csütörtök

Szederkényi Károly atya Szentmiséje a Pálos Kolostor-templom védőszentjének, Szent Imre herceg tiszteletére. 2014. 11. 06.

Az Antikrisztus Próféciák és kinyilatkoztatások Luz de María számára 2014


A MI URUNK JÉZUS KRISZTUS

05.11.2014

 

Imádkozzatok gyermekek, Egyházamért, az a feszültség pillanatait fogja megélni a népem jó szokásai ellen hozott rendeletek miatt.

Ne felejtsétek el, hogy Róma el fogja veszíteni a hitet, és az Antikrisztus székhelye lesz, ahonnan nagy csodákkal fog csatákat nyerni, de az Én Népem nem marad egyedül, el fogom küldeni azt, aki segíteni fog az Én Népemnek, és EZ A KÜLDŐ SZEMBEN fog állni a GONOSZ ERŐI KÖZÖTT, SZAVAMOT HORDOZIK A SZÁMÁBAN, TŰZként fogja ÉGETNI AZ ANTIKRISZTUS BELSEJÉT.

A MI URUNK JÉZUSKRISZTUS

22.10.2014

 

"NE HAGYJÁTOK MAGATOKAT BECSAPNI, NINCS OLYAN HELY EZEN A BOLYGÓN, AHOL A GAZDASÁG SZILÁRD LENNE. HÚZZÁTOK MEG AZ ÖVETEKET, ÉS BÍZZATOK BENNEM. Ne legyetek olyanok, mint a farizeusok, akik azt mondják, hogy szeretnek Engem, és a tragikus pillanatokban panaszkodnak, és félreteszik a felhívásaimat, és csak a fájdalom pillanatait látják, anélkül, hogy megtérnének, és anélkül, hogy harcolnának a hamis istenek, ebben az esetben a pénz ellen. Mindez, gyermekeim, az Antikrisztus érkezésének előkészítése. Ő el fogja csábítani az embereket, és nagy hatalommal fogja irányítani az emberek elméjét, és azok, akik nem az Én Akaratomban élnek; engedni fognak ennek a hatalomnak, és az antikrisztus javára fognak állni, aki el fogja venni a hatalmat az egész emberiségtől.".

 

BOLDOGSÁGOS SZŰZ MÁRIA

13.10.2014

 

"Az Antikrisztus hamarosan megmutatja magát, de mielőtt ez megtörténik, minden csápja együtt fog működni az ember ellen."

 

JÉZUS KRISZTUS URUNK

08.10.2014

 

"Ezek kegyetlen pillanatok, az üldözés pillanatai Egyházam számára, megelőző pillanatok, mielőtt szembesülnének saját tetteikkel, pillanatok, amelyeket az antikrisztus a kezébe vett, hogy földi hatalmával megvásárolja mindazokat, akik hatalmat tartanak fenn népem felett, hogy elhagyjanak Engem.""

 

BOLDOGSÁGOS SZŰZ MÁRIA

 

21.09.2014

 

"IMÁDKOZZATOK ÉS LÉVJETEK AKTÍV TEREMTÉSEKET, AMELYEK TANÚSÍTVÁNYT TESZTELNEK FIAIM SZERETETÉRŐL, AKI AZ ÉLŐ SZERETET ÉLŐ TANÚSÍTVÁNYÁVAL KÍVÁNJA, FELHÍVVA MINDEN EMBERI LÉNYT AZ ANTIKRISZTUS NAGY TÁMOGATÁSÁRA, AMELYEK AZ EMBERSÉGEN FELÜL VAN... és hogy hamarosan közszereplővé fog válni.... De mielőtt ez megtörténik, Fiam Népe már most is szenved az Antikrisztus csápjai miatt, és e nagy csápok egyike a kommunizmus, amely az emberiség nagy ostoraként csendben behatolt, és kis országokat felhasználva, segítséggel ellátva, és így csendben beszivárogva, szatelliteket hozott létre.

 

Ez az erő, amely megragadja az ember gondolkodását, amely megkorbácsolja az ember akaratát, és meghatározza cselekedeteit és tetteit, megtévesztette Gyermekeimet, és a Népek többségét leigázza, arra kényszerítve őket, hogy lélekben rabszolgasorba taszítsák magukat, hogy "nemet" mondjanak Fiamnak, és alávessék magukat a kommunizmus által gyakorolt hatalomnak és uralomnak, amelyet a gonosz vezet.

A sátán már alakot öltött ...

 

... az atomenergián keresztül öltött testet,

... a kommunizmuson keresztül öltött testet,

... alakot öltött az ételeken keresztül, megmérgezve és megmérgezve a testet, amely a Szentlélek temploma,

... alakot öltött a tudomány által, amelyet helytelenül használtak, és alakot öltött az atomenergiában."

A MI URUNK JÉZUS KRISZTUS

17.09.2014

 

AZ ANTIKRISZTUS AZ EGYHÁZAM TETEJÉRE FOG JÖNNI, IGEN MEGSEBESÍTI, DE NEM FOGJA LEGYŐZNI. Készüljetek fel, szeretteim, Egyházamat erősen meg fogják rázni, és gyermekeim levertnek fogják érezni magukat, de nem szabad elfelejtenetek a Védelmembe vetett hitet. Egyházam intézményét, hierarchiáját erősen támadni fogja a gonosz.

 

A MI URUNK JÉZUS KRISZTUS

08.09.2014

 

Gyermekeim, Népemet minden gonoszság körülveszi, ezek behatoltak beléjük, és nagy zsákmányt akarnak szerezni, hogy növeljék a szektákat, amelyek terveim ellen harcolnak. A szabadkőművesség, az illuminátusok, a kommunizmus és a sátán szolgálatában álló nagy technológiák beavatkoznak Terveimbe, védelmet nyújtanak azok, akik elárultak Engem az emberek jóváhagyásával és önelégültségével, és akaratukat teljesen Népem ellenségének, az Antikrisztusnak szolgálatába állítják.

 

Egyházam mindannyian vagytok, akikhez Magamhoz fordulok... Egyházamban démoni érdekek rejtőznek, hogy az antikrisztus uralmát megalapozzák.

 

A LEGSZENTEBB SZŰZ MÁRIA

04.09.2014

 

Szeretteim!

 

Finoman, Fiam Egyházában a gonoszság, amely nem fog megállni, növekszik, amíg az antikrisztus teljesen birtokba nem veszi Péter székét a földön.

 

Mennyi fájdalom lesz, amikor a hívőknek megtiltják a parancsolatok teljesítését, megtiltják a szentségeket és megtagadják a Szentírás Szent Igéjét! Mennyi fájdalom! Fiam népét megtévesztik majd.

 

BOLDOGSÁGOS SZŰZ MÁRIA

17.08.2014

 

"LEGYETEK FELKÉSZÜLVE! AZ ANTIKRISZTUS EZEKBEN A PILLANATOKBAN FOG MEGJELENNI A NYILVÁNOSSÁG ELŐTT, ÉS MEG FOGJA LEPNI AZOKAT, AKIK TAGADTÁK EZT A TÉNYT; ÖSSZEZAVARODVA ÉS MEGTÉVESZTVE HAMIS CSODÁKKAL, AMELYEK NAGYSZÁMÚ KÖVETŐT FOGNAK VONZANI. LEGYETEK SZERETET, KÜLÖNBEN KÖNNYŰ PRÉDÁI LESZTEK A GONOSZNAK, AMELY TERMÉKENY TALAJRA TALÁL BENNETEK."

 

A MI URUNK JÉZUS KRISZTUS

 

08.03.2014

 

"NÉPEM INKVIZÍTORA ELŐKÉSZÍTI BEMUTATKOZÁSÁT AZ EMBERISÉG ELŐTT."

 

BOLDOGSÁGOS SZŰZ MÁRIA

07.09.2014

 

"MARADJATOK ÉBEREK, GYERMEKEIM, HOGY AZ ANTIKRISZTUST KÍSÉRŐ ERŐK FONDORLATOSAN HARCOLNAK GYERMEKEIM ELLEN."

 

JÉZUS KERESZTÉNY URUNK

07.07.2014

 

"Gyermekeim, az emberiségben való hit hiánya megsebez Engem; ez felgyorsítja annak a megjelenését, aki az Antikrisztus, aki üldözni fogja Egyházamat, és anélkül, hogy tudná, minden egyes hívemet szentebbé teszi, ahogyan szent reménységben folytatja.""

 

BOLDOGSÁGOS SZŰZ MÁRIA

30.05.2014

 

"Oly sok érdek mozog előttetek, és ti nem különböztetitek meg őket! Érdeklődés híján megmaradtatok a hullámok mozgását nézni, de nem voltatok hajlandók mélyebbre menni. Ez a pillanat döntő fontosságú, az érdekek, amelyek az antikrisztust fogják szolgálni, teljes mértékben kihasználták és továbbra is csendben halált hoznak mindazokra, akik bányászok, akik passzivitásból nem reagálnak, mert ami világi, az vakon, süketen és némán tartja őket."

 

BOLDOGSÁGOS SZŰZ MÁRIA

06.05.2014

 

"Gyermekeim, ti egy ördögi hatalmat hoztatok létre a világban, fenntartva azt, ami szükséges ahhoz, hogy az antikrisztus továbbra is mindenhol gonoszságot tudjon vetni. Trükkökkel ássa alá; mivel ő a legperverzebb, észrevétlen marad az emberiség előtt, amíg fel nem fedezik. Ebben a pillanatban hajtja végre tervét az emberek ellen; mint a szél, amely a jót vagy a rosszat, a jót vagy a gonoszt fújja, úgy az antikrisztus is felülmúlja azokat, akik tudatosan cselekszenek és engednek a bűnnek.

 

Szeretteim: ELÉRKEZETT AZ A PILLANAT, AMIKOR AZ EMBER "EGÓJA" OLYAN MÉLYRE HATOL, HOGY NEM GONDOL TESTVÉREIRE, HANEM INKÁBB ÖNMAGÁBAN, CSAK A SAJÁT ÖRÖMÉRE. EZEKET AZ ATYA KI FOGJA HÁNYNI, HA NEM TÉRNEK MEG, MIELŐTT ELHÍVJÁK ŐKET. NE MARADJATOK KÖZÖMBÖSEK E NEMZEDÉK ESEMÉNYEI ÉS JELEI ELŐTT.

Ez az antikrisztus azért jön, hogy elárulja Fiam Népét egy olyan nagy világhatalommal, amelyet anélkül szerzett meg, hogy az emberiség észrevenné; a látszólag ellenséges országok közötti kompromisszumok nagy megtévesztést jelentenek majd.

 

Az Antikrisztus a Földről, az emberek közül, a földi hatalmak közül, politikai és hatalmasok közül bukkant fel és cselekszik; hatalma lesz mindaz felett, ami vallási és politikai".

 

A MI URUNK JÉZUS KRISZTUS

27.03.2014

 

"Igazságosságom megvédi Népemet, és megszabadítja őket a nagy elnyomó kezétől: az Antikrisztus és légiói kezétől, kezektől, amelyeket Anyám az Ő Tisztaságával fog szétzúzni."

 

BOLDOGSÁGOS SZŰZ MÁRIA

05.03.2014

 

"Ne várjátok az Antikrisztus megjelenését előttetek, nézzétek meg munkáját és tetteit köztetek, különösen hatalmas karját: a kommunizmust. A tudomány felelőtlensége, amelyet az ember rosszul használ ki a tudósok által, akiknek nem volt semmi fenntartásuk a tömegpusztító fegyverek létrehozásában, lesz a hóhér, amely által gyermekeim milliói fognak meghalni."

 

BOLDOGSÁGOS SZŰZ MÁRIA

02.02.2014

 

"AZ EMBER LEGNAGYOBB CSAPÁSA AZ ATOMENERGIA ÉS VELE EGYÜTT AZ ÉLET AJÁNDÉKÁNAK MEGVETÉSE. Onnan szabadul ki az antikrisztus erejének minden gonosz hordozója.