csütörtök

Nagy üldöztetés Luz de Mária által 2020

 


SZENT MIHÁLY ARKANGYAL

19.08.2020


Ha megnézzük azokat, akik naponta elmentek a szentmisére, és részesültek az Eucharisztiában...

Ha megnézzük azokat, akik minden időben és minden helyen imádkoztak, akik nem hagytak kétséget vallásosságuk felől...

Ha megnézzük azokat, akik túlzott szerénységgel öltözködtek, és az üldöztetéstől való félelmükben barlangokba mentek, és megtagadták Királyunkat és Urunkat, Jézus Krisztust, mint "Urukat és Istenüket", hogy megmentsék az életüket.....


Legyetek biztosak abban, hogy az üldöztetés NEM LESZ, hanem erősödni fog a mi Urunk és Királyunk Jézus Krisztus igaz népe ellen.


A LEGSZENTEBB SZŰZ MÁRIA

07.06.2020


A NAGY HIRDETÉS áldást hoz azoknak a lelkeknek, akik Fiam Egyházának igaz tanítóhivatalán belül maradnak. Azok, akik az újdonságokat és a modernizmusokat lelki életük részeként fogadták el: egyesek meg fognak térni, mások fellázadnak a Szentháromság és ez Édesanya ellen, és az emberiség ellenőrizhetetlen üldözésbe kezd Fiam hűséges Népe ellen.


A MI URUNK JÉZUS KRISZTUS

12.01.2020


NÉPEM, A CSAPÁSOKBAN, A TERMÉSZET TÁMADÁSAIBAN, AZ ÜLDÖZÉSEKBEN, A RÁGALMAKBAN, A SÉRTÉSEKBEN, ÉS AMIKOR ELŰZNEK BENNETEKET BIZONYOS HELYEKRŐL, NE FELEDJÉTEK, HOGY "A MI SZENTHÁROMSÁGUNK VELETEK VAN, ÉS NÉPEM NEM FOG ÖRÖKKÉ SZENVEDNI".

Gyűljetek össze csoportokban, akár családi, akár ima, akár szilárd barátságok formájában, és készítsetek elő olyan helyeket, ahol súlyos üldöztetés vagy háború idején együtt tudtok majd állni. Készletezzétek fel a legszükségesebb dolgokat, hogy ott tudjatok maradni, amíg Angyalaim nem szólnak nektek. Ezek a BÚTOROK védve lesznek az inváziótól, ne feledjétek, hogy az erő az egységben van, ha valaki meggyengül a hitben, egy másik felemeli, ha valaki megbetegszik, egy másik testvér segít neki, EGYÜTT.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése