hétfő

FÁtima KINYILATKOZTATÁSOK ÉS PRÓFÉCIÁK, LUZ DE MÁRIA ÁLTAL 2014

 

A LEGSZENTEBB SZŰZ

21.12.2014

 

Ha Fiam népe tudná, hogy mit jelentettünk be, sokkal szerényebbek lennének.....

Ha gyermekeim megismernék Fatimai Szavam mélységét és komolyságát, akkor sok lélek elveszését akadályozná meg...

 

A MI URUNK JÉZUS KRISZTUS

01.11.2014

 

Nem fogadták meg felhívásomat a megtérésre, és Anyámat saját gyermekeim gúnyolják, akik mágnesként vonzzák a szerencsétlenségeket az emberiség felé..., elmulasztották Anyám fatimai kérését, Oroszországot nem szentelték fel Anyám Szeplőtelen Szívének.

 

A háború nem szóbeszéd, hanem a tenger vize alatt halad előre, anélkül, hogy gyermekeim végignéznék. Ez elhárulna, ha gyermekeim visszatérnének Hozzám, oltva a lelkek iránti szomjamat, és ha Anyám fatimai üzenete teljes egészében feltárulna. Ez kitágítaná a földi hatalom által szándékosan korlátozott ember elméjét.

 

A LEGSZENTEBB SZŰZ

21.09.2014

 

A KÜLÖNBÖZŐ IDŐKBEN ÉS KÜLÖNBÖZŐ ORSZÁGOKBAN ADOTT SZÓIM FENNTARTÓDnak a jelenben, KÉRVE, HOGY AZ OROSZORSZÁG NAGY NEMZETSÉGÉT MEGSZÜNTETNÉK SZÍVEMBEN, és ez még nem teljesült be, és a Fatimában adott Szavam sem lett teljesen kinyilatkoztatva, de ez a nemzedék nem fog elpusztulni anélkül, hogy a Fatimában adott Szavam ne lenne ismert Fiam egész népe számára.

 

A LEGSZENTEBB SZŰZ

05.03.2014

 

Szeretteim, ez a nemzedék súlyos hibát követett el, és nagy sértést követett el Velem szemben. Ez a súlyos sértés a Fatimában megfogalmazott kérésem figyelmen kívül hagyása: Oroszországot Szeplőtelen Szívemnek szentelni.

 

TI, GYERMEKEIM, TÖBBNYIRE NEM VAGYTOK TUDATÁBAN ANNAK A PUSZTÍTÁSNAK, NEMCSAK A SZELLEM, HANEM AZ EGÉSZ TEREMTÉS SZÁMÁRA, AMELLYEL A KOMMUNIZMUS EL FOGJA NYOMNI EZT A NEMZEDÉKET. A gazdasági érdekek meghajlítják a népeket, akik egy olyan uralkodó kezében találják magukat, aki teljesen a gazdaságnak szenteli magát, amely uralkodik, és még a vallási meggyőződéseket sem tartja tiszteletben.

 

Annyira hívtalak benneteket, hogy legyetek éberek, és ti, gyermekeim, emberi akarattal a nagy kommunista hatalmaknak elkötelezett teremtmények kezébe adtátok országotok tervét és sorsát. Az emberiség rémülten és borzadva fogja nézni azoknak a kegyetlenségét, akik könyörület nélkül, teljesen megostoroznak benneteket.

 

Annyira hívtam Fiam Egyházát... és olyannyira könyörögtem hosszú-hosszú éveken át eszközeimen keresztül, hogy Fiam Egyházának hierarchiája szentelje az egész világot Szeplőtelen Szívemnek, és különösen Oroszországot...!

 

Ez a súlyos sértés ebben a pillanatban az egész emberiséget érni fogja, mégpedig az, hogy nem fedték fel Gyermekeim előtt felhívásom, Fatimai Üzenetem teljességét.

 

A LEGSZENTEBB SZŰZ

31.01.2014

 

ANNYIRA KÖZÖMBÖSEK MARADTAK "MINDEN" IRÁNT, AMI TÖRTÉNIK, ÉS EZ A "MINDEN" A KÖVETKEZŐ: KÖZÖMBÖSSÉG AZ ISTENI JELEKKEL SZEMBEN, AMELYEKET MÁR MINDEN NEMZEDÉKEN KERESZTÜL MEGHIRDETTEK ÉS MEGJÖVENDÖLTEK; DE NEMCSAK A LAIKUSOK NEM ENGEDELMESKEDNEK, HANEM UGYANAKKOR AZOK IS, AKIKNEK A KEZÉBEN VOLT A KÖTELESSÉG, HOGY A HARMADIK TITKOMAT FÁTIMÁBAN NYILVÁNOSSÁGRA HOZZÁK, NEM ENGEDELMESKEDTEK... ÉS EZ AZ ENGEDETLENSÉG FOLYTATÓDIK...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése