szombat

Pünkösd vigíliája - Serra mise 2016.05 .14

Pünkösd Vigíliája, Serra mise a Pécs-Gyárvárosi templomban. A szentmisében papi és szerzetesi hivatásokért imádkoztunk.
A szentmisét bemutatta: Kövesi Ferenc plébános

Csíksomlyóval közös Pünkösdi szentmise a pilisszántói Boldogasszony kápolnánál. 2016.05.14. (Pilisszántó)

Élő közvetítés 12 órától. Élőben a Csíksomlyói pünkösdi búcsú - 2016

FÁtima KINYILATKOZTATÁSOK ÉS PRÓFÉCIÁK, LUZ DE MÁRIA ÁLTAL 2016

 

A LEGSZENTEBB SZŰZ

13.05.2016

 

Szeplőtelen Szívem szeretett gyermekei, nemcsak Fatimában, hanem jelenéseimben és a világnak szóló kinyilatkoztatásaimban is folytatom az emberhez intézett felhívást, hogy mentse meg magát. Az útnak állandónak kell lennie. Ahhoz, hogy elérjétek az Isteni Fiammal való egyesülés örömét, addig kell törekednetek, amíg minden tetteteket, minden cselekedeteteket azzal a tudattal teszitek, hogy a KIRÁLY gyermekei vagytok, és ez arra késztet benneteket, hogy úgy cselekedjetek és cselekedjetek, mint Fiam.

 

A fatimai próféciám nem fejeződött be. Fiam Egyháza skizmát fog szenvedni, az emberiség nem érzékeli ezt a felgyorsult mindennapi életben, eltávolította Fiamat az emberi foglalatosságoktól, amelyeknek nagyobb prioritást ad. FIAM NÉPÉNEK ÚJRA FEL KELL VENNIE AZ IMÁT SZENT MIHÁLY ARKANGYALHOZ, FIAM EGYHÁZÁNAK VÉDELMEZŐJÉHEZ.

 

A FÁTIMAI KÉRÉSEMET NEM TELJESÍTETTÉK...

SZEPLŐTELEN SZÍVEM GYERMEKEI: ANYAKÉNT KÉREM TŐLETEK SZENT SZÍVÜNK, SZEMÉLYES ÉS EGYÚTTAL A VILÁG MEGSZENTELÉSÉT. BŐSÉGES KEGYELMEKET ÁRASZTOK AZOK SZÁMÁRA, AKIK TELJESÍTIK A MAI NAPRA VONATKOZÓ KÉRÉSEMET.

Élő közvetítés 9 órától. Élőben a Csíksomlyói pünkösdi búcsú - 2016