hétfő

Nagy üldöztetés Luz de Mária által 2017

 

A LEGSZENTEBB SZŰZ MÁRIA

04.06.2017


Az emberiség nem akarja felismerni a belső változás sürgősségét, ami lehetővé teszi Isten gyermekei számára, hogy megőrizzék a hit bizonyosságát az állandó üldözéssel szemben, amely a nemzetek közötti konfliktusok és az egységes kormányzat létrehozásának fokozódásával egyre fokozódni fog.

A MI URUNK JÉZUS KRISZTUS

17.05.2017


Ne legyetek zavarban, gyermekeim, legyetek éberek minden tekintetben. Amikor a gazdaság nagyon egészségesnek tűnik, ne hagyatkozzatok erre. TÚLRA TEKINTEK, ÉS NEM FOGTOK TOVÁBBRA IS ÚGY ÉLNI, MINT MOST, AKI PÉNZT BIRTOKOL, AZ OLYAN LESZ, MINT A KOLDUS, ÉS A KOLDUS MEGTANÍTJA ŐT ARRA, HOGY VAGYON NÉLKÜL ÉLJEN. Mindenkinek szüksége lesz a testvérekre, hogy keresztényként megvédjék őket a falánk üldözéssel szemben, amely nagy erővel fog elszabadulni Népem ellen.



A LEGSZENTEBB SZŰZ MÁRIA

18.03.2017


Szemeim nagy szomorúsággal figyelik, amint a nagy Nemzetek háborúra készülnek, amely több évig fog tartani, és Gyermekeim szenvedése fokozatosan súlyosbodni fog, és Fiam Népének üldözése fokozatos lesz, mert a lélek ellensége ki akarja meríteni mindannyiótok fizikai és lelki erejét. Ezért hívásaink nem szűnnek meg és nem is fognak megszűnni, mert amikor Gyermekeim el vannak vetve, ez az Anya az Isteni Rend által jelen van, hogy vigaszt hozzon, hogy hűségre hívja őket, hogy tudásra hívja őket, és hogy azok, akik életük végéhez közelednek, képesek legyenek megismerni az igazságot és megismerni az igazságot, és hogy megismerjék az igazságot.

A MI URUNK JÉZUS KRISZTUS

29.01.2017


A szabadkőművesség kiforgatja Szavamat, széttépi a parancsolatokat, elnyomja Egyházamat, és hatalmat vesz magához, hogy gyermekeimet tudatlanságon keresztül Isteni Szavunk figyelmen kívül hagyására vezesse. A szabadkőművesség arra készül, hogy bemutassa az emberiségnek a nagy szélhámost, az Antikrisztust, és ti, akik nem tudtok az Antikrisztusról, úgy rohantok felé, mintha Ő lenne Én. Ő fogja gyermekeimet a legszörnyűbb üldöztetésben szenvedni hagyni. Gyűlöli azokat, akik szeretnek Engem, akik engedelmeskednek Nekem, és akik teljesítik az isteni akaratot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése