kedd

Az Antikrisztus Próféciák és kinyilatkoztatások Luz de María számára 2019

 

SZENT MIHÁLY ARKANGYAL

 

18.11.2019

 

Az Antikrisztus készül a megjelenésére, a terepet előkészítik számára. Amikor az emberiség nagy része zűrzavarban van, és háború dúl, megjelenik az Antikrisztus.

 

SZENT MIHÁLY ARKANGYAL

 

28.07.2019

 

Isten gyermekei, Királyotok és Uratok, Jézus Krisztus szerettei, vigyázzatok az időben és az időn kívül, őrizzétek meg rendíthetetlenül a hitet, bármilyen megpróbáltatással is nézzetek szembe, ne válasszátok a bűn, a könnyűség széles útját, ne hallgassatok azokra, akik azt mondják nektek, hogy az evangélium bolondság. Az Antikrisztus a kegyencein keresztül mozgatja a szálakat, hogy mit kell készenlétben tartania, hogy egyengetni tudja az útját.

 

TARTSÁTOK ÉGVE A LÁMPÁSOKAT, NE KÖVESSETEK HAMIS TANOKAT VAGY ÚJSZERŰ IDEOLÓGIÁKAT, AMELYEK MEGVÁLTOZTATJÁK AZ ISTENI IGÉT, LEGYETEK ÉLES ESZŰEK, AZ ÖRDÖG NEM FOGJA A ROSSZAT ROSSZNAK MUTATNI, ELLENKEZŐLEG, MEG FOG TÉGED TÉVESZTENI.

 

A MI URUNK JÉZUS KRISZTUS

 

14.02.2019

 

Népem, minél közelebb vagytok a Kinyilatkoztatások beteljesüléséhez, amelyeket Anyám és Én adtunk az egész világon, hogy minden ember megtérjen és megmentse a lelkét, annál több stratégiát alkalmaz az Antikrisztus az Én gyermekeim és Anyám gyermekei ellen, hogy elveszítsék őket.

 

A LEGSZENTEBB SZŰZ MÁRIA

 

08.02.2019

 

GYERMEKEM, KÉRLEK, LÉTREJÖVŐK!... Az Antikrisztus jár a világban, megtalálja magát a világban cselekvőnek, megtalálja magát a csápjait mozgatva, hogy szembeszálljon veled, hogy felháborítson és elgázoljon, hogy újabb bűnök elkövetésére késztessen, hogy kétségbeesetté tegyen, hogy érzelmileg destabilizáljon téged. Minden csápját megmozgatja, amivel rendelkezik, hogy gyermekeim ellen forduljon, és ti nem reagáltok erre.

 

A LEGSZENTEBB SZŰZ MÁRIA

 

24.01.2019

 

Szeplőtelen Szívem szeretett gyermekei, SZÜKSÉGES, hogy az emberiség visszanyerje azt a tudatosságot, hogy ISTEN MINDEN az emberért van. Az emberiség letért az útról, a könnyebbik utat választotta, nem engedelmeskedett, és átadta magát annak, aki később maga is az ember gyötrelmévé vált, és mindenki elnyomójává vált. Az imposztor nagy ékesszólással mutatkozott be, és sikerült észrevétlenül elhaladnia az emberiség szemei előtt, alázatot és alázatot színlelve. Gyermekeim, nem tudjátok, milyen széles a gyűlölet, amely az antikrisztus szívét táplálja, a pusztítás és a halál utáni szomjúsága határtalan, birtokolja a hatalmat, amelyet a kellő időben egész nemzetek fognak neki adni, akiket aztán könyörtelenül üldözni fog, amíg hatalomvágyában meg nem semmisíti őket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése