vasárnap

Nagy üldöztetés Luz de Mária által 2021

 

A LEGSZENTEBB SZŰZ MÁRIA

17.07.2021


Nyomasztják őket az útjukba kerülő nehézségek. Ez történik, gyermekeim, amikor a gonoszság fia rendeket pörget a Földön, növelve a gonoszságot a bűn, a hitehagyás terjedése által, és így vonzza az üldözés véres, fájdalmas, gyötrelmes pillanatait, amelyeket Fiam Egyháza meg fog tapasztalni.


SZENT MIHÁLY ARKANGYAL

13.07.2021


Az Urunk és Királyunk Jézus Krisztus hűséges képviselői iránti gyűlölet egyes püspökök és papok üldözését idézi elő a Vatikánon belül, Isten Szent Félelme nélkül; ezáltal Urunk és Királyunk Jézus Krisztus Egyháza a mártírok vérén megy keresztül.


SZENT MIHÁLY ARKANGYAL

09.02.2021


Néhány emberi teremtmény kiábrándultnak érzi magát a várakozás miatt, amelynek az Egyház ki van téve, hogy a várakozást a világban lévő gonoszság ereje lerövidítette, de elfelejtik, hogy Isten nem hagyja el Népét, és megengedi, hogy megtörténjen, amit meghirdettek. Ez pedig: istentelenség, eretnekségek, tiszteletlenség mindazzal szemben, amit Isten képvisel, szentségtörések, eljövendő üldözések, csapások, dögvészek, járványok, háborúk, éhínségek, nagy földrengések és a természetre gyakorolt hatások.

Az Egyháznak, mint a Szent Pihenés misztikus testének és táplálékának, kis Egyházként kell majd elindulnia, és újra terjeszkednie, az antikrisztus üldözése és a megtisztulás után, amely értékes gyöngyszemekké teszi majd őket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése