péntek

Böjte Csaba atya a bonyhádi katolikus templomban misézett

"Az embereket csak szeretve lehet jobbá tenni."
Böjte Csaba atya - ferences szerzetes, a Dévai Szent Ferenc Alapítvány elnöke - 2014. szeptember 26-án, a bonyhádi katolikus templomban, közösen misézett a helybeli atyákkal. Erb József Plébános, Illés Albert SJ, Markovics Milán Mór Tábori lelkész.

hétfő

OROSZORSZÁG Kinyilatkoztatások és próféciák Luz de Mária által 2014

 

A LEGSZENTEBB SZŰZ

 

05.03.2014

 

TI, GYERMEKEIM, TÖBBNYIRE NEM VAGYTOK TUDATÁBAN ANNAK A PUSZTÍTÁSNAK, NEMCSAK A SZELLEM, HANEM AZ EGÉSZ TEREMTÉS SZÁMÁRA, AMELLYEL A KOMMUNIZMUS EL FOGJA NYOMNI EZT A NEMZEDÉKET. A gazdasági érdekek meghajlítják a népeket, akik egy olyan uralkodó kezében találják magukat, aki teljesen a gazdaságnak szenteli magát, amely uralkodik, és még a vallási meggyőződéseket sem tartja tiszteletben.

 

Annyira hívtalak benneteket, hogy legyetek éberek, és ti, gyermekeim, emberi akarattal a nagy kommunista hatalmaknak elkötelezett teremtmények kezébe adtátok országotok tervét és sorsát. Az emberiség rémülten és borzadva fogja nézni azoknak a kegyetlenségét, akik könyörület nélkül, teljesen megostoroznak benneteket.

 

Annyira hívtam Fiam Egyházát... és olyannyira könyörögtem hosszú-hosszú éveken át eszközeimen keresztül, hogy Fiam Egyházának hierarchiája szentelje az egész világot Szeplőtelen Szívemnek, és különösen Oroszországot...!

 

Ez a sértés ebben a pillanatban az egész emberiség ellen támad, és ez az, hogy figyelmen kívül hagyták Kéréseimet, kitartó Felhívásaimat, elrejtve Népem elől a Fatimában adott Felhívásom teljességét.

A LEGSZENTEBB SZŰZ

 

21.09.2014

 

A KÜLÖNBÖZŐ IDŐKBEN ÉS KÜLÖNBÖZŐ ORSZÁGOKBAN ADOTT SZÓIM FENNTARTÓDnak a jelenben, KÉRVE, HOGY AZ OROSZORSZÁG NAGY NEMZETSÉGÉT MEGSZÜNTETNÉK SZÍVEMBEN, és ez még nem teljesült be, és a Fatimában adott Szavam sem lett teljesen kinyilatkoztatva, de ez a nemzedék nem fog elpusztulni anélkül, hogy a Fatimában adott Szavam ne lenne ismert Fiam egész népe számára.

 

ENGEDELMESKEDEM AZ ATYA AKARATÁNAK, ÉS AZ ATYA AKARATA AZ, HOGY AZ Ő NÉPE MEGTUDJA, MIT PARANCSOLTAK NEKEM, HOGY KINYILATKOZTASSAM.