csütörtök

FÁtima KINYILATKOZTATÁSOK ÉS PRÓFÉCIÁK, LUZ DE MÁRIA ÁLTAL 2022

 

1917. május 13-án és az azt követő 5 hónapban (a 13. napon) három kis pásztornak jelent meg a Boldogságos Szűz Mária: Lucia, Jacinta és Francisco a portugáliai Fatimához közeli Coba da Iria-ban. Egy látomásoktól kísért üzenetet adott át nekik, amely három részt tartalmazott, amelyeket később "Fatimai titkok" néven ismertek meg, és amelyeket legkésőbb 1960-ig teljes egészében nyilvánosságra kellett hozni, és egy nagyon különleges kérést fogalmazott meg: RÓZSIA (a kommunizmus bölcsője) BEFOGADÁSÁT AZ Ő BOLDOGSÁGOS SZÍVÉREIBE.....

 

Az üzenet nem vált teljesen ismertté, és Oroszországot nem szentelték fel, ahogyan azt a Boldogságos Szűz kérte... A katolikus egyház hierarchiája nem engedelmeskedett! A világ ma a prófétai üzenetekben meghirdetett súlyos következményekkel néz szembe.

A MI URUNK JÉZUS KRISZTUS

12.10.2022


Népem, imádkozzátok Anyámhoz a Szent Rózsafüzért különös áhítattal ezen az október 13-án, felajánlva Nekem az imát egész nap a következő szándékokért:


Az emberiség bűneinek jóvátételére.

Könyörgésül az emberiség bűneiért és a természetért való szenvedésért.

Népem felajánlásaként engesztelésül Anyám Szeplőtelen Szívének.



SZENT MIHÁLY ARKANGYAL

12.05.2022


Fatimai Rózsafüzér Szűzanya szeretett gyermekei:


A mai ünnepen arra hívlak benneteket, mint Isten népe, hogy fogadjátok el Királynőnk felhívását, hogy imádkozzátok a szent rózsafüzért, kitartva a hitnek, a szeretetnek, a hálának és egyúttal a vezeklésnek ebben a cselekedetében, a bűnökért, amelyeket ez a nemzedék elkövet Királyunk és Urunk Jézus Krisztus és Királynőnk és Anyánk ellen.


Ez a pillanat és annak eseményei próbára tesznek benneteket, ezért mostantól! ajánljátok fel, áldjátok meg, imádkozzatok, áldozzátok fel magatokat a bűnökért való jóvátételben és a személyes megtérésért és testvéreitek megtéréséért való felajánlásban.


Szűzanya gyermekei:


A SZENT RÓZSAFÜZÉRREL A KEZETEKBEN, KÉSZÜLJETEK FEL, HOGY SZILÁRDAK LEGYETEK A HITBEN. EZ A PILLANAT DÖNTŐ.


LUZ DE MÁRIA KOMMENTÁRJA


Testvérek, a fatimai Rózsafüzér Szűzanya feltárta előttünk azt, amit már most is élünk, mint emberiség, nem rejthetjük el, ahogyan nem rejthetjük el az Ő üzenetének reményét sem: A VÉGRE AZ ÉRZELMES SZÍVEM TÖRTÉNIK.


Anélkül, hogy elveszítenénk az Isteni Védelembe, az Anyai Védelembe, Szent Mihály arkangyal és Mennyei Légióinak védelmébe vetett hitünket, emeljük fel a hangunkat és mondjuk:


Istenem, hiszek, imádlak, imádlak, remélek és szeretlek Téged.

Bocsánatodat kérem azokért, akik nem hisznek, nem imádnak, nem remélnek, nem szeretnek Téged.

Istenem, hiszek, imádlak, remélek és szeretlek Téged.

Bocsánatodat kérem azokért, akik nem hisznek, nem imádnak, nem remélnek, nem remélnek, nem szeretnek Téged.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése