péntek

Az Antikrisztus Próféciák és kinyilatkoztatások Luz de María számára 2022

 

A MI URUNK JÉZUS KRISZTUS

20.04.2023


Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei:


Féltek tőle, tudtok az emberiség feletti hatalmáról, és várjátok, hogy nyilvánosan megmutassa magát. Az árnyék az, ami sötétséget hoz az emberre, ez a kísértés. Ezért engedelmeskednek neki, mint egy ravasz hüllő, megragadja, amit csak akar.


És hány Antikrisztus vonult már át a földön!

És hány Antikrisztus létezik ebben a pillanatban benned, a rosszul használt egódban, a büszkeségedben, körülötted! De az igazit nyilvánosan fogják bemutatni.


A MI URUNK JÉZUS KRISZTUS

22.03.2023


Az Antikrisztus járja a földet, és országról országra halad azokban az országokban, amelyek ugyanazokat az eszményeket, terveket, ambíciókat, irányelveket és normákat tűzték ki maguk elé, amelyek azok kötelező beteljesüléséhez vezetnek.


GYERMEKEIM EGYRE GYORSABBAN HALADNAK A SZENVEDÉS FELÉ AZ ANTIKRISZTUS KEZÉBEN, AKI URALKODIK ÉS MÁRIS! Ő IRÁNYÍTJA A VILÁG NAGYVÁLLALATAIT.


Az Antikrisztus végigsétál Európán, előkészítve magának Európának a háborúban való bukását. A Medve nagy hatalommal rendelkezik, hogy az emberiséget teljes riadalomba hozza, kezdve magával Európával.


SZENT MIHÁLY ARKANGYAL

03.03.2023


EZ A NEMZEDÉK SZENVED, ÉS NEM CSAK SZENVED, HANEM AKTÍV RÉSZESE AZ ANTIKRISZTUS MEGJELENÉSÉNEK...


DE UGYANAKKOR AKTÍV RÉSZESE A BÉKE ANGYALÁNAK ÉRKEZÉSÉBEN IS, AKIT A SZENTHÁROMSÁG KÜLDÖTT, KIRÁLYNŐNK ÉS ANYÁNK KÍSÉRETÉBEN, HOGY BÁTORÍTÁST ADJON ISTEN GYERMEKEINEK, HOGY NE TÁNTORODJANAK MEG HITÜKBEN.


SZENT MIHÁLY ARKANGYAL

06.02.2023


AZ ANTIKRISZTUS ELHAMARKODOTT CSELEKEDETEIVEL FELBUJTJA AZ URALKODÓK ELMÉJÉT. Azzal szövetkeznek, hogy előnyben részesítik a hatalmasokkal való egyesülést, és a népekben az emberi teremtmények erőszakba bocsátkoznak, amelyet minden közvetít, ami az emberiséget körülveszi.


AZ ANTIKRISZTUS LÉTREÁLLÍTOTT szövetségeseket és szövetségeseket, akikkel ugyanaz az emberi teremtmény előnyben részesítette őt magával az egész emberiséggel szemben, amelyet a parancsai alatt tart.


A MI URUNK JÉZUS KRISZTUS

02.02.2023


A zűrzavart az Antikrisztus segíti elő, aki Európában mozog, a hatalmasok támogatásával, a szabadkőművességbe vezetve őket.


Az Antikrisztus csatlósai által felállított nagy csapdák közepette sétálsz, és nem nézel rájuk. Úgy éltek tovább az életetekben, hogy nem gondoljátok át, hogy mit tartanak az emberiség felett, és meg fogtok lepődni, meg fogtok lepődni.....


SZENT MIHÁLY ARKANGYAL

23.01.2023


Meghívásokat kapnak arra, hogy olyan spiritualitást éljenek, ami állítólag kényelmesebb és összhangban van a modernizmus ezen idejével, ezek a felhívások azoktól származnak, akik az Antikrisztus platformját hangszerelik.


A LEGSZENTEBB SZŰZ MÁRIA

17.01.2023


Kezemben tartalak benneteket, hogy ne térítsenek el benneteket az Antikrisztus káprázatos cselekedetei. Ismeritek Isteni Fiamat, és tudjátok, hogy Neki nincs szüksége szemüvegre annak bizonyítására, hogy Ő Isten.


SZENT MIHÁLY ARKANGYAL

13.01.2023


Az Antikrisztus felemelkedőben van, az a vágya, hogy mindent uraljon...


LUZ DE MARIA KOMMENTÁRJA

04.01.2023


Szent Mihály arkangyal nagyon széles látószöget ad nekünk arról a panorámáról, amellyel az emberiség szembesül, amikor visszatér az Atyai Házba az, aki imájával és hallgatásával fenntartotta az Egyházat: a mi szeretett XVI. Benedekünk, és imádkozunk az Isteni Akarathoz, hogy továbbra is közbenjárjon értünk.


E távozással szemben megnyílik a Szűzanya kinyilatkoztatásainak panorámája, amelyet az Isteni Akaratban kell beteljesíteni. Ez arra késztet bennünket, testvérek, hogy megkettőzzük imánkat, hogy még inkább Istenéi legyünk, hogy figyelmesek maradjunk, mert az, aki megállította az Antikrisztus megjelenését, visszatért az Atya házába.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése