csütörtök

OROSZORSZÁG Kinyilatkoztatások és próféciák Luz de Mária által 2016

 

A LEGSZENTEBB SZŰZ

 

07.12.2016

 

Imádkozzatok Oroszországért, meg fogja lepni a világot.

 

A LEGSZENTEBB SZŰZ

 

17.11.2016

 

Imádkozzatok gyerekek, Oroszországban a farkas a báránybőr mögé bújik.

 

A LEGSZENTEBB SZŰZ

 

03.11.2016

 

Imádkozzatok, gyerekek, imádkozzatok Oroszországért: aki alszik, felébred az Emberiség felett.

 

A MI URUNK JÉZUS KRISZTUS

06.08.2016

 

Szeretett Népem, imádkozzatok Oroszországért, ébresszétek fel az alvó óriást, és mutassátok meg a hatalmatokat.

 

A MI URUNK JÉZUS KRISZTUS

18.06.2016

 

Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok, imádkozzatok, Oroszország felemelkedik, ő, aki úgy tűnt, hogy alszik, az Emberiség ellen küzd, és egy ideiglenes szövetségben, mindenki fél tőle.

 

A LEGSZENTEBB SZŰZ

 

15.06.2016

 

Imádkozzatok gyerekek, imádkozzatok, Oroszország felébreszti a világot, imádkozzatok, a fájdalom a szövetség kezéből jön.

 

A MI URUNK JÉZUS KRISZTUS

22.05.2016

 

Szeretett Népem, a kommunizmus csökkenni látszik, ez a gonosz stratégiája, hogy a fogság új formáját hozza létre, amelyet átadnak a bitorló szövetségeseinek.

 

A LEGSZENTEBB SZŰZ

 

08.05.2016

 

Imádkozzatok Oroszországért, ébresszétek fel azt, aki látszólagos békében aludt.

 

A LEGSZENTEBB SZŰZ

 

02.05.2016

 

Imádkozzatok Oroszországért, ez lesz az emberiség csapása, megnyerte a kívánt időt.

Élő közvetítés 10:30 -tól. Szeplőtelen Fogantatás ünnepe.2016

December 8-án, csütörtökön Szeplőtelen Fogantatás ünnepe, szentmisék a kegytemplomban reggel fél 7 órától, fél 11 órától és este 6 órától lesznek.

hétfő

Az Antikrisztus Próféciák és kinyilatkoztatások Luz de María számára 2016


A MI URUNK JÉZUS KRISZTUS

04.12.2016

 

Mindaz, ami ebben a pillanatban adatik, az ember által gyanútlan pillanatoktól fogva előkészített, hogy ezt a pillanatot az emberiségben lévő kis antikrisztusokon keresztül az imposztor uralja majd. Ahogyan az antikrisztus csápokkal rendelkezik, ezeket a csápokat azok tartják fenn, akik az Emberiségben megengedték az aberrációt a szó teljes terjedelmében.

 

A LEGSZENTEBB SZŰZ MÁRIA

 

30.11.2016

 

Jól tudjátok, Gyermekeim, hogy az egész emberiséget manipuláló HATALMAS ELIT AZ ANTIKRISZTUS MEGJELENÍTÉSÉT KÉSZÍTI, ÉS EZ AZ ÉN SÜRGŐSSÉGEM, hogy ti, az én gyermekeim, NE TÉRJETEK MEG, mert azok, akik nem ismerik ezeket a próféciákat, aljasul megtéveszthetők lesznek, a kimerülésig összezavarodnak, és a pokol tüzébe kerülnek, mert megvetik Fiamat és szeretik a szélhámost.

 

A LEGSZENTEBB SZŰZ MÁRIA

 

07.10.2016

 

AZ ÖRDÖG MEGSZÁLLTA A FÖLDET, HOGY AZ EMBERT ISTEN ELLEN VEZESSE. A gonosz szövetségeseinek sikerült elérniük, hogy az Antikrisztus az előző pillanatokból manipulálja az Emberiséget azáltal, hogy a gonoszságot beoltja az emberek elméjébe. Az antikrisztus anélkül indította el hatalmát, hogy a nyilvános megjelenése megtörtént volna, növelve ezzel e nemzedék aljas tetteit, amelyre úgy fognak emlékezni, hogy saját szerencsétlenségét okozta.

 

EZ A GENERÁCIÓ VÉGRE VESZI A GYŰLÖLETET AZOK KEZÉBEN, AMELYEK AZ ANTIKRISZTUST FIAIM EMBEREI ELLENSÉGÉVEL KERESZTÜNK, a szabadkőművesség, az illuminátusok, a kommunizmus, a lázadás, a hamisság, a hit hiánya és a sátánizmus hosszú tevékenysége következtében, amely beszivárgott Fiam Egyházába, ami miatt a gonoszság csápjai kíméletlenül az egész Emberiség ellen hatnak.

 

A LEGSZENTEBB SZŰZ MÁRIA

 

21.06.2016

 

Az Emberiség görcse behatol az ember elméjébe, gondolataiba és szívébe.

 

Ezt a felfordulást úgy tervezték ki, hogy pontosan ebben a pillanatban következzen be, előre beprogramozva azok részeként, akik az Antikrisztus, az aberrált megtévesztő, mindennek meggyalázója létrehozásán dolgoznak Fiam Házában.

 

SZENT MIHÁLY ARKANGYAL

 

20.05.2016

 

Imádkozzatok, Isten gyermekei, imádkozzatok, a mészáros antikrisztust a trón mögött uralkodó elit tagjai segítik és védik: a Bilderberg Klub, az illuminátusok és a szabadkőművesek pillanatok alatt felemelik őt.

 

A LEGSZENTEBB SZŰZ MÁRIA

 

02.05.2016

 

Gyermekeim, az Antikrisztust az Emberiség sorsát a hatalom által irányító elit őrzi, az Antikrisztus ezen szövetségeseinek uralmát társadalmi elnyomással nyomatékosítják.

 

A MI URUNK JÉZUS KRISZTUS

 

18.02.2016

 

A terrorizmus könyörtelenül cselekszik, hogy félelemben tartsa őket, ez az antikrisztus fegyvere, amely megfélemlíti a Hit nélküli Népemet.

BOLDOGSÁGOS SZŰZ MÁRIA

 

31.01.2016

 

Az ördög beágyazta magát a nagyobb hatalmi pozíciókba a világban, az Antikrisztusra vár, hogy ő vegye át az egész emberiség irányítását.

 

BOLDOGSÁGOS SZŰZ MÁRIA

 

28.01.2016

 

EZ A PILLANAT NEM AKÁRMILYEN PILLANAT. EZ A PILLANATOK PILLANATA, AMIKOR TÍZ NEMZET VESZI ÁT A FÖLD IRÁNYÍTÁSÁT, ÉS TÍZ VEZETŐJÜK LESZ AZ ÚJ VILÁGREND KÉPVISELŐJE.

 

Az antikrisztus előzetes figyelmeztetés nélkül lép nyilvánosság elé, és nagy dicséretekkel érkezik, mint aki el fogja érni a békét és a népek közötti megbékélést, a békét, amely az emberiség hóhérának közelgő jelenlétét jelzi.

A MI URUNK JÉZUS KRISZTUS

24.01.2016

 

Szeretett:

 

A NAGY SZÉLHÁMOS MEGJELENIK, ÉS BEJELENTI A MEGOLDÁST MINDARRA, AMI TÖRTÉNIK. AZ IGAZAK VÉRÉVEL SZENNYEZETT KEZÉVEL CSODÁKAT FOG TENNI A POKOLBÓL, HOGY MEGTÉVESSZE GYERMEKEIMET.

 

Ez az imposztor a legvéresebb háborúban érkezik, amelyet az emberiség valaha is átélt. Úgy jelenik meg, mint a kétségbeesett és lélegzetvisszafojtva élő emberiség megmentője, akik azonnal elfogadják a sátán által maga eléjük tett ajánlatot, és ezzel átadják magukat a gonosz seregeinek.

 

Ez az imposztor nagy ékesszólással fogja összezavarni Népemet, hangja dallamosnak fog tűnni, fekete szemei összezavarnak; szavai összezavarnak, hamis lesz, mert a bölcsesség, amellyel rendelkezni fog, nem a Szentlélek, hanem maga az ördög bölcsessége lesz.

 

A MI URUNK JÉZUS KRISZTUS

21.01.2016

 

Ebben a pillanatban a gazdaság az Antikrisztus egyik erős stratégiája, amellyel destabilizálni fogja a Nemzeteket, amíg azok meg nem hódolnak, és meg fogja vásárolni azoknak a lelkét, akik nem akarnak szenvedni a pénz hiánya miatt.

 

A LEGSZENTEBB SZŰZ MÁRIA

18.01.2016

 

Szeplőtelen Szívem szeretett gyermekei, ne csüggedjetek. Azokkal szemben, akik eljönnek, hogy azt javasolják, hogy válasszanak el Engem Fiam Egyházától, ez az Antikrisztus eljövetelének jele. Imádkozzátok a Szent Rózsafüzért, és szeressétek Fiamat, ahogyan én szeretem Őt.

 

Ugyanezen Anyai Szeretet által Fiam gyermekeinek kalauza akkor fog eljönni, amikor Fiam Népe elnyomva találja magát a szabadkőművesség által, amely átvette az uralmat Fiam Egyháza felett, és az antikrisztusnak engedelmeskedő elit által, akik a megtestesült ördög hatalmának megkönnyítésén dolgoztak.

A MI URUNK JÉZUS KRISZTUS

13.01.2016

 

Hirdessétek Népemnek, hogy bele kell mélyedniük az emberiség iránti Szeretetem magyarázatába; ne rejtsétek el az elnyomót, a hazugot, Szeretetem csalóját. Tudjátok, hogy az Antikrisztus azért jön, hogy részt vegyen a nagy lelki csatában, üldözve azokat, akik hűségesek Hozzám, hogy félelmet és kétséget ébresszen bennük, hogy megtagadjanak Engem.

 

A MI URUNK JÉZUS KRISZTUS

10.01.2016

 

Annyit beszéltem nektek az antikrisztusról! és az Én Népem továbbra is várja, hogy bemutatkozzon az emberiség előtt, önjelöltként hirdetve magát. Gyermekeim, ne tévedjetek, megkülönböztessétek: A gonosz kihasználja a megpróbáltatás, a fájdalom, a betegség, a magány, az önhittség, az engedetlenség, a tagadás, az ellenségeskedés, az önhittség, a bánat és a kétség pillanatát, hogy magával ragadjon benneteket, és betöltsön közönyével és dühével, hogy magához rántson benneteket, és felajánlja nektek a vigaszt, amelyre abban a pillanatban szükségetek van, hogy vele és azok ellen járjatok, akik a testvéreitek.

 

Az Antikrisztusnak megvannak a csápjai, amelyekkel bebörtönözte gyermekeimet, és gyermekeim tévedésben élnek, mert nem éberek Templomaimban. Figyelmeztetni kell őket MOST!

 

Különböző területeken a technológia jótékonyan hatott az emberre. Más területeken a veszélyek sokkal nagyobbak erre a nemzedékre, amely túl akarja szárnyalni önmagát, és hagyta, hogy a gonosz birtokba vegye a technológiai eszközöket, hogy elhomályosítsa, sőt megsemmisítse az embert, hogy az ne legyen képes józanul gondolkodni, és elragadja a gonosz, amely addig béklyózza őt, amíg a gonoszság az emberi teremtmény bűnévé válik.

 

A VISSZAÉLÉSSZERŰ TUDOMÁNY MINDEN KOROSZTÁLY SZÁMÁRA KÖNNYEN HOZZÁFÉRHETŐ. Felszólítottalak, hogy maradj távol a videojátékoktól. Anyám figyelmeztetett benneteket arra, hogy milyen veszélyt jelent egy emberi lény számára, ha folyamatosan és önként, élete nagy részében egy képernyő előtt kapja a gonoszt, és arra képzik ki, hogy egy zászlóalj vagy egy hadsereg tagja legyen, vagy csak arra, hogy gyilkoljon.

 

Szeretett Népem, az antikrisztus hatalommal veszi magához azokat a fegyvereket, amelyeket az ember készített számára, és amelyeket arra használ, hogy eltérítse Népemet a jó útról, az igazságtól, az élet tiszteletétől, a felebaráti szeretettől és attól, hogy emberibb legyen. Emberibbé kell válnotok a Szeretet ajándéka által, hogy megálljatok e rosszindulatú, gigantikus hullám közepette, amelyet az antikrisztus manipulált, miközben az Én Népem félelemből nem nevezi a bűnt bűnnek. És ebben a pillanatban az antikrisztus rávetette magát az enyéimre, hogy megszállja őket, miközben normálisnak látják, ami számos országban történik, ahol gyermekeim éhen halnak, szülei döntése miatt halnak meg, vagy testvéreik ölik meg őket kedvtelésből.

A LEGSZENTEBB SZŰZ MÁRIA

05.01.2016

 

Fiaim elküldik segítségét, az isteni szeretet angyalát, aki megvédi fiam népét a megpróbáltatás pillanatában, hogy támogassa őket az antikrisztus és légióinak nagy elnyomásával szemben. Ne féljetek, gyermekeim, ne féljetek, mert az Atya Háza nem hagyja el, és nem engedi, hogy a gonosz győzedelmeskedjen a jó felett.