kedd

Testvérek: Az ideológiák és hamis tanok nagy zűrzavara közepette, amelyet az emberi teremtmény ebben a pillanatban kap, Isten gyermekének nemcsak az imádságban kell aktívnak maradnia, hanem figyelnie kell a világ minden történésére, hogy ne fogadjon el 2014

 Luz de María tükörképe

10.11.2014

 

"A Boldogasszony bejelentette nekem egy betegséget, amely megtámadja az idegrendszert és az immunrendszert, ami súlyos bőrproblémákat okoz, amire azt mondta, hogy használjam a csalán növény levelét és a ginkgót."



A Boldogságos Szűz Mária

11.10.2014

 

"A csapás megújul azok által, akik az antikrisztust szolgálják, és nézik, ahogy a gazdaság megdől. Ezzel szemben arra hívlak benneteket, Gyermekeim, hogy forduljatok a test gyógyítása felé azzal, amit a természet ad a test javára és a jelen betegséggel szemben: az Artemisia annua használatával."

 

A Boldogságos Szűz Mária

13.10.2014

 

"Szeretteim, mint Anya, aki túlra tekint, ahová ti is tekintetek, arra hívlak benneteket, hogy fogyasszátok el a LILÁT. Ez a vér természetes tisztítószere, és így a szervezet ellenállóbbá válik az emberiséget sújtó gonoszságokkal szemben. Nem veszitek figyelembe, hogy a benneteket sújtó vírusok és baktériumok nagy részét maga az ember hozta létre, az egész emberiség feletti hatalom termékeként."

 

A Boldogságos Szűz Mária

13.10.2014

 

"Az ismeretlen betegségek továbbra is támadni fogják az emberiséget, egyiket a másik után; de ahogyan az emberhez jönnek, úgy én is biztosítom a természetes eszközöket, hogy leküzdjék őket."

A Boldogságos Szűz Mária

13.10.2014

 

"Az emberiségnek kényelmes étrendje van, de ez teljesen káros az emberi szervezetre, amelyet folyamatosan rombol és megbetegít. Ebben a pillanatban az ember szervezetét a rossz táplálkozás telíti, ami kedvez a szervezet gyengülésének, és új betegségek ragadják el az embert, amelyek nagy bajokat okoznak neki.

 

Luz de Maria megkérdezi az Anyát, mit kell tenni, hogy a szervezet ellenállóbbá váljon a közelgő járványokkal szemben.

 

"A Szűzanya válaszol:

Szeretteim, használjátok az előzőleg felforralt vizet, és kezdjétek el MOST a szervezet méregtelenítését azzal, hogy minél több vizet isztok, így a szervezet megtisztul."

 

A mi Urunk Jézus Krisztus

27.10.2014

 

"Nem hagylak el téged. Ne felejtsétek el otthonotokban az Én Nevemben az áldott szőlőt tartani az éhínség idejére."