GONOSZSÁGNAK EZ AZ IVADÉKA NAGY CSATÁBA FOGJA VEZETNI EZT A NEMZEDÉKET, NEMCSAK FIZIKAILAG, HANEM SZELLEMILEG IS.

 

Gyermekeim, ébredjetek fel, mert esteledik, és ha nem fordultok meg ebben az időben, amikor az Isteni Fényre tekinthettek, akkor már túl késő lesz. Aki a sötétség közepette keresi a fényt, nem fogja megtalálni, és aki a sötétség közepette próbálja keresni az Isteni Fényt, annál jobban összezavarodik, mert nem találja meg.

 

Szeplőtelen Szívem szeretett gyermekei:

 

Ezek azok a pillanatok, amelyeket korszakokon át különböző Megjelenéseimben hirdettem. Az utolsó pillanat pillanatában vagytok, amelyben beteljesedik mindaz, amit nektek bejelentettem.

 

Az ember engedetlensége, a gonoszok anyja, ebben a pillanatban is felemelkedik, és részben e nemzedék szenvedésének oka.

 

Gyermekeim, akiket szeretek, de nem azért, mert szeretem őket, nem szűnök meg őket Szavam Igazságával hívni: AZ ELSZABADÍTOTT GYERMEKEK!

 

FIAM EGYHÁZA ERŐSEN MEGRENDÜL, MEGTISZTUL, ÉS EBBEN A TISZTULÁSBAN MINDEN GYERMEKEM SZENVEDNI FOG, SZENVEDNI FOGNAK SAJÁT GONOSZSÁGUK MIATT. ÁT KELL MENNIÜK A OLVASZTÓTÉGELYEN, HOGY GYŐZTESEN KERÜLJENEK KI BELŐLE, A NAGY VÉGSŐ PRÓBA UTÁN.

A hitnek mindannyiótokban meg kell maradnia, a nagy megingathatatlan oszlopnak kell lennie.

 

Gyermekek: IMÁDKOZNOTOK KELL, IMÁDKOZÓ LELKEK KELL, AMELYEK ÉLNEK, MUNKÁZNAK ÉS TETTEK.

 

A MI URUNK JÉZUS KRISZTUS

09.03.2015

 

Szeretteim, ne aludjatok! Közeledem, közel vagyok, ne aludjatok, mert az ellenség ravaszabb nálatok, és nagy küldötte az emberiség tekintete elé áll, és nagy karizmával az óvatlanokat csodálóivá teszi.

 

AZ EMBERISÉG, MIVEL NEM ISMERI ÉS NEM HISZ ANYÁM KINYILATKOZTATÁSAINAK, NEM VETTE ÉSZRE, HOGY AZ ANTIKRISZTUS MAGAS POLITIKAI HIVATALBAN VAN, ÉS ONNAN FOGJA A LEGNAGYOBB ÜLDÖZÉST GYERMEKEIMRE IRÁNYÍTANI.

 

A MI URUNK JÉZUS KRISZTUS

03.03.2015

 

ÉBREDJ! hogy az antikrisztus harsány csendben emelkedik fel, hogy ne tekintsetek rá úgy.

 

A MI URUNK JÉZUS KRISZTUS

26.02.2015

 

Az emberiség nagy elnyomója csendben és egyúttal ismertté téve magát, felemelkedik. Ti, figyeljetek jól, figyeljétek a politikusok mozdulatait, hogy belőlük emelkedik ki az Én Népem nagy csapása.

 

A LEGSZENTEBB SZŰZ MÁRIA

23.02.2015

 

Egy kis és elképzelhetetlen országból emelkedett ki az, aki nagyhatalmakat fog vezetni és manipulálni. Így cselekszik a gonosz: a rejtettben, hogy ne fedezzék fel; a kicsiben, hogy ne jelentsen fenyegetést; a beláthatatlanban, hogy ne adjon időt a következtetésekre.

 

A LEGSZENTEBB SZŰZ MÁRIA

10.02.2015

 

AZ EMBER ELHAGYJA AZ IGAZ HITET OLYAN IDEOLÓGIÁKÉRT VAGY GYAKORLATOKÉRT, AMELYEK A GONOSZ FELÉ VEZETIK, AZ ELMÉT A HAMISSÁGGAL URALVA, AZ EGYETLEN VALLÁS FELÉ VEZETŐ ÚTON, AMELYET AZ ANTIKRISZTUS KÖNYÖRTELEN KÖVETŐI KÖVETELNEK MAJD.

 

A MI URUNK JÉZUS KRISZTUS

08.02.2015

 

Az ember, nem engedelmeskedve Törvényemnek, más embereket követ, és elhagy Engem. Büszkeségben és haragban cselekedve megvetik hívásaimat, elfordulnak Tőlem, és a sátán kezébe adják magukat, hogy az imposztor: az antikrisztus népéhez tartozzanak.

 

A LEGSZENTEBB SZŰZ MÁRIA

03.02.2015

 

Legyetek biztosak abban, hogy ez a nemzedék az, és nem egy másik, amely a sátán kezébe került, előkészítve az utat Fiam Népének legnagyobb ellenségének: az Antikrisztusnak.

 

A LEGSZENTEBB SZŰZ MÁRIA

31.01.2015

 

Ő, AKI MEGTÉVESZTI ÉS MEG FOGJA TÉVESZTENI AZ EMBERISÉGET, ARRA KÉSZÜL, HOGY VILÁGSZERTE ISMERTTÉ TEGYE MAGÁT. A nagy politikai, élelmezési, gyógyszerészeti, fegyverkezési, oktatási és vallási hatalom köreiben tevékenykedik; ő uralja a technológiát és más médiumokat. Ebben a pillanatban minden, ami mozog, az antikrisztus és nagyhatalmának csápjainak ellátására irányul. Sikerül neki még azokat is összezavarni, akik hitet vallottak Fiamban.

 

EZ A DIABOLIKUS TEREMTÉS MEGZAVARJA A TEOLÓGUSOKAT, ÉS A HITES EMBEREK ELBUKNAK ÉS MEGSZABADULNAK... ha nem hűséges ismerői az Isteni Akaratnak, amelyet e Hívásokon keresztül adunk nekik.

 

A MI URUNK JÉZUS KRISZTUS

24.01.2015

 

Nemcsak a radioaktivitás árt az embereknek, és ez az antikrisztus nagy csápja, hanem minden, amit a kormányok arra használnak, hogy elvegyék gyermekeim életét. Nemcsak a radioaktivitás jelent veszélyt, hanem az is, amit laboratóriumokban hoznak létre azzal a céllal, hogy kiirtják a földön élő emberek nagy részét.

 

A LEGSZENTEBB SZŰZ MÁRIA

14.01.2015

 

AZ ANTIKRISZTUS CSÁPJAI GYORSAN MOZOGNAK FIAM NÉPÉNEK PASSZIVITÁSA ELŐTT, EGY OLYAN NÉP ELŐTT, AMELY ENGEDETLEN ÉS TUDATLAN AZ ELKÖVETKEZŐ ESEMÉNYEKKEL KAPCSOLATBAN.

 

EBBEN A PILLANATBAN AZ ANTIKRISZTUS MINDEN CSÁPJA EGY IRÁNYBA MOZOG A HARAG ÉS A SZÍV KEMÉNYSÉGE ÁLTAL, AMI AZ EMBERT TESTVÉRE MEGÖLÉSÉRE KÉSZTETI. Így a múltban ártatlanok vérével szennyezték be a földet, de egyetlen nemzedék sem fog így tenni, mint ez a nemzedék.

 

AZ ANTIKRISZTUS CSÁPJAI CSAK EGY IRÁNYBA MOZOGNAK, RETTEGÉST VETVE A FÖLD SZÍNÉN, DE TI, GYERMEKEIM, LEGYETEK BIZTOSAK ABBAN, HOGY ELPUSZTÍTHATJÁK A TESTETEKET, DE A LELKETEKET SOHA, AMI AZ ÉN FIAM TULAJDONA.

 

A MI URUNK JÉZUS KRISZTUS

04.01.2015

 

Szeretett népem!

 

Ébredjetek fel a sok letargiából és a sok tudatlanságból, amivel a kényelem érdekében öltözködtök!....

Nagyobb reményt találtok a fehér sírokban, mint az Én Igémben! A tudatlanság a botladozások anyja és a képmutatók gyümölcse, akik nem szeretnek Engem, és megtévesztik Népemet, hogy átadják őket az antikrisztusnak.

 

kedd

Flüei Szent Miklós vezetésével, kilenced az áldott Békéért- V. állomás: Istenhez menekül

Szentmise 2015. október 20.-án 17.30 órától (román idő szerint). A szentmisét bemutatja: Csaba testvér

hétfő

Flüei Szent Miklós vezetésével, kilenced az áldott Békéért- IV. állomás: A közösség szolgálata

Szentmise közvetítés: 2015. október 19.-én 17.30 órától (román idő szerint). A szentmisét bemutatja: Csaba testvér

vasárnap

Flüei Szent Miklós vezetésével, kilenced az áldott Békéért -III. állomás: Az élet szolgálata

Szentmise közvetítés: 2015. október 18.-án 17.30 órától (román idő szerint). A szentmisét bemutatja: Csaba testvér

2015. október 18. - Szent Őrangyalok templom (Kaposfüred)

A szentmisét bemutatja: dr. Fábry Kornél plébános
orgonás mise

Évközi 29. vasárnap 2015.10.18. Missziós vasárnap

Szentmise közvetítés a Pécs - Gyárvárosi templomból
A Szentmisét bemutatta: Kövesi Ferenc plébános

Szentmise közvetítése felvételről a tósokberéndi Szent István r.k. templomból - 2015. október 18., vasárnap

Évközi 29. vasárnap, 2015 Déva 12 óra

Élő szentmise közvetítés: 2015. október 18.-án 12.00 órától (román idő szerint). A szentmisét bemutatja: Bernardin testvér

2015-10-18 Vasárnapi szentmise a Gazdagréti Szent Angyalok Plébánián

Szentmise a Zákányszéki Szentháromság Templomból

2015. október 18-án vasárnap 10 órai kezdettel Zákányszékről élőben közvetített szentmisét Magyar Katolikus Rádió és a Kossuth Rádió a szentháromság templomból. A szentmisét Dr. Janes Zoltán zákányszéki plébános, szentszéki kötelékvédő mutatta be.

Élő közvetítés 10,30 -tól. Évközi 29-dik Vasárnap. 2015