hétfő

FÁtima KINYILATKOZTATÁSOK ÉS PRÓFÉCIÁK, LUZ DE MÁRIA ÁLTAL 2020

 


A LEGSZENTEBB SZŰZ MÁRIA

29.11.2020


A GONOSZ TIZENEGYEDIK KEZE ZÁRUL AZ EMBERSÉGRE, erősen támadja az emberiséget, hogy megváltoztassa mentalitásukat és megzavarja őket, hogy kontrollálatlan félelemre vezesse őket, hogy biztonságot kínáljon nekik és stabilitást ígérjen nekik, és így irányítsa őket, ahogy a tömegeket irányítják a városokban.


LUZ MÁRIA MEGJEGYZÉSE


Édesanyánk figyelmeztet bennünket arra, ami közeleg, világosan elmondja nekünk a terveket, amelyek az emberi fajra leselkednek a mentalitás, a reakció, az ember gondolkodásának megváltozásával, és általában az értékek megváltozásával minden olyan területen, ahol az ember fejlődik. Ez a világrend nagy lépése, ezzel állunk szemben, és a válaszunk a Hit, Hit, Hit, Hit, nem mondhatunk igent arra, ami "nem", és nem mondhatunk nemet arra, ami "igen"! Ne feledjük, hogy a Fatimai Szűzanya a Harmadik Titokban figyelmeztette a világot a kommunizmus veszélyére.....



A LEGSZENTEBB SZŰZ MÁRIA

11.07.2020

 

Ne féljetek gyermekeim, tudni fogtok a NAGY CSODÁMRÓL, látni fogjátok a Hit eredményét, amely beteljesedik San Sebastian de Garabandalban, megosztva Fatimai Szentélyemben, Guadalupe-i Szentélyemben Mexikóban, Zaragozában a Basilica del Pilar kegyhelyemen és azokon a helyeken, ahol jelenvalóvá tettem és ahol továbbra is valóban jelenvalóvá teszem magam a Földön. Ezt kértem Fiamtól a lelkek áldására az egész világon, mert a NAGY CSODA AZ EMBERI LÉNYEK MEGVÁLTÁSÁT fogja szolgálni.

 

Gyermekeim vágyni fognak arra, hogy e Szentélyek felé haladjanak, bár ez nehéz lesz számukra, de azok, akik rájuk néznek, és azok, akik méltóképpen megélik ezt magukban, tudni fogják, hogy Isten megvédi őket, és a félelem el fog távozni az Én gyermekeimtől.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése