kedd

FÁtima KINYILATKOZTATÁSOK ÉS PRÓFÉCIÁK, LUZ DE MÁRIA ÁLTAL 2017

 

A LEGSZENTEBB SZŰZ

16.10.2017

 

Óvakodjatok a világhatalom uralkodójának hamis és kedves megjelenésétől, a medve nem az, aminek látszik, ezt már Fatimában bejelentettem.

 

A MI URUNK JÉZUS KRISZTUS

26.08.2017

 

Anyám közölte veletek, gyermekeivel az Isteni Akaratot, de ti becsuktátok a fületeket és megkeményítettétek a szíveteket, mert féltetek, hogy megsértitek azokat, akiket Anyám megparancsolta, hogy szenteljétek magatokat az Ő Szeplőtelen Szívének. Engedetlenségből Egyházam nem szentelte fel Oroszországot Anyám Szeplőtelen Szívének, és az emberiség szenvedni fog emiatt. Ha az engedelmesség nagyobb lett volna, mint a félelem, az emberiségnek nem kellene többé háborúval szembenéznie.

 

ANYÁM SZEPLŐTELEN SZÍVE GYŐZNI FOG, GYŐZNI FOG, DE EZÉRT NÉPEM ELSZENVEDI AZT, AMIT EL LEHETETT VOLNA KERÜLNI: MEGTISZTUL.

 

A MI URUNK JÉZUS KRISZTUS

29.04.2017

 

Ebben a pillanatban az ember szíve olyan, mint a kő. SAJNÁLOM, HOGY NEM VOLTAM HAJLANDÓ TELJES EGÉSZÉBEN ISMERTETNI AZT AZ ÜZENETET, AMELYET ÉDESANYÁM FÁTIMÁBAN ADOTT, MERT ANNYIRA FÁJDALMAS, DE ANNYIRA IGAZ, HOGY HA A GYERMEKEIM TUDNÁNAK RÓLA, MEGVÁLTOZTATNÁ AZ EMBERT ÉS AZ EMBER SORSÁT.

 

A MI URUNK JÉZUS KRISZTUS

19.02.2017

 

Szeretett Népem, a kommunizmus nagy erővel fog felemelkedni, mint az a nagyhatalom, amely uralni fogja az emberiséget, és rá fogja kényszeríteni magát a világra. Az Anyám kérésének való engedetlenség 1917-ben, ez a kiváltó oka ennek az uralomnak, ezt említem nektek 2017-ben, a 100. évfordulón.

A MI URUNK JÉZUS KRISZTUS

25.01.2017

 

Fatimai Harmadik Titok az Én Szavamban van, keményen adtam, hogy Népem felébredjen és új hajnalt éljen, és ne éljen tovább tudatlanságban, és ne kerüljön a dekadencia szégyenébe.....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése