szerda

Kozma Imre atya aranymiséje a Ferences templomban

Ünnepi szentmisét mutattak be a budapesti ferences templomban abból az alkalomból, hogy ötven éve szentelték pappá Kozma Imre atyát. A Magyar Máltai Szeretetszolgálat elnöke 1968-tól nyolc éven át volt káplán a templomban. Kozma Imre atya szerint ez a hely az ország lelki középpontja volt a diktatúra idején.
Az ötvenéves papi jubileum alkalmából bemutatott aranymise ünnepi szónoka Böjte Csaba elmondta: Kozma Imre atya új utakat tört a Máltai Szeretetszolgálat megszervezésével a hajléktalanok és általában a szükséget szenvedők megsegítésére, és legutóbb az irgalmasrendi kórházak ujjászervezésével írt történelmet. Hozzátette: Ha valaki a magyar nemzet bajait, sebeit látta, akkor az Imre atya. De nem arról beszél, hogy milyen rossz a mi népünk, milyen rossz a világ, hanem arról, hogy fogjunk össze és meg tudjuk csinálni. Hogy van remény. Érdemes ezeknek az embereknek a nyomán elindulni.

kedd

Kopt istentisztelet a Sziklatemplomban (2013.08.13.)

Szentmise közvetítés a Sziklatemplomból (2013.08.13)

A BonumTV élő szentmise közvetítése a budapesti Sziklatemplomból. A misét bemutatja: P. Hesz Á. Attila, pálos szerzetes.

2013!

 

Az áradások mindennaposak lesznek, és ti tudni fogjátok, hogy Atyám a világ mely részeire haragszik a legjobban

2013. augusztus 12. hétfő, 3:00
Drága szeretett leányom, követőim mindenhol – beleértve azokat is, akik nem tudnak ezekről az üzenetekről -, Engem keresvén a Templomaimba fognak behúzódni. A Szentlélek által nekik adott Ajándékomnak köszönhetően, Szívem Menedékébe lesznek sodorva. Ők érzékelni fogják a világban lévő nyugtalanságot és tudni fogják, hogy szükségük lesz a segítségemre ahhoz, hogy továbbra is szilárdak maradjanak Tanításaimban.
Sokan érezni fogják a változást a levegőben, mivel Isten ellenségei kezdik megismertetni tervüket – a gyűlölet tervét -, hogy becsapják a világot, miközben aljas cselekedeteik, hogy a bűn minden formáját elnézzék, ismertté válnak. A világ a gyötrelem áradásába lesz sodorva, és sokan meg lesznek döbbenve a bűn bálványozására tett kísérletektől, melyeket mindenütt látni fognak.
A test bűneit meg fogják tapsolni. Hiúságot és egy megszállott önszeretetet lehet majd látni szerte a világon. A megszállott önimádatot olyan alapvető tulajdonságnak fogják tekinteni, mint még soha ezelőtt. Azokat, akik nem keresik az ilyen élvezeteket, félredobják, és a kitaszítottság érzését fogják bennük kelteni.
A gonosz bűneit dicsőíteni fogják, és miközben az ember beszippantva találja magát ebbe az őrületbe, a világnak a harag áradata lesz bemutatva, mely által Atyám számos ország nagy részét elsöpri. Az áradások mindennaposak lesznek, és ti tudni fogjátok, hogy Atyám a világ mely részeire haragszik a legjobban, amikor a vizek dühödten elárasztják a nemzeteket.
Minden gonosz nemzet első kézből fogja megtapasztalni azt, hogy a test bűnei hogyan lesznek megbüntetve.
Atyám meg fogja állítani a gonoszt abban, hogy megszerezze azok lelkét, akik ebben a bűnben vétkesek, megakadályozván így őket abban, hogy másokat is megfertőzzenek. Ők meg lesznek állítva. Nekik nem lesz többé megengedve, hogy folytassák fertőzésüket.
Ez a gonoszság orvosolva lesz, és az Isten Keze által történő isteni beavatkozásnak most tanúi lehetnek mindenhol a világon.
Imádkozzatok Irgalomért azok számára, akiket elérnek ezek a büntetések. Én megvédem azokat, akik Hozzám fordulnak védelemért.
Jézusotok



http://www.youtube.com/watch?v=phu5UOewZjY
http://www.youtube.com/watch?v=rP5f30WnPJg