szombat

Az Antikrisztus Próféciák és kinyilatkoztatások Luz de María számára 2017

 

A LEGSZENTEBB SZŰZ MÁRIA

07.07.2017

 

FIAM NÉPE TÉTLEN MARAD, NEM HAJLANDÓ FELISMERNI A PILLANATOT, AMELYBEN ÉL, ÉS A LÉLEK ELLENSÉGE RAVASZSÁGÁVAL MEGRAGADJA AZ EMBERISÉG MINDEN PILLANATÁT. A technológiai találmányokat az emberiség nagy többsége kellő ismeret nélkül dicséri. Ez közelebb viszi az emberiséget ahhoz, hogy minden újdonságot, ami a technológiában újdonság, tekintet nélkül elfogadjon. Így az emberiség nagy bizalommal fogadja a mikrochip használatát, mivel ez a zseniális és apró eszköz a valaha létezett legnagyobb kontroller.

A MIKROCHIP SEGÍTSÉGÉVEL AZ EMBER GONDOLKODÁSÁT SEMMISSÉ TESZIK, ÉS A SZABADSÁGOT, AMELYET A FIAM ADOTT AZ EMBERNEK, VÉGLEG ELVESZIK TŐLE. A MIKROCHIP EGY FONTOS JEL AZ ANTIKRISZTUS NYILVÁNOS MEGJELENÉSE ELŐTT.

Szeretett gyermekeim, az ember nem nyugszik az Emberiség vezetésére irányuló buzgóságában. A technológiai találmányok nem állnak meg, ezek nem csak az ember javát szolgálják, hanem többnyire az ember uralására használják. Az emberi elme a tudomány embere számára az állandó tanulmányozás és az állandó meglepetések motívuma, ezért az Emberiség újdonságokat kap, amelyekkel monopolizálják az emberi figyelmet és elvonják őt mindattól, ami körülötte van.

Egy másik találmány kerül a gyermekek és a fiatalok kezébe, amellyel teljesen elszakítják a valóságtól azokat, akik használják. A gonoszságnak ezek az állandó pecsétjei készítik elő az embert arra, hogy az antikrisztus teljesen uralja az elmét, hogy birtokba vegye az emberiséget anélkül, hogy az fellázadna.

Szülők:

MILYEN KÖNNYELMŰEN ADTÁTOK ÁT GYERMEKEITEKET A SÁTÁN SZESZÉLYEINEK!

MILYEN KÖNNYELMŰEN HAGYTÁTOK, HOGY GYERMEKEITEK EGY IRREÁLIS VILÁGBAN ÉLJENEK, ÉS AUTOMATIZÁLT LÉNYEKKÉ VÁLJANAK, AKIK ÖNMAGUKBAN ÉLNEK, ÁLLANDÓ VERSENGÉSBEN ÖNMAGUKKAL!

 

A szülőkre nem hallgatnak, nem tisztelik, nem szeretik a gyermekeiket.

Annyi siránkozást hallok emiatt. Szülők: gyermekeitek, élettelen teremtmények, az ember uralására teremtett technológia termékei, és ŐKET A DÉMON TEONOLÓGIÁJA URALJA. MINDEN HÍR, AMIT GYERMEKEITEK KEZÉBEN TARTOTOK, AZ EGY MEGKÖZELÍTÉS, AMELYEKET TUDATOSAN TÖRTÉNIK, hogy GYERMEKEITEK MEGFELELŐSÍTSÉK A MIKROCHIPET, ÉS RÉSZÉVÉ váljanak AZ ANTIKRISZTUS MŰVELÉSÉNEK.

 

A LEGSZENTEBB SZŰZ MÁRIA

21.06.2017

 

A gonoszság megszállta Fiam Népét, akik habozás nélkül átadták magukat a "gyönyör" szuggesztív szónak...

A gonosz továbbra is becsapja az embert, és mérték nélkül átadja magát a csalásoknak, amelyekkel az elmúlt nemzedékeket magához vonzotta.

Gyermekeimet kíméletlenül üldözik, ez az üldözés gyorsan terjed. A jó minden jele sértés azoknak, akik a sátán szerelmesei.

AZ EMBERISÉG GONOSZ ELNYOMÓJA, AZ ANTIKRISZTUS NEM FOG MEGJELENNI AZ EMBERISÉG ELŐTT, FELFEDVE KILÉTÉT, ELLENKEZŐLEG, Ő EGY BÁRÁNYBŐRBE BÚJT FARKAS LESZ, AKIBEN A LEGGONOSZABB TERVEK SZÜLETNEK. Éhezőket fog etetni, betegeket gyógyítani, az emberek alapvető szükségleteiről gondoskodni, csodákat fog tenni, hogy az emberiség megmentőjeként tekintsenek rá, és amikor megmutatja valódi arcát, Fiam népének mészárosa lesz.

AZ ANTIKRISZTUS BEHATOL AZ EMBEREK ELMÉJÉBE, EGYMÁS ELLENI HARCRA FOGJA KÉSZTETNI ŐKET, A SZÜLŐKET A GYERMEKEK ELLEN, A GYERMEKEKET PEDIG A SZÜLŐK ELLEN FOGJA USZÍTANI, A CSALÁDOK SAJÁT TAGJAIK ÜLDÖZŐI LESZNEK. A terror a társadalmat a hit megtagadásáig és Isten káromlásáig fogja szorongatni. Azokat, akik az antikrisztus követői, megfosztják majd a gondolkodástól, mert a gondolkodásba behatol az emberiség gonosz elnyomójának pszichikai ereje.

A legrosszabb ösztönök ébrednek majd fel az emberben, és mindenki tiszteletlen lesz. Az éhínség lesz a kiváltó ok a gyengék számára, hogy megvallják hitüket az antikrisztusban. Ezért arra hívlak benneteket, hogy ismerjétek meg Fiamat és ismerjétek fel Őt, hogy ne tévesszen meg benneteket a gonosz.

Szeplőtelen Szívem szeretett gyermekei, őrizzétek meg annak ismeretét, ami az antikrisztusra vonatkozik, mielőtt teljesen átveszi az uralmat az emberiség felett.

 

BOLDOGSÁGOS SZŰZ MÁRIA

 

04.06.2017

 

A görcs, amelybe az Emberiséget sodorták, nem más, mint az Antikrisztus és követőinek előretörése, akik előre megérkeztek az emberek elé, hogy káosz uralkodjon. AZ EMBERISÉG JELENLEGI ÁLLAPOTA ELÁRULJA AZ EMBERISÉG GONOSZ ELNYOMÓJÁNAK KÖZELSÉGÉT. NE LEGYETEK VAKOK. ÉBREDJETEK FEL!


A MI URUNK JÉZUS KRISZTUS

29.01.2017

 

A szabadkőművesség kiforgatja Igémet, széttépi a parancsolatokat, elnyomja Egyházamat, és hatalmat vesz magához, hogy tudatlanságon keresztül arra vezesse gyermekeimet, hogy figyelmen kívül hagyják Isteni Szavunkat. A szabadkőművesség arra készül, hogy bemutassa az emberiségnek a nagy szélhámost, az Antikrisztust, és ti, akik nem tudtok az Antikrisztusról, úgy rohantok felé, mintha Ő lenne Én. Ő fogja gyermekeimet a legszörnyűbb üldöztetésben szenvedni hagyni. Gyűlöli azokat, akik szeretnek Engem, akik engedelmeskednek Nekem, és akik teljesítik az isteni akaratot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése